خبرهای تازه

بنیاد بیات برای ۲ هزار ناشنوا آله شنوایی توزیع میکند

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

چهارمین دور توزیع آله شنوایی برای ناشنوایان و کم شنوایان به روز سه شنبه از سوی بنیاد بیات و بنیاد شنوایی ستارکی در کابل آغاز شد.

در این دور، بنیاد بیات به همکاری بنیاد شنوایی ستارکی برای دو هزار ناشنوا و کم شنوا آله شنوایی توزیع می کند.

رییس بنیاد بیات، داکتر احسان الله بیات اظهار نمود که با نصب این آله، ناشنوایان افزون بر اینکه می توانند بشنوند، امید دوباره به زندگی پیدا می کنند.

آقای احسان الله بیات گفت: “این تحفه به هزارن کودک هموطن ما، مرد و زن و جوان فرصت میدهد که برای اولین بار صدای عزیزان شان را بشنوند و در زندگی شان شاهد تغییر بزرگ و باور نکردنی باشند.”

رییس اجرایی بنیاد ستارکی، برادی فورد نیز آله شنوایی را برای ناشنوایان، روزنه امید برای زندگی می داند؛ زیرا با شنیدن ممکن است افراد گویش را نیز دریابند.

آقای برادی فورد اضافه نمود: “این اطفال که برای شان آله شنوایی توزیع می شود، توانایی این را پیدا می کنند که به مکتب بروند و سخن بگویند. با توزیع آله شنوایی ما تلاش می کنیم که با دادن امید زندگی بهتر را برایشان تامین کنیم.”

در همین حال سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی، فیض الله ذکی این اقدام بنیاد های بیات و ستارکی را در جهت کمک به ناشنوایان مهم میداند و از سایر سرمایه گذاران می خواهد تا در بخش ارائه خدمات اجتماعی و صحی آنان را کمک کنند.

آقای ذکی بیان داشت: “در حالیکه ما این اقدام بنیاد بیات را ستایش میکنیم، دعوت هم می کنیم تا دیگران در کمک به جامعه معلولیت، چه معلولیت شنوایی و چه معلولیت بینایی، به سهم خود تلاش کنند و از نمونه بنیاد بیات پیروی کنند.”

در همین حال وزارت صحت عامه می گوید از میان افراد معلول ۲۵ درصد آن را ناشنوایان تشکیل میدهد.

فدا محمد پیکان، معین ارائه خدمات صحی وزارت صحت یاد آور شد که از میان ۲.۷ فیصد نفوس کشور که معلولیت دارند ۲۵ درصد آن را ناشنوایان تشکیل و ۲۳ درصد آن را کسانیکه مشکل گفتاری دارند، تشکیل می دهد.

عایشه دختر ۱۹ ساله ای است که برای نخستین بار توانست بشنود. بستگان او از دریافت این آله شنوایی خرسند اند.

پدر عایشه با خوشحالی گفت: “خوش هستم که دخترکم بعد از ۱۹ سال می شنود.”

جاوید، یکی از ناشنوایان نیز علاوه نمود: “برای اولین با می توانم صدای کودکانم را بشنوم.”

برنامه توزیع آله شنوایی در سال ۲۰۱۴ آغاز شد و از آن زمان تا اکنون برای چهار هزار نا شنوا و کم شنوا آله شنوایی توزیع شده است.

مسوولان بنیاد بیات میگویند، این روند دوامدار است و تلاش می شود تا تمام ناشنوایان به ویژه کودکان از این برنامه مستفید شوند.

گزارشگر: لیدا نیازی

Trending

خروج از نسخه موبایل