Connect with us

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده‌ نیازمند در غرب کابل کمک کرد

بنیاد بیات از زمان تأسیس خود تاکنون هر سال برنامه کمک زمستانی‌اش را به خانواده‌های نیازمند راه اندازی می‌کند.

منتشر شده

در

مسوولان بنیاد بیات می‌گویند، به ده‌ها خانواده‌ نیازمند در غرب کابل بسته‌های مواد خوراکی توزیع کرده‌اند که این کمک‌ها مشمول کابل به ولایت‌های دیگر تا پایان زمستان ادامه می‌یابد.

به گفته آنان، هدف از ارایه این کمک‌ها رسیدگی به نیازمندی خانواده‌هایی ‌است که در جریان فصل زمستان با مشکلات فراوان اقتصادی، فقر و گرسنگی روبه‌رو هستند.

مسوولان بنیاد بیات گفته‌اند که این بسته‌های کمکی شامل آرد، برنج و روغن می‌شود.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات در این مورد گفت: «امسال هم کمک‌های زمستانی خود را ما شروع کردیم. امروز در ناحیه هفتم کابل آمده‌ایم که این کمک‌ها را به نیازمندانی که فهرست آن از طرف تیم بنیاد بیات آمده شده بود، به مستحقین آن توزیع می‌کنیم. این کمک‌ها شامل آرد، روغن و برنج می‌باشد.»

آقای اسماعیل افزود: «کمک‌های ما در شهر کابل و ولایات دیگر به زودی إن‌شاءالله می‌رسد.»

در همین حال، نیازمندانی که این بسته‌های خوراکی را به دست آورده‌اند، می‌گویند که از این کمک‌ها دقیقاً زمانی مستفید شده‌اند که در آستانه‌ فصل زمستان با مشکلات فراوان اقتصادی روبه‌رو بوده‌اند.

یکی از دریافت‌کنندگان کمک گفت: «در این وقت که کار هم نیست و مردم بی‌بضاعت است. این یک بوجی برنج و بوجی آرد و مقدار روغن برای مردم بسیار مفید است.»

از سویی هم، باشندگان محل نیز کمک‌های بنیاد بیات را در این برهه‌ از زمان که سردی هوا از یک سو و فقر و گرسنگی از طرف دیگر مردمان نیازمند را زیر فشار قرار داده، چشمگیر می‌دانند.

یک باشنده کابل گفت: «تشکر می‌کنیم از بنیاد بیات که همیشه در کنار مردم غریب و بیچاره ما است. مردم ما در این شرایط زمستان بسیار مشکلات دارند و این کمک‌ها می‌تواند مشکل آن‌ها را رفع کند.»

گفتنی است که بنیاد بیات از زمان تأسیس خود تاکنون هر سال برنامه کمک زمستانی‌اش را به خانواده‌های نیازمند راه اندازی می‌کند.

 

رویداد های اخیر

افغانستان در پنج سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دالر کمک بشردوستانه دریافت کرده است

Published

on

بی‌بی‌سی با استناد به آمارهای سازمان ملل متحد گزارش داده است که افغانستان از زمان بازگشت امارت اسلامی به قدرت در آگست ۲۰۲۱، بیش از ۱۱ میلیارد دالر کمک بشردوستانه دریافت کرده است.

با این حال، آمارهای سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که با گذشت پنج سال، فاصله میان نیازهای بشری و میزان کمک‌های دریافت‌شده همچنان گسترده است. کاهش کمک‌های بین‌المللی، افزایش شمار افراد نیازمند و بازگشت میلیون‌ها مهاجر از عوامل اصلی افزایش فشار بر وضعیت بشری افغانستان عنوان شده‌اند.

پس از سقوط نظام جمهوری در آگست ۲۰۲۱، افغانستان با بحران شدید بشری روبه‌رو شد. کاهش ارزش پول ملی، از دست‌رفتن صدها هزار شغل و توقف یا کاهش برخی برنامه‌های حمایتی نهادهای بین‌المللی، وضعیت اقتصادی و بشری کشور را دشوارتر کرد.

در واکنش به این وضعیت، سازمان ملل متحد و نهادهای بین‌المللی درخواست‌های گسترده‌ای برای تأمین کمک‌های بشردوستانه به افغانستان مطرح کردند. بر اساس آمارهای منتشرشده، در سال ۲۰۲۱ حدود ۵.۲ میلیارد دالر، در سال ۲۰۲۲ حدود ۳.۸ میلیارد دالر و در سال ۲۰۲۳ نزدیک به دو میلیارد دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص یافته است.

در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ نیز سازمان ملل متحد برای تأمین بیش از سه میلیارد دالر کمک به افغانستان درخواست کرد، اما میزان کمک‌های دریافت‌شده کمتر از نیازهای تعیین‌شده بود. بخش عمده این کمک‌ها در زمینه‌های غذا، صحت، کمک به بازگشت‌کنندگان و سایر نیازهای بشری مصرف شده است.

با وجود این کمک‌ها، سازمان ملل متحد افغانستان را همچنان یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های بشری جهان می‌داند و بر تداوم حمایت‌های بین‌المللی از میلیون‌ها فرد نیازمند در کشور تأکید دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ابراز همدردی افغانستان با اندونیزیا در پی وقوع زلزله مرگبار

Published

on

امارت اسلامی افغانستان در پی وقوع یک زلزه نیرومند در شرق اندونیزیا که دست‌کم ۵۳ کشته برجا گذاشته و حدود ۵ هزار نفر را مجبور به ترک خانه‌های‌شان کرده است، ابراز تأسف و همدردی کرد.

این زلزله به بزرگی ۷.۷ ریشتر روز شنبه جزیره فلورس و مناطق اطراف آن را لرزاند.

وزارت امور خارجه افغانستان در بیانیه‌ای، مراتب همدردی و تسلیت خود را به دولت و مردم اندونیزیا به‌خاطر تلفات ناشی از این رویداد ابراز کرد.

این وزارت همچنین برای مجروحین شفای عاجل آرزو کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر تجارت افغانستان با معاون صدراعظم ازبیکستان در ترمذ دیدار کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت افغانستان، با جمشید خواجه‌اوف، معاون صدراعظم ازبیکستان، در شهر ترمذ دیدار و دو طرف درباره گسترش همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک گفتگو کردند.

در این دیدار که روز گذشته (شنبه) در مرکز تجارتی ترمذ برگزار شد، دو طرف درباره همکاری در بخش‌های برق، معادن و زراعت بحث و تبادل نظر کردند.

مقام‌های اوزبیکستان علاقه‌مندی خود را برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف افغانستان ابراز کردند. در مقابل، هیئت افغانستان از این آمادگی استقبال کرده و بر فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک تأکید کرد.

در این دیدار، محمدیوسف وفا، والی بلخ و عبدالغفار بحر، سفیر افغانستان در تاشکند نیز حضور داشتند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!