Connect with us

رویداد های اخیر

تاکید عبدالله بر متحد بودن رهبران افغان در گفتکوهای صلح

منتشر شده

در

عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی روز گذشته (شنبه ۱۱ ثور) می‌گوید که خروج نیروهای خارجی از افغانستان یک چالش بزرگ است، اما به معنی پایان زندگی برای مردم نیست.

عبدالله در یک گفتگوی با خبرگزاری اسوشیتید پرس گفته که رهبری حکومت افغان باید متحد شود و بر روند صلح تاکید کند.

او در این باره گفت:”من  این (خروج) را به معنی ختم جهان برای مردم ما نمی دانم. من می‌گویم که این یک چالش بزرگ خواهد بود.بنا بر این نظر من این است که تمامی تمرکز برای بدست آوردن صلح باشد.”

عبدالله  میگوید که به نیت طالبان در باره صلح شک دارد، اما باز هم تاکید کرد که باید همه مشکلات از راه گفتگو حل شود.

او در این مورد گفت:”هر خواستی که دارید، روی میز مذاکره بگذارید، ما آماده استیم روی آنها بحث کنیم. ما آماده استیم تا راه‌هایی را دریابیم که برای هر دو طرف قابل قبول باشد.”

عبدالله تایید کرد که گروه طالبان با وی تماس‌های کتبی و غیر کتبی داشته، اما افزود که تا هنوز طالبان تعهد برای صلح ندارد.

او میگوید که خروج نیروهای امریکایی از افغانستان بر هر دو طرف فشار وارد کرده تا به یک توافق صلح برسند.

عبدالله  در این باره گفت:” راه حل سیاسی فراگیر و همه شمول چیزی است که همه بر آن باور دارند. خدای ناخواسته اگر صلح نشود، بدون شک هیچ کسی تاریخ پسین افغانستان را فراموش کرده نمی تواند. بنا بر این همه امکانات باید استفاده شود تا عواقب جدی خروج کاهش یابد.”

این در حالی است که روز گذشته حمدالله محب، مشاور امنیت ملی کشور در یک نشست خبری گفت که طالبان بر خلاف تعهدات شان به‌جنگ ادامه می‌دهند.

محب افزود که طالبان تمام امکانات جنگی و مواد انفجاری را از سازمان استخبارات پاکستان بدست می‌آورد.

رویداد های اخیر

امریکا درباره تهدید داعش خراسان در افغانستان هشدار داد

Published

on

ایالات متحده هشدار داده است که تهدید گروه‌های تروریستی، از جمله داعش خراسان، همچنان یک نگرانی جدی است و بی‌ثباتی‌ها فرصت‌هایی را برای گسترش فعالیت این گروه‌ها فراهم می‌کند.

تمی بروس، معاون نماینده امریکا در سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی گفت که مبارزه با داعش، القاعده و گروه‌های وابسته به آن‌ها همچنان از اولویت‌های اصلی واشنگتن است.

او گفت: «این گروه‌ها همچنان از بی‌ثباتی‌ها سوءاستفاده می‌کنند؛ چنان‌که پیشرفت‌های القاعده در منطقه ساحل، تمرکز بیشتر داعش بر افریقا و تهدید دوامدار داعش خراسان در افغانستان نشان می‌دهد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی بارها ادعاها درباره فعالیت گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و گفته‌است اجازه نخواهد داد از خاک این کشور علیه امنیت دیگر کشورها استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کویت ۲.۵ میلیون دالر به صندوق بشردوستانه افغانستان کمک کرد

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Published

on

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت از امضای دو توافق‌نامه کمک بشردوستانه به ارزش مجموعی پنج میلیون دالر با دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) خبر داده است که بخشی از آن به افغانستان اختصاص یافته است.

این صندوق در اعلامیه‌ای گفته است که بر بنیاد این توافق‌نامه‌ها، برای صندوق بشردوستانه افغانستان و صندوق بشردوستانه سوریه، هر کدام ۲.۵ میلیون دالر کمک اختصاص داده شده است.

به گفته صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت، این کمک‌ها با هدف تأمین مالی برنامه‌ها و پروژه‌های فوری بشردوستانه، رسیدگی به نیازهای حیاتی و ارائه کمک‌های نجات‌بخش به افراد آسیب‌پذیر و نیازمند مصرف خواهد شد.

در اعلامیه آمده است که این کمک مالی، صندوق بشردوستانه افغانستان تحت مدیریت دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) را قادر می‌سازد تا به بحران‌های انسانی با سرعت و انعطاف‌پذیری بیشتر پاسخ دهد، از نهادهای همکار حمایت کند و هماهنگی عملیات‌های بشردوستانه را تقویت نماید.

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های تروریستی اقدام کند

Published

on

سون لی، سرپرست نمایندگی دایمی چین در سازمان ملل متحد، گفته است که وضعیت مبارزه با تروریزم در افغانستان همچنان نیازمند توجه جدی جامعه جهانی است.

او روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی، با اشاره به گزارش سرمنشی سازمان ملل متحد گفت که گروه‌های تروریستی در افغانستان همچنان تهدیدی جدی برای این کشور و کشورهای همسایه به شمار می‌روند. به گفته او، گروه‌های مستقر در افغانستان، از جمله داعش خراسان، تلاش‌ها و توانایی خود برای انجام حملات فرامرزی را افزایش داده‌اند.

سون لی از امارت اسلامی خواست به تعهدات خود در زمینه مبارزه با تروریزم عمل کرده و علیه همه گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان، از جمله افراد و نهادهای فهرست‌شده در کمیته تحریم‌های شورای امنیت بر اساس قطعنامه ۱۲۶۷، اقدامات جدی انجام دهد.

او هشدار داد که نباید اجازه داده شود افغانستان دوباره به محل رشد و گسترش تروریزم تبدیل شود.

نماینده چین همچنین گفت جامعه جهانی باید به افغانستان در بازسازی اقتصاد و بهبود زندگی مردم کمک کند تا زمینه‌های شکل‌گیری تروریزم از بین برود.

وی افزود که چین از همکاری کشورهای آسیای مرکزی و سازمان‌های منطقه‌ای مانند سازمان همکاری شانگهای با افغانستان برای مقابله مشترک با تهدیدهای تروریستی فرامرزی حمایت می‌کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت هیچ کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117