Connect with us

رویداد های اخیر

تحریک انصاف پاکستان اظهارات وزیر دفاع این کشور را مبنی بر احتمال عملیات در افغانستان محکوم کرد

آنان افزودند که اظهارات خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان نه تنها روابط «برادرانه» پاکستان با افغانستان را بلکه آرامش منطقه را نیز به خطر می‌اندازد.

منتشر شده

در

در پی اظهارات وزیر دفاع پاکستان مبنی بر احتمال انجام عملیات علیه «تی‌تی‌پی» در افغانستان، حزب تحریک انصاف پاکستان گفته است که پاکستان نباید در هیچ کشوری مداخله کند.

اعضای این حزب روز جمعه در مجلس نمایندگان پاکستان گفتند: «ما اجازه دخالت در کشور خود را نمی‌دهیم، پس نباید در هیچ کشور دیگری مداخله کنیم».

آنان افزودند که اظهارات خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان نه تنها روابط «برادرانه» پاکستان با افغانستان را بلکه آرامش منطقه را نیز به خطر می‌اندازد.

اسد قیصر، یکی از اعضای ارشد حزب تحریک انصاف پاکستان گفت: «روابط ما با هند بر اساس رقابت است و حالا تلاش می‌کنیم با افغانستان به طور مشابه رفتار کنیم. ما نمی‌توانیم تشدید درگیری و بی‌نظمی بیشتر را تحمل کنیم.»

او تاکید کرد که انجام حملات در داخل یک کشور همسایه خطر سوق دادن کل منطقه را به سمت جنگ به همراه خواهد داشت.

عمر ایوب، رهبر اپوزیسیون در مجلس نمایندگان پاکستان نیز خاطر نشان کرد که «حتی قدرت‌های بزرگ جهان در افغانستان با چالش هایی روبه‌رو شدند.»

او در گفتگو با خبرنگاران در خارج از پارلمان افزود: «هند حملات تروریستی زیادی را در داخل پاکستان هدایت می‌کند. چرا وزیر دفاع در مورد حمله در داخل هند صحبت نکرد؟»

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور در خاک افغانستان طراحی می‌شود، اما امارت اسلامی این ادعا را رد کرده و تاکید نموده که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده صورت گیرد.

وزارت دفاع افغانستان همچنان اظهارات اخیر وزیر دفاع پاکستان را ناسنجیده دانسته و گفته است که چنین اظهارات به نفع هیچ طرفی نیست.

وزارت دفاع هشدار داده است که اگر کسی به هر بهانه‌ای بر حریم افغانستان تجاوز کند، مسوولیت «عواقب» آن را بر عهده خواهد داشت.

 

مطالب مرتبط:

وزیر دفاع پاکستان: در صورت نیاز به پناهگاه‌های «تی‌تی‌پی» در افغانستان حمله می‌کنیم

فضل الرحمان: تلاش‌هایم برای بهبود روابط میان افغانستان و پاکستان نقش بر آب شده است

رویداد های اخیر

پاکستان طرح امریکا برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک خود را بررسی می‌کند

Published

on

وزارت امور خارجه پاکستان می‌گوید گزارش‌ها درباره برنامه اداره دونالد ترمپ برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک پاکستان را بررسی می‌کند و برای یافتن راه‌حلی مورد توافق دو طرف، با طرف‌های ذی‌ربط مشورت دارد.

سجاد حیدر خان، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، روز جمعه در یک نشست خبری این موضوع را بیان کرده و گفته است که اسلام‌آباد به هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکای خود متعهد است.

سجاد حیدر خان گفت: «ما همچنان مطابق با تعهدات بین‌المللی و پروتوکول‌های تعیین‌شده خود عمل خواهیم کرد.»

او افزود که این موضوع در دست بررسی قرار دارد و تمام ابعاد آن با مشورت طرف‌های ذی‌ربط، به‌گونه دقیق ارزیابی می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال به فعالیت خود در افغانستان پایان داد

Published

on

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال فعالیت در افغانستان، روند خروج خود از این کشور را تکمیل کرده و دارایی‌های خود را به غضنفر بانک فروخته است.

این بانک در اطلاعیه‌ای گفته است که معامله مربوطه به تاریخ ۵ نومبر، پس از امضای توافق‌نامه‌های نهایی، دریافت تأییدیه بانک مرکزی پاکستان و د افغانستان بانک و تکمیل سایر شرایط لازم، نهایی شده است.

در این اطلاعیه آمده است: «بانک الفلاح در پی این معامله، فعالیت‌های بانکی خود را در افغانستان متوقف کرده و روند بسته‌شدن شعبه‌هایش در این کشور را مطابق با الزامات قانونی و مقررات مربوط تکمیل خواهد کرد.»

بانک الفلاح فعالیت خود را در کابل در سال ۲۰۰۵ آغاز کرد و خدمات بانکی متعارف و اسلامی را ارائه می‌داد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

وثیق: داعش از تلگرام و تیک‌تاک برای ارتباط و تمویل مالی استفاده می‌کند

Published

on

عبدالحق وثیق، رئیس عمومی استخبارات افغانستان، می‌گوید که گروه داعش از شبکه‌های اجتماعی، به‌شمول تلگرام و تیک‌تاک، برای برقراری ارتباط، تأمین منابع مالی و انحراف فکری استفاده می‌کند.

آقای وثیق این اظهارات را در نخستین نشست کارشناسان درباره مسائل امنیتی «شانگهای پلاس» در شهر سمرقند ازبیکستان مطرح کرده است.

او گفته است که امارت اسلامی افغانستان بر بنیاد باورها و اعتقادات خود در خط مقدم مبارزه با داعش قرار دارد؛ اما برای از بین بردن ظرفیت‌های تخنیکی یک گروه بین‌المللی مانند داعش با محدودیت‌های جدی روبه‌رو است.

به گفته وثیق، شرکت‌های تکنالوژی و گردانندگان این پلتفرم‌ها در زمینه مقابله با فعالیت‌های داعش با افغانستان همکاری نمی‌کنند و این مسئله زمینه فعالیت بیشتر این گروه را در سطح جهان فراهم می‌سازد.

رئیس عمومی استخبارات افزوده است که داعش هر سال از طریق فعالیت‌های خود در کشورهای مختلف، تلفات زیادی به غیرنظامیان وارد می‌کند.

نشست کارشناسان درباره مسائل امنیتی «شانگهای پلاس» روزهای پنجم و ششم نومبر در سمرقند برگزار شد و در آن نمایندگان ۲۴ کشور و پنج سازمان بین‌المللی درباره مبارزه با تروریزم، افراط‌گرایی و تهدیدهای نوظهور امنیتی گفتگو کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!