Connect with us

رویداد های اخیر

ترمپ: اگر افغانستان به کمک ما ضرورت دارد، تجهیزات نظامی بازگردانده شود

منتشر شده

در

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا گفته است وقتی که رسم گذشت نیروهای امارت اسلامی با تجهیزات نظامی امریکا را می‌بیند، خشمگین می‌شود.

آقای ترمپ در جریان سخنرانی خود در کنفرانس اقدام سیاسی محافظه‌کاران خواستار بازپس‌گیری تجهیزات نظامی امریکا از نزد امارت اسلامی در افغانستان شده است.

این در حالی است که امارت اسلامی گفته این تجهیزات غنیمت جنگی است و بازگردانده نمی‌شوند.

رییس‌جمهور ایالات متحده در همایش بزرگ محافظه‌کاران امریکا بار دیگر بر لزوم بازپس‌گیری تجهیزات نظامی برجامانده امریکا در افغانستان تأکید کرد.

دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا گفته که: «ما مقداری زیادی از تجهیزات نظامی که بخش کوچک از اردوی ما را تشکیل می‌داد در افغانستان رها کردیم. اکنون آنها در دستان طالبان (امارت اسلامی) هستند. می‌دانید آنها هرسال رسم و گذشت اجرا می‌کنند که در آن شماری از این تجهیزات را به سرک‌ها می‌کشانند مثل این که رسم و گذشت رسمی شان باشد. این مرا خیلی خشمگین می‌سازد. وقتی آن را میبینم بسیار خشمگین می‌شوم.»

ترمپ با اشاره به کمک‌های مالی امریکا به افغانستان گفت که امریکا خودش نیاز به کمک دارد و اگر قرار است این کمک‌ها به افغانستان برود، امارت اسلامی باید تجهیزات نظامی برجا مانده امریکا را بازگرداند.

ترمپ گفت: «می‌دانید ما دو یا دو نیم میلیارد دالر کمک به افغانستان می‌دهیم ما خود ما نیاز به کمک داریم. من می‌خواهم به عقب برگردم و این موضوع را بررسی کنم. این که ما به آنها پول می دهیم درست است اما از آنها می‌خواهم تجهیزات نظامی ما را برگردانند. در واقع آنها این تجهیزات را به ما می‌فروشند.»

کارشناسان هرچند، این اظهارات آقای ترمپ را بهانه جویی سیاسی عنوان کرده می‌افزایند که رییس جمهور امریکا برای دستیابی به اهدافش، سیاست فشار و تهدید را دنبال می کند.

هرچند مقامات امارت اسلامی در این مورد تا کنون چیزی نگفته اما پیش از این امارت اسلامی گفته است که تجهیزات بجا مانده جز از غنایم جنگی است و به کسی برگردانده نمی شوند.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!