Connect with us

ورزش

ترکیه در جدول مدال‌های بازی‌های همبستگی اسلامی ریاض ۲۰۲۵ پیشتاز است

شبکه تلویزیونی آریانا به عنوان پخش‌کننده رسمی افغانستان برای این بازی‌ها، برنامه‌های زنده روزانه را برای علاقه‌مندان ارائه می‌دهد.

منتشر شده

در

در جریان ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی – ریاض ۲۰۲۵، تیم ترکیه تاکنون با کسب ۳۶ مدال شامل ۲۶ طلا، ۶ نقره و ۴ برنز در صدر جدول مدال‌ها قرار دارد.

تیم ازبیکستان با ۱۶ مدال شامل ۴ طلا، ۸ نقره و ۴ برنز در جایگاه دوم ایستاده است و نایجریا، اندونیزیا و قزاقستان به ترتیب در رده‌های سوم تا پنجم قرار دارند.

تاکنون افغانستان موفق به کسب مدال نشده است، اما با حضور ۶۹ ورزشکار در ۱۳ رشته ورزشی امیدواری‌ها برای کسب مدال بالا است. ورزشکاران افغان در رشته‌های زورخانه‌ای (۲)، بوکس (۲)، فوتسال (۱۴)، جوجیتسو (۷)، کراته (۳)، موی تای (۲)، شنا (۴)، تنیس روی میز (۲)، تکواندو (۵)، والیبال (۱۲)، وزنه‌برداری (۴)، کشتی (۹) و ووشو (۳) به رقابت خواهند پرداخت.

این دوره از بازی‌ها بزرگترین تیم افغانستان را تاکنون به نمایش گذاشته و نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری دوباره ملی در توسعه ورزش و حضور در رقابت‌های بین‌المللی است.

بازی‌های ۲۰۲۵ همچنین بیست و پنجمین سالگرد تأسیس فدراسیون همبستگی ورزشی اسلامی را گرامی می‌دارد و اهمیت آن در ترویج وحدت، تبادلات فرهنگی و صلح میان کشورهای مسلمان را برجسته می‌کند.

شبکه تلویزیونی آریانا به عنوان پخش‌کننده رسمی افغانستان برای این بازی‌ها، برنامه‌های زنده روزانه را برای علاقه‌مندان ارائه می‌دهد.

ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی ریاض از جمعه ۷ نوامبر آغاز و در ۲۱ نوامبر به پایان خواهد رسید و حدود ۳۵۰۰ ورزشکار از ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی در ۲۱ رشته ورزشی و ۲ رشته پارا سپورت با یکدیگر رقابت خواهند کرد. این رویداد پس از ۲۰ سال بار دیگر به عربستان سعودی بازگشته است، نخستین دوره بازی‌ها در سال ۲۰۰۵ در این کشور برگزار شده بود.

ورزش

دومین پیروزی پیهم افغانستان در جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال؛ ویست اندیز با اختلاف بزرگ شکست خورد

Published

on

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در دومین بازی خود در جام جهانی با تفاوت ۱۳۸ دوش تیم زیر ۱۹ سال ویست اندیز را شکست داد.

در این بازی که امروز یکشنبه در نامیبیا برگزار شد، تیم افغانستان با برنده شدن قرعه نخست توپزنی کرد و در ۵۰ آور ۲۶۲ دوش انجام داد. عثمان سادات ۸۸ دوش و محبوب خان، کپیتان تیم، ۸۶ دوش انجام داد.

تیم ویست اندیز با انجام دادن ۱۲۴ دوش در ۳۳.۲ آور حذف شد و نتوانست به هدف برسد. نورستانی عمرزی چهار ویکت و خاطر ستانکزی و وحیدالله زدران هریک سه ویکت گرفت.

این دومین پیروزی پیهم افغانستان در این مسابقات بود. افغانستان در بازی نخست خود با تفاوت ۲۸ دوش افریقای جنوبی را شکست داده بود.

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور در بازی بعدی خود روز چهارشنبه با تیم تانزانیا روبه‌رو خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی فوتسال افغانستان در بازی دوستانه ۵ – ۳ ویتنام را شکست داد

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان در یک بازی دوستانه پیش از جام ملت‌های آسیا، با نتیجه ۵ بر ۳ تیم ویتنام را شکست داد.

در این بازی که روز یکشنبه برگزار شد، اکبر کاظمی، حمیدرضا حسینی، رضا حسین‌پور، سید مجتبی حسینی و سید مرتضی حسینی گول‌زنی کردند.

ویتنام، که یکی از قوی‌ترین تیم‌های فوتسال جنوب شرقی آسیا محسوب می‌شود، افغانستان را با فشار مداوم آزمایش کرد، اما تیم افغانستان با دفاع منظم و دقیق برای حفظ کنترول مسابقه پاسخ داد.

جام ملت‌های فوتسال آسیا به تاریخ ۲۷ جنوری در اندونیزیا با حضور ۱۶ تیم برتر آسیا آغاز خواهد شد.

افغانستان در گروه C، در کنار قدرت‌های منطقه‌ای ایران، عربستان سعودی و مالیزیا قرار گرفته است.

مسابقات جام ملت‌های آسیا به صورت زنده از طریق تلویزیون آریانا در سراسر افغانستان پخش خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند این رویداد را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی فوتسال افغانستان برای دیدارهای تدارکاتی راهی ویتنام شد

تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه چهارم این رقابت‌ها با تیم‌های ایران، عربستان سعودی و مالیزیا هم‌گروه است.

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان به‌منظور انجام دو دیدار تدارکاتی و آماده‌سازی برای حضور قدرتمند در رقابت‌های جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶، کابل را به مقصد ویتنام ترک کرد.

به گفته مسوولان کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال افغانستان، ملی‌پوشان کشور پس از برگزاری چندین جلسه تمرینی در ولایت‌های هرات و کابل، راهی این سفر تدارکاتی شدند.

ملی‌پوشان در جریان حضورشان در ویتنام، دو دیدار تدارکاتی را در روزهای ۲۸ و ۳۰ جدی سال روان برابر تیم ملی فوتسال ویتنام برگزار خواهند کرد.

 پس از پایان این دیدارها، تیم ملی فوتسال افغانستان عازم تایلند می‌شود.

این تیم در روزهای دوم و چهارم دلو سال‌روان، دو دیدار تدارکاتی دیگر را برابر تیم ملی فوتسال تایلند انجام می‌دهد.

تیم ملی فوتسال افغانستان در تاریخ ۵ دلو به‌گونه رسمی راهی اندونیزیا می‌شود تا در رقابت‌های جام آسیایی فوتسال ۲۰۲۶ شرکت کند.

تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه چهارم این رقابت‌ها با تیم‌های ایران، عربستان سعودی و مالیزیا هم‌گروه است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!