Connect with us

رویداد های اخیر

ترکیه: موضوع مدیریت میدان هوایی کابل در روزهای آینده شکل خواهد گرفت

منتشر شده

در

خلوصی آکار، وزیر دفاع ملی ترکیه امروز (پنج‌شنبه ۲۱اسد) گفت که موضوع مدیریت میدان هوایی کابل در روزهای آینده شکل خواهد گرفت.

به نقل از خبرگزاری رویترز وی در چارچوب سفر به پاکستان در سفارت ترکیه در اسلام آباد صحبت می کرد گفت:”مانند شش سال گذشته، آماده‌ایم تا با رعایت شرایط لازم مدیریت میدان بین‌المللی حامد کرزی در کابل را تضمین کنیم. ما در این زمینه یک سری مذاکرات را انجام می‌دهیم. این موضوع در روزهای آینده شکل خواهد گرفت. به هیچ عنوان سربازان خود را به خطر نمی‌اندازیم.”

به گفته وی، هدف ترکیه این است که از انزوای افغانستان جلوگیری کند.

وزیر دفاع ترکیه افزود:” اگر میدان هوایی کابل بسته شود، تمام نمایندگی‌های دیپلماتیک در کشور دیگر کار نخواهند کرد که این امر برای برادران افغان ما مطلوب نیست. بنابراین، ما همچنان در مورد مزایای باز ماندن فرودگاه صحبت می‌کنیم.”

به گزارش رویترز، دو مقام دیگر ترکیه روز چهارشنبه گفته اند که انقره در حال حاضر قصد دارد از میدان استفاده کند و از آن محافظت کند، اما پس از پیشروی‌های طالبان، اکنون اوضاع را زیر نظر دارد.

ترکیه پیشنهاد اعزام نیروهایش را به میدان هوایی کابل پس از خروج نیروهای خارجی داده و هفته‌ها روی این موضوع با امریکا مذاکره کرد. به گزارش رویترز، در مقابل، طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه خواستار برآورده شدن شرایط مالی، لوجستیکی و دیپلماتیک شد.

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برلین نماینده امارت اسلامی را به عنوان سرپرست سفارت افغانستان نمی‌پذیرد

Published

on

حکومت آلمان اعلام کرده است که نماینده امارت اسلامی را به عنوان سفیر یا شارژدافیر سفارت افغانستان در برلین به رسمیت نمی‌شناسد.

پیش از این، تلویزیون «ای‌آر‌دی» آلمان گزارش داده بود که  فردی به نام نبراس‌الحق عزیز که وابسته به امارت اسلامی است،  سرپرستی سفارت افغانستان در برلین را برعهده گرفته است.

به گزارش دویچه ویله، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه در برلین گفت: «به وزارت خارجه هیچ گونه تغییر پرسونل [در سفارت افغانستان] اطلاع داده نشده است.»

او افزود که حکومت آلمان با امارت اسلامی افغانستان ارتباط می‌گیرد و اطلاع می‌دهد که «وضعیت حقوقی [سفارت] به شکل کنونی‌اش باقی خواهد ماند.»

سخنگوی وزارت خارجه آلمان همچنان توضیح داد که متصدی جدید در یک سفارت تنها زمانی به عنوان سفیر به رسمیت شناخته می‌شود که کشورش از قبل او را به کشور میزبان معرفی کند و کشور میزبان به او اعتبارنامه بدهد. او تاکید کرد که در مورد سفارت افغانستان چنین کاری صورت نگرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان در عین زمان تصریح کرد که برلین علاقه‌مندی زیادی به این دارد که خدمات منظم قونسلی افغانستان در آلمان وجود داشته باشد. به گفته او، با این کار «بازگشت افراد مکلف به ترک آلمان» ممکن می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!