Connect with us

ورزش

تفاهم‌نامه نشر رقابت‌های حرفه‌یی با شبکه جهانی آریانا امضا شد

منتشر شده

در

سازمان “اچ اف سی” امروز (پنجشنبه ۲۲ عقرب) تفاهمنامه نشر رقابت‌های حرفه‌ی مبارزات آزاد این سازمان را با شبکه جهانی تلویزیون آریانا، به امضا رساند.

این رقابت‌ها که به زودی به میزبانی کابل آغاز خواهد شد به گونه‌ی قانونی و زنده از سوی شبکه‌ی جهانی آریانا پوشش نشراتی داده می شود.

خوشحال آصفی ، رییس نشرات تلویزیون جهانی آریانا، در این باره گفت: “چند سال پی هم مسابقات جام جهانی فوتبال را در افغانستان از طریق تلویزیون آریانا به گونه اختصاصی و قانونی نشر کردیم و رقابت‌های بین المللی کرکت را در سطح منطقه و فرا منطقه در افغانستان نشر کردیم این بار تصمیم گرفتیم که با سازمان “اچ اف سی” یک تفاهم را به امضا برسانیم که بتوانیم چهره هایکه در سطح محل و در سطح ولایتی این‌ها کوشا هستند در بخش مبارزات آزاد کار میکنند این ها را بتوانیم یک چهره بسازیم.”

ورزشکاران سه مرحله رقابت نفسگیر را پشت سر میگذرانند تا جواز نبرد در رقابت‌های حرفه‌ی مبارزات آزاد سازمان “اچ اف سی” را، به دست بیآورند.

این رقابت ها در سال شش بار، و هر دو ماه بعد یک بار با برگزاری شش رقابت پیگیری خواهد شد.

نصرتالله آخند زاده، رییس سازمان “اچ اف سی” افغانستان، گفت:”چهره های است که تا امروز سر زبان‌ها نیست و او الماس های هستند که در زمین افتادن و کسی نیست که آنها را بردارد و یک صافی بزند و او ارزش خود اش را نمایان بسازد، هدف سازمان اچ اف سی و شبکه جهانی تلویزیون آریانا، همو چهره ها را ما می کشیم.”

یکی دیگر از اهداف برگزاری این رقابت‌ها، بلند بردن ظرفیت و نیز تشویق جوانان به رشته مبارزات آزاد گفته شده است.

ورزشکاران مبارزات آزاد کشورهم امضای این تفاهم نامه را بر رشد و روحیه ی شان گام مثبت میدانند.

احمد سهیل حسن زاده، ورزشکار مبارزات آزاد، در این باره گفت: “قرار داد شان خیلی موثر است برای جوانانیکه واقعاً استعداد بسیار بالا دارند و در ولایت های دور دست افغانستان زندگی می کنند.”

قدرت الله بابکرخیل، ورزشکار مبارزات آزاد، در این مورد گفت:”این مسابقاتیکه از سوی تلویزیون آریانا به گونه زنده نشر می‌شود برای رشد جوانان واقعاً خیلی خوب است.”

دست آوردهای ورزشی نسبت به هر چیز دیگر بهترین زمینه برای همدلی و یکپارچه گی میان مردم به ویژه جوانان خوانده می شود.

شبکه جهانی تلویزیون آریانا نیز همواره تلاش کرده تا با نشر رقابت‌های ورزشی دل هواداران ورزش را شاد نگهدارد.

ورزش

نیوزیلند با تفاوت پنج ویکت افغانستان را شکست داد

Published

on

Last Updated on: دلو ۲۰, ۱۴۰۴

تیم ملی کریکت افغانستان در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰ آوره با تفاوت پنج ویکت در برابر تیم نیوزیلند باخت.

در این بازی که امروز (یکشنبه) در شهر چنای هند برگزار شد، افغانستان با برنده شدن قرعه نخست توپزنی کرد و با از دست دادن شش ویکت ۱۸۲ دوش انجام داد. گلبدین نایب از ۳۵ توپ ۶۳ دوش کسب کرد.

تیم نیوزیلند هدف را با از دست دادن پنج ویکت در ۱۷.۵ آور تکمیل کرد.

افغانستان در بازی بعدی خود روز چهارشنبه به مصاف افریقای جنوبی می‌رود.

Continue Reading

ورزش

ایران قهرمان جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد

Published

on

تیم ملی فوتسال ایران با پیروزی ۵ بر ۴ در ضربات پنالتی برابر میزبان، اندونیزیا، عنوان قهرمانی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ را به دست آورد؛ دیداری که پس از وقت‌های اضافی با نتیجه ۵–۵ به پایان رسیده بود.

این پیروزی چهاردهمین قهرمانی فوتسال ایران در سطح آسیا به شمار می‌رود.

اندونیزیا در دقیقه سوم بازی توسط ریو پانگستو گول نخست را به ثمر رساند، اما ایران خیلی زود با گول حسین طیبی بیدگلی بازی را به تساوی کشاند. میزبان سپس با گول‌های رضا گوناوان و اسریار مگانتارا که دو بار گول‌زنی کرد، پیش افتاد و نتیجه را ۴–۱ به سود خود ساخت.

ایران با تلاش دوباره به بازی برگشت؛ مهدی کریمی در دقیقه ۱۸ و بار دیگر در دقیقه ۳۸ گول‌زنی کرد تا بازی به وقت‌های اضافی کشیده شود. احمد عباسی نیز برای ایران گول زد، در حالی که ساموئل اکو دو گول دیگر برای اندونیزیا به ثمر رساند.

در وقت‌های اضافی، مگانتارا بار دیگر اندونیزیا را پیش انداخت، اما ایران بلافاصله با گول عباسی پاسخ داد و بازی به ضربات پنالتی کشیده شد.

در ضربات پنالتی، محمد نیزار، دروازه‌بان اندونیزیا، نخستین ضربه ایران را مهار کرد، اما ایران با مهار ضربه چهارم اندونیزیا توسط مهدی رستمی به بازی برگشت. در نهایت، حسین سبزی با تبدیل پنالتی سرنوشت‌ساز، قهرمانی ایران را قطعی ساخت.

گفتنی است که تمام مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ اندونیزیا در سراسر افغانستان به‌گونه انحصاری و قانونی از شبکه  رادیو تلویزیون آریانا نشر شد.

Continue Reading

ورزش

اندونیزیا با شکست جاپان برای اولین بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت

Published

on

تیم اندونیزیا با پیروزی شگفت‌انگیز ۵–۳ در برابر جاپان، برای نخستین‌بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت.

جاپان که چهار بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده، در ثانیه‌های پایانی بازی ۳–۳ مساوی کرد و مسابقه به وقت اضافه رفت، اما اندونیزیا با دو گول دیگر نتیجه را به سود خود تمام کرد.

اندونیزیا روز شنبه در دیدار نهایی به مصاف ایران خواهد رفت.

علاقه‌مندان می‌توانند این بازی را به گونه مستقیم از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!