Connect with us

رویداد های اخیر

تلاش‌ها برای برگزاری گفتگو میان قبایل دو طرف خط دیورند به هدف پایان دادن به ناامنی

منتشر شده

در

یک مقام ایالت خیبرپختونخوا از تلاش‌ها برای برگزاری گفتگو میان قبایل دو طرف خط دیورند به هدف پایان دادن به ناامنی در این ایالت خبر داده است.

به گزارش روزنامه دان، محمد علی سیف، مشاور وزیر ارشد ایالت خیبرپختونخوا روز پنجشنبه گفت که مسوده طرح گفتگوها میان قبایل برای منظوری به حکومت فدرال پاکستان فرستاده خواهد شد.

آقای سیف در بیانیه‌ای که از سوی دفتر وی منتشر شده، گفت: «پس از تأیید دستور کار، هیاتی متشکل از بزرگان قومی، مذهبی و سیاسی به افغانستان اعزام می‌شوند تا با قبایل ساکن در آن سوی مرز گفتگو کنند.»

این مقام ایالت خیبرپختونخوا تاکید کرد که گفتگوها تنها با قبایل صورت خواهد گرفت، نه با شبه‌نظامیان.

به باور وی، این گفتگوها «تهداب محکم» برای پایان دادن به خشونت‌های چندین دهه‌ای فراهم می‌کند.

این در حالیست که مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور در افغانستان برنامه‌ریزی می‌شود. امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسوول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

رویداد های اخیر

متقی: امارت اسلامی بر اساس سیاست متوازن به روابط با هند اهمیت می‌دهد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، امروز (چهارشنبه) با یتین پاتل، شارژدافیر هند در کابل، دیدار کرد.

وزارت امور خارجه می‌گوید که آقای متقی در این دیدار، با تأکید بر سیاست متوازن امارت اسلامی گفت که افغانستان به روابط با هند اهمیت می‌دهد.

او با اشاره به افزایش حجم تجارت میان دو کشور، بر گسترش ارتباطات و همکاری‌ها میان بخش‌های دولتی و خصوصی افغانستان و هند تأکید کرد و گفت که برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های موجود، لازم است همکاری‌ها میان دو طرف افزایش یابد.

در این دیدار، یتین پاتل گفت که هند خواهان گسترش روابط و تعامل با افغانستان در بخش‌های اقتصادی، سیاسی و بشردوستانه است.

آقای متقی همچنان برای شارژدافیر هند در مأموریت جدیدش آرزوی موفقیت کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان و بریتانیا بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند

Published

on

محمد نعیم، معاون مالی و اداری وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، با ریچارد لیندسی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، دیدار کرد.

وزارت خارجه گفته است که در این دیدار، دو طرف درباره وضعیت سیاسی، اقتصادی و امنیتی افغانستان، ثبات منطقه‌ای، کمک‌های بشردوستانه و خدمات قونسلی گفتگو کردند.

محمد نعیم از کمک‌های بشردوستانه و همکاری‌های بریتانیا با افغانستان قدردانی کرد و بر تداوم همکاری‌ها میان دو طرف تأکید ورزید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیأت ۵۰ نفری افغانستان در چهل‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی اندونیزیا اشتراک کرد

Published

on

حبیب‌الله عمر، معاون امور فرهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در رأس یک هیأت ۵۰ نفری تجاری در چهل‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی اندونیزیا اشتراک کرد.

در ترکیب این هیأت، اعضای هیأت رهبری اتاق‌های تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت‌های کابل و بلخ و شماری از نمایندگان سکتور خصوصی کشور حضور داشتند.

آقای عمر در جریان بازدید از غرفه‌های نمایشگاه، با غرفه‌داران گفتگو کرد و در مورد محصولات به نمایش گذاشته‌شده معلومات به دست آورد.

وی همچنان فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان و نمایشگاه‌های داخلی کشور را معرفی کرد و از تاجران و نمایندگان بخش‌های مختلف خواست تا در سکتورهای تجاری افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!