Connect with us

ورزش

تیم ملی کرکت افغانستان با تفاوت ۱۶دوش تیم ایرلند را شکست داد

منتشر شده

در

Last Updated on: دلو ۳, ۱۳۹۹

تیم ملی افغانستان امروز (پنجشنبه ۲دلو) در نخستین بازی پنجاه آوره بین‌المللی جام قهرمانی پوهنتون کاردان در ورزشگاه شیخ زاید ابوظبی به مصاف تیم ایرلند رفت.

قرعه این بازی را تیم ملی افغانستان برد و تصمیم گرفت نخست در برابر ایرلند توپزنی نماید. تیم ملی در نیمه نخست بازی به توپزنی آغاز کرد که در پنجاه آور با از دست دادن ۹ ویکیت ۲۸۸ دوش به تیم مقابل هدف تعیین کرد.

دراین بازی رحمن‌الله گربز با بهترین درخشش در این بازی ۱۲۷ دوش، راشد خان ۵۵ دوش و جاوید احمدی ۳۸ دوش به سود تیم خود انجام دادند، در حالیکه اندی مک‌براین پنج ویکیت، سیمی سنگ، گیریت دیلانی و بیری مکارتی هرکدام یک ویکیت به سود یتم ایرلند بدست اوردند.

تیم ایرلند در نیمه دوم بازی به توپزنی پرداخت که در پنجاه آور با از دست دادن ۹ ویکیت ۲۷۱ دوش انجام داد و بازی را با تفاوت ۱۶ دوش به تیم افغانستان واگذار کرد.

لورکن تکر ۸۳ دوش، کورت کمفر و پاول سترلینگ هرکدام ۳۹ دوش به سود تیم ایرلند انجام دادند، در همین حال نوین الحق سه ویکیت، راشد خان و مجیب الرحمن هرکدام دو ویکیت، محمد نبی، گلبدین نایب و راشد خن هرکدام یک ویکیت به سود تیم ملی افغانستان بدست آوردند.

درهمین حال، جایزه بهترین بازیکن این بازی را رحمن‌الله گربز با انجام ۱۲۷ دوش بدست آورد

باز دوم این جام قرار است به تاریخ ۲۴ ماه جنوری جاری در ورزشگاه شیخ زاید ابوظبی برگزار گردد.

ورزش

شکست آرمان اف‌سی برابر طوفان هرات در لیگ قهرمانان افغانستان

Published

on

آرمان اف‌سی در هفتادوهفتمین دیدار رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نتیجه ۲ بر صفر برابر طوفان هرات شکست خورد.

این دیدار روز شنبه در ورزشگاه فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد و دو تیم برای کسب امتیاز به میدان رفتند.

بازیکنان آرمان اف‌سی با وجود تلاش‌های پی‌هم، نتوانستند دروازه حریف را باز کنند. در سوی دیگر، طوفان هرات در نیمه نخست یک بار موفق به گول‌زنی شد و در دقایق پایانی نیمه دوم نیز گول دوم خود را به ثمر رساند تا این دیدار را با نتیجه ۲ بر صفر به سود خود پایان دهد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود، روز ۱۱ نومبر به مصاف ابو مسلم فراه می‌رود و طوفان هرات نیز روز ۱۰ نومبر برابر سرسبز یاشلر خوافی قرار خواهد گرفت.

تمامی دیدارهای فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

افغانستان در پایان روز سوم نخستین دیدار تست، با ۱۰۲ دوش از زیمبابوی عقب ماند

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در پایان روز سوم نخستین دیدار تست در برابر زیمبابوی، در استدیوم کریکت شارجه، با از دست دادن هفت ویکت، ۴۰۲ دوش از ۱۲۵ آور به دست آورد و همچنان با ۱۰۲ دوش از حریف خود عقب است.

تیم ملی زیمبابوی در نخستین اننگز خود، پس از انجام ۱۳۴.۳ آور، با از دست دادن تمامی ویکت‌ها، ۵۰۴ دوش به ثبت رسانده بود.

افغانستان در جریان روز سوم نمایش نسبتاً خوبی در بخش توپ‌زنی داشت و توانست با کسب ۴۰۲ دوش، فاصله خود را با زیمبابوی کاهش دهد. با این حال، در پایان روز هنوز سه ویکت در اختیار دارد و برای رسیدن به مجموع زیمبابوی به ۱۰۳ دوش دیگر نیازمند است.

این دیدار در روز چهارم ادامه می‌یابد و افغانستان تلاش خواهد کرد تا با استفاده از سه ویکت باقی‌مانده، نخستین اننگز خود را با نتیجه بهتری به پایان برساند.

Continue Reading

ورزش

پیروزی قدرتمندانه تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان مقابل مالیزیا در جام آسیا

Published

on

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در دومین دیدار خود در جام آسیا، مالیزیا را با تفاوت ۱۰ ویکت شکست داد و دومین پیروزی پیهم خود را در این رقابت‌ها به ثبت رساند.

افغانستان پس از برنده‌شدن قرعه، نخست توپ‌اندازی کرد و توانست تیم مالیزیا را با کسب ۴۲ دوش در ۲۲.۳ آور از میدان خارج کند. نورعلی نیازی با گرفتن شش ویکت، بهترین بازیکن این دیدار شناخته شد.

تیم افغانستان سپس هدف تعیین‌شده را بدون از دست دادن هیچ ویکتی و در تنها سه آور تکمیل کرد و به پیروزی رسید.

افغانستان در سومین دیدار خود روز دوشنبه به مصاف سریلانکا خواهد رفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!