Connect with us

ورزش

تیم کریکت افغانستان بار دیگر افریقای جنوبی را شکست سنگین داد

با این پیروزی، افغانستان برنده سلسله مسابقات دوجانبه شد. در بازی اول روز چهارشنبه، افغانستان با تفاوت ۶ ویکت افریقای جنوبی را شکست داده بود.

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت افغانستان روز جمعه یک پیروزی قدرتمندانه دیگر مقابل افریقای جنوبی به دست آورد. افغانستان در دومین مسابقه بین المللی یک روزه با تفاوت ۱۷۷ دوش افریقای جنوبی را شکست داد و برنده سلسله مسابقات دوجانبه شد.

رحمن الله گربز ۱۰۵ دوش انجام داد و افغانستان به طور مجموعی با از دست دادن ۴ ویکت ۳۱۱ دوش به دست آورد. راشد خان در سالروز تولد خود پنج ویکت گرفت و افریقای جنوبی با انجام دادن ۱۳۴ دوش حذف شد.

با این پیروزی، افغانستان برنده سلسله مسابقات دوجانبه شد. در بازی اول روز چهارشنبه، افغانستان با تفاوت ۶ ویکت افریقای جنوبی را شکست داده بود.

افغانستان پس از برنده شدن قرعه در مسابقه روز جمعه، کاملاً بازی را در اختیار داشت و توپزنی فوق العاده‌ای را به نمایش گذاشت.

گربز با انجام دادن ۱۰۵ دوش از ۱۱۰ توپ به حیث بازیکنی تبدیل شد که بیشترین صد دوش را در مسابقات بین المللی یک روزه افغانستان به دست آورده است. عظمت الله عمرزی از ۵۰ توپ ۸۶ دوش مشمول ۶ ضربه شش دوش انجام داد.

رحمت شاه نیز ۵۰ دوش کسب کرد.

افریقای جنوبی در تعقیب هدف تعیین شده، شروع خوبی داشت چنانچه تمبا باووما، کپیتان تیم و تونی دزورزی به گونه مشترک ۷۳ دوش انجام دادند.

اما پس از اینکه باووما توسط عمرزی حذف شد، افریقای جنوبی به سرعت ویکت‌های خود را از دست داد.

راشد خان که در هنگام توپزنی از ناحیه پایش آسیب دیده بود، در ۹ آور پنج ویکت گرفت و تنها ۱۹ دوش واگذار کرد. ننگیال خروتی ۴ ویکت گرفت و ۲۶ دوش واگذار کرد.

راشد خان بهترین بازیکن مسابقه شناخته شد.

آخرین بازی این سلسله مسابقات روز یکشنبه در شارجه برگزار خواهد شد.

(رویترز)

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!