Connect with us

ورزش

جام جهانی فوتسال؛ افغانستان به مصاف پاراگوای می‌رود

علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند مسابقات جام جهانی فوتسال را به‌گونه مستقیم و قانونی از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

منتشر شده

در

تیم ملی فوتسال افغانستان، امشب چهارشنبه (۴میزان) در مرحله یک‌هشتم نهایی رقابت‌ها به مصاف پاراگوای می‌رود.

 پاراگوای هفت دوره در جام جهانی حضور داشته و در رده‌بندی جهانی نیز سیزدهم است.

افغانستان در رده سی‌ام فیفا قرار گرفته است.

بازی دو تیم امشب ساعت ۰۷:٣٠ به وقت افغانستان در استدیوم هوما آرنا در تاشکند برگزار می‌شود.

افغانستان از گروپ سی به‌عنوان تیم برتر سوم توانسته است به یک‌هشتم نهایی صعود کند، اما تیم پاراگوای از گروپ ای به‌عنوان تیم اول به این مرحله راه یافته است.

هر دو تیم قبل از آغاز جام جهانی فوتسال، در تاشکند و در یک بازی دوستانه باهم دو بر دو مساوی کرده‌اند. افغانستان که یک بازی عالی مقابل آرجنتاین، قهرمان فوتسال جهان، انجام داده است، امیدوار است که در این بازی به پیروزی برسد و به جمع هشت تیم برتر جهان راه یابد.

علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند مسابقات جام جهانی فوتسال را به‌گونه مستقیم و قانونی از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

راشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبه‌بندی توپ‌اندازان کریکت ۵۰ آوره  و ۲۰ آوره حفظ کرد

Published

on

بر اساس آخرین رتبه‌بندی شورای بین‌المللی کریکت، راشد خان، بازیکن افغانستان، جایگاه خود را به عنوان بهترین توپ‌انداز جهان در مسابقات ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرده است.

راشد خان همچنان با ۷۰۵ امتیاز در صدر رتبه‌بندی توپ اندازان ۵۰ آوره قرار دارد، در حالی که با ۷۵۳ امتیاز، جایگاه شماره ۱ را در جمع توپ اندازان ۲۰ آوره در اختیار دارد.

راشد خان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان در کریکت بین‌المللی است و با توانایی ویکت‌گیری و توپ اندازی عالی خود، نقش کلیدی برای افغانستان در همه فارمت‌های کریکت ایفا می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ۵۰ آوره، جفرا آرچر، توپ‌انداز سریع انگلستان و کشاو مهاراج، توپ‌انداز افریقای جنوبی، به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم پس از راشد خان قرار دارند.

در مسابقات ۲۰ آوره، وارون چاکراوارتی، توپ‌انداز هندی و ابرار احمد، توپ‌انداز پاکستانی از نزدیک‌ترین رقیبان این ستاره افغان هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!