Connect with us

رویداد های اخیر

جان باختند یما سیاوش و همکارانش واکنش‌های داخلی و خارجی را برانگیخت

منتشر شده

در

کشته شدن یما سیاوش،خبرنگار پیشین و کارمند د افغانستان بانک، و همکارانش در یک انفجار ماین مقناطیسی در مکروریان چهارم شهر کابل با واکنشهای تند داخلی و خارجی رو به رو شده است.

رییس جمهور غنی کشته شدن کارمندان د افغانستان بانک را به شدت نکوهش کرده و به مسوولان امنیتی دستور داده تا این واقعه را بررسی و عاملان آن را به پنجه قانون بسپارند.

عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی، با خانواده سیاوش و رسانههای آزاد کشور ابراز غم شریکی کرده و از اورگانهای امنیتی و کشفی خواسته تا عاملان این انفجار را به پنجه قانون بسپارند.

سروردانش، معاون دوم رییس جمهور، در صحفه تویترش گفته است که حمله برجان یما سیاوش دشمنی آشکار با آگاهی و آزادی بیان است.

شورای امنیت ملی افغانستان نیز حمله بر یما سیاوش و همکارانش را محکوم کرده است و از ارگانهای امنیتی و کشفی خواست است تا عاملین رویداد را شناسایی و به جزای اعمال شان برسانند.

در کنار واکنشهای داخلی سفارت خانههای کشورهای خارجی مقیم کابل نیز این حمله را به شدت نکوهش کرده و با خانوادههای قربانیان و مردم افغانستان ابراز غم شریکی کرده است.

سفارت فرانسه در کابل با خانواده یما سیاوش و مردم افغانستان از بهر کشته شدن سیاوش غم شریکی کرده و گفته که خشونتها نمی تواند صدای جوانان را که برای یک افغانستان دیموکراتیک کار میکند خاموش سازد.

راس ویلسن، شارزدادفیر ایالات متحده امریکا در کابل نیز با خانواده قربانیان حادثه امروز غم شریکی کرده و گفته که این حملات وحشت بار باید متوقف شود.

ویلسن گفته که حمله امروز حمله به آزادی بیان و ارزشهای دیموکراتیک است.

اتحادیه اروپا در کابل نیز گفته که از مرگ یما سیاوش و همکارنش ابراز تاسف میکند و افزود که قتلها هدفمند مردم ملکی باید خاتمه یابد.

از سوی دیگر، شهروندان کشور نیز در شبکههای اجتماعی کشته شدن کارمندان د افغانستان بان را محکوم کرده و از اورگانهای امنیتی خواسته تا عاملان این رویداد را به جزای اعمال شان برسانند. 

اما طارق، آرین سخنگوی وزارت داخله شبکه حقانی و طالبان را در عقب حمله امروز که در آن یما سیاوش و دو تن دیگر جان باختنند، میداند

این درحالی است که طالبان تاکنون دراین باره این رویداد چیزی نه گفته اند.

Advertisement

رویداد های اخیر

مجاهد: سخنگویان همکاری‌های خود را با رسانه‌ها گسترش دهند

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی امارت اسلامی، از تمامی سخنگویان ادارات امارتی خواسته است تا در راستای تقویت هرچه بیشتر روند اطلاع‌رسانی تلاش نموده و همکاری‌های خود را با رسانه‌ها گسترش دهند.

آقای مجاهد این مطلب را در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی و سخنگویان ادارات امارتی که امروز (سه‌شنبه) در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت برگزار شد، بیان کرده است.

مجاهد ضمن قدردانی از تلاش‌های سخنگویان در زمینه شریک‌سازی معلومات و اطلاع‌رسانی، نقش آنان را در تقویت و انسجام هرچه بیشتر روند اطلاع‌رسانی مهم و اثرگذار خواند و بر تداوم این همکاری‌ها تأکید ورزید.

مجاهد همچنان از سخنگویان خواست تا به‌گونه ویژه در غنامندسازی برنامه حکومت در آیینه مطبوعات و ویب‌سایت پرمختگ همکاری همه‌جانبه و مؤثر داشته باشند.

او نیز نقش رسانه‌ها را در اطلاع‌رسانی، ارتقای آگاهی عمومی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت اعتماد مردم نسبت به حکومت، اساسی و ارزشمند توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر سرحدات: دیگر به هیچ‌کس فرصت خون‌ریزی در کشور داده نخواهد شد

Published

on

نورالله نوری، وزیر سرحدات، اقوام و قبایل، می‌گوید اهدافی چون ایجاد نظام اسلامی، تأمین امنیت و تحقق وحدت ملی در افغانستان حاصل شده است و از مخالفین امارت اسلامی مقیم خارج خواسته است که به کشور بازگردند.

آقای نوری در یک نشست خبری امروز (سه‌شنبه) خطاب به مخالفین امارت اسلامی گفت: «اگر جهاد شما در مقابل روس‌ها به هدف ایجاد نظام اسلامی، تأمین امنیت و تحقق وحدت ملی بود، امروز این اهداف در افغانستان حاصل شده است. به کشور خود بازگردید و هرگونه پیشنهاد و نظری که دارید، مطرح کنید.»

نوری افزود که مخالفین امارت اسلامی در ترکیه، پاکستان و برخی کشورهای دیگر باید از ادعای «آزادسازی افغانستان» دست بردارند؛ زیرا افغانستان اکنون کشوری آزاد است. او هشدار داد که دیگر به هیچ‌کس اجازه و فرصت خون‌ریزی در کشور داده نخواهد شد.

او از آنان خواست هر پیشنهاد و هر خواستی که از امارت اسلامی افغانستان دارند، به کشور بیایند و آن را مطرح کنند.

وی گفت: «صدا، پیام و خواست شما چیست؟ کشور ما آزادی خود را از اشغالگران به دست آورده و امروز در سراسر افغانستان حتی یک سرباز خارجی حضور ندارد؛ پس می‌خواهید کشور را از چه کسی آزاد کنید؟ به کشور خود بازگردید و پیشنهادهای‌تان را مطرح کنید. مردم افغانستان از گذشته درس گرفته‌اند. امروز در سراسر افغانستان حتی یک جنازه هم دیده نمی‌شود و افغان‌ها دیگر نه انتظار جنازه دارند و نه به هیچ‌کس فرصت خون‌ریزی دوباره داده خواهد شد.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

زلمی خلیل‌زاد: افغانستان دیپلماسی را ترجیح داده، آیا پاکستان به خواست سازمان ملل گوش خواهد داد؟

خلیل‌زاد در پایان نوشته است: «امیدوارم چنین شود، اما نسبت به آن خوش‌بین نیستم.»

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین ویژه ایالات متحده برای صلح افغانستان، در واکنش به درخواست آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، برای پایان دادن به تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان، از اسلام‌آباد خواست به راه‌حل‌های دیپلماتیک روی آورد.

خلیل‌زاد در صفحه ایکس خود نوشت که سرمنشی سازمان ملل از افغانستان و پاکستان خواسته است به خشونت‌ها پایان دهند و اختلافات خود را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند.

وی افزود که افغانستان بارها اعلام کرده است راه‌حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد و برای کاهش تنش‌ها چندین پیشنهاد نیز ارائه کرده است.

نماینده پیشین ویژه امریکا در ادامه پرسیده است: «آیا ساختار حاکم در پاکستان به درخواست سرمنشی سازمان ملل گوش خواهد داد؟»

خلیل‌زاد در پایان نوشته است: «امیدوارم چنین شود، اما نسبت به آن خوش‌بین نیستم.»

اظهارات خلیل‌زاد در حالی مطرح می‌شود که در پی حملات اخیر پاکستان بر بخش‌هایی از افغانستان، سازمان ملل متحد نیز خواستار توقف فوری خشونت‌ها و حفاظت از غیرنظامیان شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117