Connect with us

رویداد های اخیر

جسد یک محصل افغان در هند پیدا شد

منتشر شده

در

رسانه‌های هندی گزارش داده اند که جسد یک محصل افغان اواخر شنبه شب در اتاقش در ایالت گجرات هند پیدا شده است.

به گزارش تایمز آف اندیا، بین‌الله ضیا، ۳۴ ساله، در حال تحصیل در مقطع دوکتورا در رشته انجنیری ساختمانی پوهنتون ام‌اس بود و در یک اپارتمان مسکونی در ساحه فاتح‌گونج، شهر وادودارا زندگی می‌کرد.

پولیس هند اعلام کرد که جسد به طب عدلی راجع شده است. مقامات احتمال خودکشی را مطرح کرده‌اند، اما دلایل این اقدام هنوز مشخص نیست.

پولیس اعلام کرد که آنها همچنین در حال بررسی موبایل ضیا هستند تا بتوانند سرنخی در مورد این حادثه جمع‌آوری کنند.

دوستان ضیا گفتند که روز شنبه در اپارتمان او را زده‌اند اما پاسخی دریافت نکردند. وقتی پولیس در را باز کرد، جسد او در داخل اتاق پیدا شد.

مقامات محلی اعلام کردند که تحقیقات در مورد علت دقیق مرگ ادامه دارد و نتایج نهایی پس از اتمام مراحل قانونی به اشتراک گذاشته خواهد شد.

رویداد های اخیر

سفیر امارت اسلامی در روسیه: رهبری و مراکز داعش در افغانستان کاملاً نابود شده‌اند

Published

on

گل‌حسن حسن، سفیر امارت اسلامی در روسیه، امروز (جمعه) در نشست مشترک امنیتی سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل و سازمان همکاری شانگهای در مسکو گفت که رهبری و مراکز گروه داعش در قلمرو افغانستان به‌طور کامل نابود شده‌اند.

او تأکید کرد که امارت اسلامی به هیچ‌کس اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده کند.

حسن افزود که امارت اسلامی در بیش از پنج سال گذشته، در بخش‌های تأمین امنیت، مبارزه با مواد مخدر و تقویت اقتصاد کشور دستاوردهای چشم‌گیری داشته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سرمنشی پیمان امنیت جمعی: امارت اسلامی به بازیگر سیاسی درازمدت افغانستان تبدیل شده‌اند

مسادیکوف همچنین بر افزایش هماهنگی میان سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و سازمان همکاری شانگهای برای کمک به روند صلح در افغانستان تأکید کرده است.

Published

on

طلعت‌بیک مسادیکوف، سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی، گفته است که امارت اسلامی افغانستان به یک بازیگر سیاسی درازمدت در افغانستان تبدیل شده‌اند و بیشتر کشورهای عضو این سازمان تماس‌های خود با مقام‌های امارت اسلامی را افزایش داده‌اند.

به گفته مسادیکوف، کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تقویت ثبات اجتماعی و کاهش تهدیدهای ناشی از وضعیت افغانستان، روابط دوجانبه خود با مقام‌های امارت اسلامی در کابل را فعال‌تر ساخته‌اند.

همکاری بین‌المللی؛ راهکار مقابله با تهدیدها

سرمنشی این سازمان تأکید کرده است که افغانستان به صلح، ثبات و توسعه اقتصادی نیاز جدی دارد. او گفته است که شکستن چرخه فقر، مقابله با قاچاق مواد مخدر، فعالیت‌های تروریستی، درگیری‌های مسلحانه و دیگر تهدیدها، به همکاری عمل‌گرایانه، هماهنگ و تدریجی جامعه جهانی با افغانستان نیاز دارد.

مسادیکوف همچنین بر افزایش هماهنگی میان سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و سازمان همکاری شانگهای برای کمک به روند صلح در افغانستان تأکید کرده است.

این اظهارات در نشست مشترک نمایندگان این سه سازمان درباره امنیت آسیای میانه و افغانستان مطرح شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لاوروف: هیچ کشوری از خطر انقلاب‌های رنگی مورد حمایت غرب مصون نیست

سرگئی لاوروف می‌گوید که، رادیکال‌ها به دنبال استفاده از افغانستان به عنوان تخته خیز برای گسترش تهدیدها به آسیای مرکزی و روسیه هستند.

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، هشدار داده است که هر کشوری، از جمله کشورهای آسیای میانه، ممکن است هدف آنچه او «انقلاب‌های رنگی سازمان‌دهی‌شده از سوی غرب» خواند، قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، لاوروف روز جمعه، ۱۶ اکتوبر، در نشست امنیتی درباره آسیای میانه و افغانستان در مسکو گفت که تلاش‌ها برای راه‌اندازی چنین تحرکاتی در شماری از کشورهای همسایه روسیه تاکنون خنثی شده‌اند.

او همچنین با اشاره به حضور بیست‌ساله امریکا و دیگر کشورهای عضو ناتو در افغانستان گفت که پیامدهای این حضور، به گفته او، برای مدت طولانی باقی خواهد ماند و غلبه بر میراث آن زمان‌بر خواهد بود.

درهمین حال، سرگئی لاوروف می‌گوید که، رادیکال‌ها به دنبال استفاده از افغانستان به عنوان تخته خیز برای گسترش تهدیدها به آسیای مرکزی و روسیه هستند.

این درحالیست که امارت اسلامی افغانستان بارها گفته است که خاک افغانستان علیه هیچ کشور همسایه استفاده نخواهد شد و به هیچ گروهی مسلح اجازه فعالیت داده نمی‌شود.

این نشست با حضور نمایندگان سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و سازمان همکاری شانگهای برگزار شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!