Connect with us

رویداد های اخیر

جمهوری خواهان امریکا خواستار بررسی پول‌های اختلاس شده توسط اشرف غنی شدند

منتشر شده

در

جمهوری خواهان درسنای امریکا از اختلاس ۱۶۹ میلیون دالر از سوی اشرف غنی، ابراز نگرانی کرده و از جو بایدن خواسته اند که باید پول‌های اختلاس شده توسط اشرف غنی را برگرداند.

فاکس نیوز، با نشر گزارشی گفته است که جمهوری خواها امریکا با ارسال نامه‌ای به وزارت خارجه امریکا خواستار و ضاحت در مورد چگونگی اختلاس ۱۶۹ میلیون دالر توسط اشرف غنی، رییس جمهور فراری افغانستان شده اند.

جیمز کامر، نماینده ارشد جمهوری‌خواهان در مجلس سنای امریکا، از وزارت خارجه این کشور خواسته است که تا ۳۱ همین ماه” اگست” در مورد این‌که اشرف غنی، رییس جمهور فراری افغانستان پول‌های مالیات‌ دهنده‌گان امریکایی را با خود برده است یا خیر، تحقیق کند.

او دراین باره گفت اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد، دولت جو بایدن باید پول‌های برده شده توسط غنی را برگرداند.

جیمز کامر فرار اشرف غنی را یک خروج بزدلانه و ترسناک خوانده و از بایدن خواسته است که غنی را به ظن اختلاس میلیون‌ها دالر به دادگاه بکشاند.

جمهوری‌خواهان تاکید کرده‌اند که نمی‌توانند به مقام‌های فاسد دولت خارجی اجازه دهند که با پول‌های کمک شده توسط دولت امریکا زند‌گی کنند.

در نامه‌ای آنان که به وزارت امور خارجه امریکا ارسال شده، گفته شده که اقدامات “بی‌پروا و بزدلانه” غنی، به‌سرعت تسلط طالبان و سقوط دولت افغانستان کمک کرده است.

این در حالی است که پیش ازاین خبرگزاری رویترز گزارش داده است که اشرف غنی، هنگام خروج چهار موتر و یک چرخبال پر از پول را با خود برده است.

اما غنی این ادعاها در مورد انتقال پول را رد کرده و گفته است به منظور جلوگیری از خونریزی در کابل از وطن بیرون رفته است.

رویداد های اخیر

تاکید وزیر صحت بر گسترش همکاری‌ها در بخش ادویه و تجهیزات طبی میان کابل و دهلی‌نو

Published

on

نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه امارت اسلامی در جریان سفر رسمی‌اش به هند و در نشستی با مسئولان اداره توسعه ادویه آن کشور در مورد گسترش همکاری‌ها و روابط دوجانبه در بخش ادویه، محصولات طبی و تجهیزات صحی میان کابل و دهلی‌نو گفتگو کرده است. هر دو طرف همچنان بر تقویت ظرفیت صنعت دوا‌سازی و اهمیت دسترسی مردم به ادویه ارزان و باکیفیت تأکید نموده‌اند.

براساس خبرنامه وزارت صحت عامه، آقای جلالی همکاری اداره توسعه ادویه هند با سکتور صحی افغانستان را ضروری دانسته و بر تقویت همکاری‌های مؤثر تأکید کرده است.

او افزود که وزارت صحت عامه تلاش می‌نماید تا سیستم صحی کشور را تقویت کرده و زمینه ارائه خدمات صحی معیاری را برای شهروندان فراهم سازد.

آقای جلالی تصریح کرد که همکاری اداره توسعه ادویه هند با افغانستان از نگاه تقویت سکتور صحی، مصئونیت ادویه، تضمین کیفیت و توسعه خدمات صحی پایدار، دارای ارزش مهم و استراتیژیک می‌باشد.

در این نشست، مسئولان اداره توسعه ادویه هند بیان داشتند که ساحه فعالیت این اداره گسترده بوده و شامل ادویه کامل، مواد فعال ادویه‌جات، واکسین‌ها، محصولات بیولوژیکی، وسایل طبی، تجهیزات تشخیصی، ادویه نباتی و سنتی، تولید قراردادی و خدمات تحقیق و توسعه می‌باشد.

اداره توسعه ادویه هند یک نهاد رسمی و دولتی زیر چتر وزارت تجارت و صنعت آن کشور می‌باشد که مسئولیت تنظیم، توسعه و هماهنگی صادرات جهانی ادویه، محصولات طبی و تجهیزات صحی هندی را بر عهده دارد.

در این نشست، اداره توسعه ادویه هند به‌منظور تداوی امراض موسمی، حدود یک‌صد هزار دوز پیچکاری را به افغانستان کمک کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کرزی: امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند

Published

on

حامد کرزی، رئیس ‌جمهور پیشین افغانستان، به مناسبت ختم سال تحصیلی و آمادگی فارغان صنف دوازدهم برای امتحان کانکور گفته است که علم و دانش، ابزار اصلی پیشرفت و عزت هر جامعه است.

کرزی افزوده است که برای خودکفاشدن افغانستان، به صدها هزار داکتر زن و مرد، انجنیر، اقتصاددان، متخصصان تکنالوژی و کارشناسان دیگر رشته‌ها نیاز است.

او از همه متعلمین خواسته است که تلاش بیشتری کنند و خود را به درجات عالی در علوم ساینسی و اجتماعی برسانند.

وی بار دیگر تاکید کرده است: «امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند تا دختران ما به پای خود بایستند و شایسته خدمت به کشور شوند.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!