Connect with us

رویداد های اخیر

حفر یک حلقه چاه در سرحد اسلام‌قلعه هرات با همکاری مالی بنیاد بیات تکمیل شد

مسوولان این بنیاد افزوده‌اند که این پروژه برای مهاجرین برگشت کننده از ایران ساخته شده است تا نیازمندی آنان در قسمت آب آشامیدنی کاملاً برطرف گردد.

منتشر شده

در

مسوولان بنیاد بیات می‌گویند که پروژه حفر یک حلقه چاه عمیق با همکاری مالی این بنیاد برای مهاجرین در سرحد اسلام قلعه هرات تکمیل و به بهر‌ه‌برداری رسیده است.

مسوولان این بنیاد افزوده‌اند که این پروژه برای مهاجرین برگشت کننده از ایران ساخته شده است تا نیازمندی آنان در قسمت آب آشامیدنی کاملاً برطرف گردد.

به گفته آنان، این چاه به عمق هشتاد متر طی کمتر از یک ماه حفر شده و با سیستم سولر مجهز می‌باشد.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، گفت: «حالا این چاه حفر شده و مجهز با تمام امکانات است و آب آن از طریق سولر بیرون کشیده می‌شود و امروز این چاه آماده استفاده است. آب آشامیدنی مهاجرین از همین چاه فراهم می‌شود.»

عبدالغنی کمال، مسوول کمیته‌های خدماتی امارت اسلامی در مرز اسلام قلعه هرات، گفت: «بسیار خوب شد که برای سهولت مردم آب فراهم شد. از بنیاد بیات تشکر می‌کنم.»

سید حضرت الله زعیم آغا، کمیسار اسلام قلعه هرات، نیز گفت: «ما از بنیاد بیات تشکر می‌کنیم و از سایر خیرین هم تقاضا داریم که برای خواهران و برادران مهاجر ما هر گونه سهولت را برابر سازند.»

بنیاد بیات برعلاوه پروژه حفر چاه عمیق، همچنان در قسمت توزیع کمک‌های غذایی و روند انتقال مهاجرین از سرحد اسلام قلعه به ولایت‌های اصلی شان همکاری کرده است.

محمد امین، بازگشت کننده، گفت: «هرچه امکانات بیشتر باشد، برای مهاجرین بهتر است.»

مسوولان محلی در سرحد اسلام قلعه هرات گفته‌اند که با بهره‌برداری این پروژه، تقریباً مشکل کمبود آب آشامیدنی مهاجرین برطرف شده و آن‌ها خواهان تداوم همکاری‌ها در بخش ایجاد سهولت به مهاجرین بازگشت کننده هستند.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117