Connect with us

رویداد های اخیر

حمدالله محب: طالبان تصمیم ندارند که صلح کنند

منتشر شده

در

مشاور امنیت ملی کشور امروز (یک شنبه ۵دلو) در مراسم ایجاد قول اردوی مشترک نیروهای ویژه امنیتی، طالبان را متهم به عدم استقلالیت در گفتگوهای صلح می کند.

حمدالله محب می‌گوید که رهبران طالبان در تصمیم گیری‌های شان آزادی ندارند وازهمین رو در این روند وقت کشی میکنند.

آقای محب می‌گوید که منابع اطلاعاتی نشان میدهد که طالبان آمادگی جنگ را در بهار پیشرو دارند.

محب گفت:”به تمام خواست های طالبان رسیدگی شد اما باز هم به صلح تن ندادند و جنگ را شدت دادند.

طالبان به صلح نیت ندارند. طالبان تصمیم ندارند که صلح کنند گروه‌های اهراس‌افگن به استخبارات بیرونی کار می کنند و هدف شان جز کشتن مردم دیگر کار ندارند اما ما برای مهار جنگ آنان از آمادگی خوب برخوردار هستیم.”

یاسین ضیاه، رییس ستاد ارتش می گوید که :” پلان‌های جدید را به جنگ پیشرو داریم. آرزوی که ما به صلح داشتم انجام دادیم اما طالبان استفاده نکردند.”

ازسوی هم اطلاعات استخباراتی نهادهای امنیتی نشان میدهد که  گروه طالبان آمادگی جنگ را در بهار آینده دارند.

ضیاه سراج، رییس عمومی امنیت ملی می گوید که :”همیشه تلاش ما صلح است اما کسانی که مخالفت می کنند گروه های هراس‌افگن اند و بهانه جویی در نشست دوحه می کنند. کسانی که به صلح باور ندارند با نیروهای امنیتی روبرو می شوند.”

مسعود اندرابی، وزیر داخله می گوید که :”نیروهای امنیتی آماده گی کامل را دارند . نیروهای امنیتی طرف دار صلح هستن اگر طالبان راه جنگ را انتخاب کنند با ما مقابل خواهند شد سطح هماهنگی در میان نیروهای امنیتی بلند است و آمادگی های جدید برای تداوم جمهوریت گرفته شده است.”

به گفته مقام های امنیتی اگر گفتگو های صلح نتیجه ندهد آمادگی کامل جنگ را در بهار پیشرو در سراسر افغانستان دارند.

شاه محمود میاخیل، معاون نخست وزارت دفاع ملی گفت:”پلان های که داریم تلاش داریم او را عملی کنیم طالبان که پلان غلت دارند را نابود میکنیم.این نیروها آماده شدند تا در برابر کسانی که پلان شوم دارند بجنگ اینها اجازه نمیدهند که گروه های اهراس افگن پل پلچک را ویران کنند و مردم بیگناه را به خاک خون بکشند.

این درحالی است که گفتگوهای صلح میان دو طرف در دوحه قطر جریان دارد منابع می گویند اگر این گفتگو ها نتیجه ندهد بهار آینده یکی از خونین ترین سال در بیست سال گذشته خواهد بود

رویداد های اخیر

استخبارات ترکیه یک عضو داعش را در نزدیکی خط فرضی دیورند بازداشت کرد

Published

on

خبرگزاری دولتی ترکیه روز دوشنبه گزارش داد که مأموران استخباراتی این کشور یکی از اعضای ارشد گروه داعش را در منطقه‌ای در امتداد خط فرضی دیورند دستگیر کرده‌اند و گفته می‌شود که با این دستگیری حملات انتحاری برنامه‌ریزی شده در ترکیه و جاهای دیگر خنثی شده است.

خبرگزاری اناتولی اعلام کرد که مظنون به نام مهمت گورن در یک عملیات مخفی دستگیر و به ترکیه منتقل شده است.

زمان انجام این عملیات یا اینکه آیا مقامات افغان و پاکستانی در آن دخیل بوده‌اند یا خیر، مشخص نیست.

در این گزارش آمده است که این شهروند ترکیه ظاهراً وظیفه انجام بمب‌گذاری‌های انتحاری در ترکیه، پاکستان، افغانستان و اروپا را بر عهده داشت.

داعش حملات مرگباری را در ترکیه انجام داده است، از جمله تیراندازی در یک کلوپ شبانه استانبول در اول جنوری ۲۰۱۷ که منجر به کشته شدن ۳۹ نفر شد.

در گزارش روز دوشنبه آمده است که دستگیری گورن همچنین ظاهراً روش‌های جذب نیرو توسط داعش را افشا کرده و اطلاعاتی در مورد فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده آن ارائه داده است.

این درحالیست که امارت اسلامی بارها ادعا کرده که داعش در آنسوی خط فرضی دیورند پناهگاه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ده‌ها خانواده نیازمند در کابل از کمک‌های زمستانی بنیاد بیات مستفید شدند

Published

on

بنیاد بیات به عنوان بخشی از تلاش‌هایش به منظور کاهش مشکلات مردم در فصل زمستان، برای ده‌ها خانواده نیازمند در ناحیه پنجم کابل کمک توزیع کرد.

مسئولان بنیاد بیات می‌گویند که این روند ادامه دارد و افزون بر کابل، در دیگر ولایت‌های کشور نیز برای دستگیری نیازمندان کمک‌رسانی خواهد شد.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، در این باره گفت: «کمک های ما شامل آرد، برنج، روغن و کمپل می‌باشد که ما امروز در شهر کابل در ناحیه پنجم توزیع را شروع کردیم و این کمک های ما ان شاء الله به زودی به ولایات هم می رسد.»

دریافت‌کنندگان این کمک‌ها با قدردانی از بنیاد بیات می‌گویند که در شرایط دشوار اقتصادی و سرمای زمستان، این کمک‌ها نقش مهمی در تأمین نیازهای اولیه آنان دارد.

یکی از دریافت‌کنندگان گفت: «دست‌ شما درد نکند که به مردم فقیر کمک می‌کنید. ما هیچ چیزی نداشتیم و کار هم نبود.»

دریافت‌کننده دیگری افزود: «خیر ببینید که به ما کمک کردید. حتی آرد ما رو به تمام شدن بود.»

مسئولان بنیاد بیات تأکید می‌کنند که روند توزیع کمک‌های زمستانی این بنیاد ادامه خواهد داشت و خانواده‌های نیازمند در کابل و دیگر ولایت‌های کشور در روزهای آینده نیز از این کمک‌ها مستفید خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نزدیک به هفت میلیون مهاجر افغان پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، به کشور بازگشته اند

Published

on

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان می‌گوید که پس از روی‌کار آمدن دوباره‌ امارت اسلامی، ۶.۸ میلیون افغان به‌صورت اجباری یا داوطلبانه از کشورهای همسایه و برخی کشورهای دیگر به افغانستان بازگشته‌اند.

مولوی عبدالکبیر در نشست کارگروه مشترک برای نهایی‌سازی پیش‌نویس طرح راه‌حل دایمی مهاجرت در افغانستان افزوده است که در همین مدت، ۱.۳ میلیون تن از شهروندان کشور به‌دلیل حوادث طبیعی در داخل کشور بی‌جا شده‌اند.

فصل سرما در افغانستان فرا رسیده و در طرف دیگر فقر گسترده و سرمای شدید، زندگی هزاران نفر را تهدید می‌کند؛ اما روند اخراج اجباری مهاجرین افغان از کشورهای همسایه، ایران و پاکستان، همچنان ادامه دارد.

امارت اسلامی بارها اعلام کرده است که کشورهای همسایه باید اجازه دهند مهاجرین به‌صورت داوطلبانه بازگردند. بر اساس آمار کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، بیش از دو میلیون نفر از آغاز سال ۲۰۲۵ تا کنون از ایران و پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!