Connect with us

رویداد های اخیر

حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان در پی حملات انتقام‌جویانه افغانستان

منتشر شده

در

در پی حملات انتقام‌جویانه نیروهای افغان بر تأسیسات نظامی پاکستان در آن سوی خط فرضی دیورند، رژیم نظامی پاکستان بر نقاطی در سه ولایت افغانستان حملات هوایی انجام داد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان، تأیید کرد که نیروهای پاکستانی برخی ساحات را در کابل، کندهار و پکتیا بمبارد کرد. وی اما افزود که این حملات تلفات جانی ندارد.

این حملات هوایی پس از یک حملات نیروهای افغان به مواضع نظامی پاکستان پنجشنبه شب انجام شد. کابل این عملیات‌ را انتقام حملات قبلی پاکستان در ننگرهار و پکتیکا در اوایل هفته جاری توصیف کرد.

وزارت دفاع ملی افغانستان اعلام کرد که نیروهای افغان ۵۵ سرباز پاکستانی را کشته، چندین نفر دیگر را اسیر کرده و دو قرارگاه نظامی را به همراه ۱۹ پوسته تصرف کرده‌اند. این وزارت گزارش داد که هشت سرباز افغان در این درگیری‌ها شهید و ۱۱ تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنان سیزده غیرنظامی در حمله راکتی پاکستان به کمپ عودت کنندگان در ننگرهار زخمی شدند.

رویداد های اخیر

تلاش‌های دیپلوماتیک برای مهار تنش‌های افغانستان و رژیم نظامی پاکستان

Published

on

همزمان با افزایش تنش‌های نظامی میان افغانستان و رژیم نظامی پاکستان، مقام‌های سازمان ملل متحد و کشورهای منطقه‌ بر خویشتنداری و گفتگو تأکید کرده‌اند.

انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، از دو طرف خواسته است تا به تعهدات خود بر اساس حقوق بین‌الملل، به‌ویژه حقوق بشردوستانه بین‌المللی، به‌گونه جدی پایبند باشند.

همچنان ولکر ترک، کمیشنر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، خواستار گفتگوی فوری میان کابل و اسلام‌آباد برای جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها شده است.

در سطح منطقه، فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر خارجه عربستان سعودی، در تماس تیلفونی با اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان، درباره تحولات اخیر و راه‌های کاهش تنش گفتگو کرده است. اسحاق دار در حال حاضر در سفر رسمی به عربستان به‌سر می‌برد.

از سوی دیگر، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، با اشاره به ماه مبارک رمضان، این مقطع را فرصتی برای خویشتنداری و حل اختلافات از مسیر گفتگو دانسته و اعلام کرده است که تهران آماده تسهیل تفاهم میان دو کشور می‌باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده نیازمند در غزنی کمک‌های رمضانی توزیع کرد

Published

on

بنیاد بیات در ادامه فعالیت‌های انسان‌دوستانه خود در ماه مبارک رمضان، این‌بار ده‌ها خانواده بی‌بضاعت و نیازمند را در ولایت غزنی تحت پوشش قرار داد.

این کمک‌ها شامل مواد خوراکی بوده و نمایندگان بنیاد بیات پس از ارزیابی، مستحقین را در فهرست دریافت‌کنندگان قرار داده‌اند.

بسته‌های کمکی شامل آرد، برنج و روغن می‌باشد.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، گفت: «در ادامه کمک‌های رمضانی بنیاد بیات که همه‌ساله در ایام رمضان توزیع می‌شود، امروز خوشبختانه در شهر غزنی حضور یافتیم تا برای شماری از مهاجرین مستحق کمک توزیع کنیم.»

وی افزود که این کمک‌ها در سایر ولایات، به‌شمول پایتخت کشور، نیز ادامه دارد.

در همین حال، خانواده‌های نیازمندی که از این کمک‌ها بهره‌مند شده‌اند، از دریافت آن ابراز خرسندی کرده و خواستار حمایت‌های بیشتر از سوی سایر نهادهای خیریه شدند.

یکی از دریافت‌کنندگان کمک گفت: «ما شش عضو خانواده هستیم، نان‌آور نداریم و از بنیاد بیات تشکر می‌کنیم که برای ما کمک کرد.»

دریافت‌کننده دیگری نیز گفت: «از بنیاد بیات بسیار سپاسگزارم که در ماه مبارک رمضان برای ما کمک کرد.»

بنیاد بیات پیش از این نیز کمک‌های قابل توجهی به باشندگان نیازمند ولایت غزنی ارائه کرده است. گفتنی است که این بنیاد در برخی ولایات دیگر کشور نیز در زمینه تأمین آب آشامیدنی سالم، ساخت مساجد، مراکز صحی و مکاتب، کمک‌های چشمگیری انجام داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حال‌وش: ده‌ها مهاجر افغان در پی تیراندازی نظامیان ایرانی کشته و زخمی شدند

Published

on

سازمان حقوق بشری حال‌وش گزارش داده است که در پی تیراندازی نظامیان ایرانی به سمت یک موتر حامل مهاجرین افغان، دو نفر کشته و بیش از ۲۰ تن دیگر زخمی شده اند.

این رویداد روز سه‌شنبه،۵ حوت، در ولایت سیستان و بلوچستان رخ داده است.

حال‌وش گزارش داده که نظامیان ایرانی بدون هشدار برای توقف قانونی موتر، آن را مورد تعقیب قرار داده و شلیک مستقیم کرده که در پی آن، علاوه بر اصابت گلوله به تعدادی از سرنشینان، موتر واژگون و دچار آتش‌سوزی شده است.

وضعیت شش زخمی وخیم گزارش شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!