Connect with us

جهان

حمله‌ی روسیه به اوکراین؛ پوتین خواستار تسلیمی سربازان اوکراینی شد

منتشر شده

در

ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه با صدور دستور آغاز عملیات نظامی این کشور در منطقه دونباس در شرق اوکراین، از سربازان اوکراینی در این منطقه خواسته است که سلاح‌هایشان را به زمین بگذارند و به خانه‌هایشان بازگردند.

او شب گذشته چهارشنبه) ۴ حوت) در یک سخنرانی تلویزیونی به اوکراین هشدار داد که مسئولیت خونریزی‌ها برعهده این کشور خواهد بود.

همزمان دیمتری کولبا، وزیر خارجه‌ی اوکراین در تویتی نوشته است که پوتین حمله‌ای تمام عیار علیه اوکراین را آغاز کرده است. او گفته است که اوکراین از خود دفاع خواهد کرد.

وزیر خارجه اوکراین در عین حال از جهان خواسته است پوتین را متوقف کنند.

در همین حال، جو بایدن، رییس‌جمهور امریکا در واکنش به آغاز عملیات روسیه در دونباس، در بیانیه‌ای گفته است که پوتین یک جنگ از پیش برنامه‌ریزی شده را انتخاب کرده است که تلفات فاجعه‌بار و رنج انسانی را به همراه خواهد داشت. بایدن گفته است که روسیه به تنهایی مسئول مرگ و ویرانی این حمله است.

او افزوده است که ایالات متحده، متحدان و شرکای آن به شیوه‌ای متحد و قاطع پاسخ خواهند داد.

رییس‌جمهور امریکا گفته است که امروز (پنج‌شنبه، ۵حوت) با همتایان خود در گروه ۷ ملاقات خواهد کرد و سپس با مردم امریکا درباره‌ی تصمیم علیه «این اقدام تجاوزکارانه بی‌مورد علیه اوکراین و صلح و امنیت جهانی» صحبت می‌کند.

بایدن گفته است:”ما همچنین با متحدان خود در ناتو هماهنگ خواهیم کرد تا از پاسخی قوی و متحد اطمینان حاصل کنیم که از هرگونه تجاوز علیه ائتلاف جلوگیری می‌کند.”

همزمان ینس استولتنبرگ، دبیرکل پیمان ناتو حمله روسیه به اوکراین را «گستاخانه و نقض عیان حقوق بین‌الملل» خوانده است.

دبیرکل ناتو در تویتی نوشته است که حمله روسیه تهدیدی جدی علیه امنیت اروپا-آتلانتیک است. قرار است ناتو برای بحث درباره‌ی نحوه واکنش به این حمله تشکیل جلسه دهد.

جهان

پاپ لئو: تأسیس دولت فلسطین تنها راه حل منازعه اسرائیل و فلسطین است

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

Published

on

پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز یک‌شنبه تأکید کرد که تنها راه حل منازعه طولانی‌مدت میان اسرائیل و مردم فلسطین، تأسیس یک دولت مستقل فلسطینی است و موضع واتیکان در این زمینه را بار دیگر تکرار نمود.

پاپ لئو در جریان نخستین کنفرانس خبری خود، حین پرواز از ترکیه به لبنان، گفت: «همگان می‌دانیم که در حال حاضر اسرائیل هنوز این راه حل را نمی‌پذیرد، اما ما آن را تنها گزینه ممکن می‌بینیم.»

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

پاپ همچنین گفت که با رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، درباره منازعات اسرائیل و فلسطین و جنگ اوکراین و روسیه گفتگو کرده و نقش ترکیه در کمک به پایان این جنگ‌ها را حیاتی دانسته است.

در جریان سفر خود به ترکیه، پاپ هشدار داد که آینده بشریت به دلیل افزایش بی‌سابقه درگیری‌های خونین جهان در خطر است و خشونت به نام دین را محکوم نمود.

پاپ لئو ترکیه را نمونه‌ای از همزیستی مسالمت‌آمیز میان ادیان مختلف دانست و اظهار داشت: «مردم با مذاهب گوناگون می‌توانند با صلح زندگی کنند و این الگویی است که باید در سراسر جهان دنبال شود.»

این سفر پاپ به لبنان تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و پس از آن به روم بازخواهد گشت.

Continue Reading

جهان

تیراندازی در یک فروشگاه در استاکتون، کالیفورنیا ۴ کشته و ۱۴ زخمی برجا گذاشت

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Published

on

رسانه های امریکایی گزارش داده اد که، در پی تیراندازی در یک فروشگاه آیسکریم در شهر استاکتون، کالیفورنیا، چهار نفر جان باخته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند. این حادثه شام شنبه، حوالی ساعت ۶ بعدازظهر در بلاک ۱۹۰۰ جاده لوسیل رخ داد.

مقام‌ها می‌گویند که شواهد اولیه نشان می‌دهد این تیراندازی ممکن است هدفمند بوده باشد و مامورین در حال بررسی تمام انگیزه‌های احتمالی هستند. جزئیات کامل رویداد هنوز در دست تحقیق است.

معاون شاروال استاکتون، جیسون لی، در فیسبوک خود نوشته است که: «از شنیدن خبر تیراندازی در جشن تولد یک کودک بسیار ناراحت و خشمگین شدم. یک فروشگاه آیسکریم نباید مکانی باشد که خانواده‌ها در آن جان خود را تهدید شده ببینند.»

دفتر خدمات اضطراری ایالت کالیفورنیا اعلام کرده که وضعیت را همراه با نیروهای محلی نظارت می‌کند.

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Continue Reading

جهان

گرین کارت اتباع ۱۹ کشور از جمله افغانستان مورد بازنگری قرار می‌گیرد

Published

on

دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا، دستور بازنگری گسترده موارد پناهندگی و گرین کارت‌های ارائه شده به شهروندان ۱۹ کشور در دوره بایدن را صادر کرد. این تصمیم پس از تیراندازی یک مهاجر افغان به دو عضو گارد ملی در واشنگتن گرفته شده است.

این در حالیست که اداره خدمات شهروندی و مهاجرت امریکا موقتاً طی مراحل درخواست‌های مهاجرتی مربوط به افغان‌ها را متوقف کرده است.

ترمپ پیش از این خواستار «بازنگری» حضور تمام اتباع افغان که در زمان ریاست جمهوری بایدن وارد ایالات متحده گردیدند، شده بود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!