Connect with us

جهان

حمله هوایی اسرائیل به یک مرکز کمک رسانی سازمان ملل پنج نفر را کشت

منتشر شده

در

مقام‌های صحی فلسطینی روز چهارشنبه (۲۳حوت) اعلام کردند که حملات هوایی  به یک مرکز توزیع مواد غذایی در جنوب غزه در رفح، پنج نفر را کشت، اسرائیل گفته است کمک‌های بیشتر به بخش شمالی منطقه محصور فلسطین که با قحطی دست و پنجه نرم می‌کنند، را قطع خواهد کرد.

دست کم یک کارمند آنروا (سازمان کمک‌رسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی) در میان پنج نفر کشته و ۲۲ زخمی این حادثه است.

فیلیپ لازارینی، رئیس آنروا گفت: «حمله امروز به یکی از مراکز توزیع آنروا در نوار غزه در حالی صورت می‌گیرد که ذخایر مواد غذایی رو به اتمام است، گرسنگی گسترده است و در برخی مناطق به قحطی تبدیل شده است».

سازمان ملل هشدار داده است که حداقل ۵۷۶۰۰۰ نفر در غزه – یک چهارم جمعیت – در آستانه قحطی هستند. روز سه شنبه، سازمان ملل متحد برای اولین بار در سه هفته گذشته از یک مسیر زمینی جدید برای تحویل مواد غذایی به شمال غزه استفاده کرد.

تال هاینریش، سخنگوی دولت اسرائیل روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: «ما تلاش‌هایی را برای تسهیل کمک‌های بیشتر به شمال غزه انجام داده‌ایم».

 آنروا ادعای اسرائیل را رد کرده و می‌گوید اسرائیل از قحطی برای فشار بر مردم فلسطین استفاده می کند. بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل روز چهارشنبه گفت مصمم است به دلیل ادعای این کشور مبنی بر ارتباط آنروا با شبه نظامیان حماس، سازمان‌های ملل متحد را بدون آسیب رساندن به توزیع کمک، جایگزین کند.

در حالی که جنگ غزه در ششمین ماه خود است، فشار جهانی بر اسرائیل برای برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه افزایش یافته است.

مقام‌های سازمان ملل از مسیرهای کمک رسانی جدید استقبال کرده اند، اما تاکید می کنند هیچ جایگزینی برای ارسال کمک از راه زمین وجود ندارد.

از زمان آغاز جنگ غزه، خشونت در کرانه باختری اشغالی توسط اسرائیل با افزایش حملات نظامی و حملات جاده‌ای به فلسطینی‌ها افزایش یافته است.

روز چهارشنبه، مقام‌های اسرائیلی، یک فلسطینی ۱۵ ساله، یک سرباز و یک نگهبان را در یک ایست بازرسی بین کرانه باختری و اورشلیم به قتل رساندند. خبرگزاری رسمی فلسطین وفا اعلام کرد که در حوادث جداگانه، نیروهای اسرائیلی در جریان حمله به جنین دو فلسطینی را کشتند، در حالی که یک فلسطینی ۱۳ ساله توسط نیروهای اسرائیلی در حومه بیت المقدس کشته شد.

جهان

امریکا در صورت رد توافق صلح از سوی روسیه، آماده وضع تحریم‌های تازه است

در واکنش به گزارش بلومبرگ، کرملین اعلام کرد که هنوز این گزارش را ندیده است اما هرگونه تحریم می‌تواند تلاش‌ها برای بهبود روابط امریکا و روسیه را مختل کند.

Published

on

رویترز به نقل از خبرگزاری بلومبرگ گزارش داده است که ایالات متحده امریکا در حال آماده‌سازی دور تازه‌ای از تحریم‌ها علیه بخش انرژی روسیه است تا در صورت رد توافق صلح با اوکراین از سوی مسکو، فشارها بر این کشور افزایش یابد.

یک مقام قصر سفید به رویترز گفت که رئیس‌جمهور امریکا، دونالد ترمپ، تاکنون هیچ تصمیم جدیدی در مورد تحریم‌های روسیه اتخاذ نکرده است و نقش نهادهای دولتی، آماده‌سازی گزینه‌ها برای اجرای تصمیمات رئیس‌جمهور است.

بلومبرگ پیش‌تر گزارش داده بود که امریکا گزینه‌هایی از جمله هدف قرار دادن شناورهای موجود در ناوگان سایه‌ای نفت روسیه و تاجران مرتبط با این معاملات را در نظر دارد. بر اساس گزارش، این اقدامات می‌توانند به زودی اعلام شوند و وزیر خزانه‌داری امریکا، اسکات بسنت، این موضوع را با گروهی از سفرای اروپایی در این هفته مورد بحث قرار داده است.

سخنگوی وزارت خزانه‌داری امریکا تأکید کرده است که هیچ تصمیمی درباره تحریم‌های آینده علیه روسیه اتخاذ نشده و همه گزینه‌ها برای حمایت از تلاش‌های رئیس‌جمهور ترمپ در توقف کشتار و رسیدن به صلح پایدار، روی میز است. همچنین سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفته است که پیش‌نمایش تحریم‌ها ارائه نمی‌شود.

در واکنش به گزارش بلومبرگ، کرملین اعلام کرد که هنوز این گزارش را ندیده است اما هرگونه تحریم می‌تواند تلاش‌ها برای بهبود روابط امریکا و روسیه را مختل کند.

Continue Reading

جهان

ترمپ فهرست ممنوعیت سفر به امریکا را گسترش داد؛ سوریه و شش کشور دیگر در لیست ممنوعه اضافه شد

قصر سفید در توجیه این ممنوعیت، به میزان بالای تخطی از قوانین ویزه و نبود نظام مؤثر صدور اسناد هویتی و پاسپورت در سوریه اشاره کرده و گفته است که این کشور هنوز از سازوکارهای لازم برای بررسی مسایل امنیتی برخوردار نیست.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده امریکا، فهرست کشورهایی را که شهروندان‌شان مشمول ممنوعیت کامل سفر به امریکا می‌شوند، گسترش داده و نام هفت کشور دیگر، از جمله سوریه، را به این فهرست افزوده است.

قصر سفید روز سه‌شنبه با نشر بیانیه‌ای اعلام کرد که ترمپ فرمانی را امضا کرده است که بر اساس آن، محدودیت‌های ورود برای شهروندان کشورهایی که به گفته واشنگتن دارای «نقص‌های جدی و پایدار در بررسی‌های امنیتی و تبادل اطلاعات» هستند، تشدید می‌شود. هدف این اقدام، محافظت از امنیت ملی و مصونیت عمومی امریکا عنوان شده است.

بر بنیاد این فرمان، ورود شهروندان کشورهای بورکینافاسو، مالی، نایجریا، سودان جنوبی، سوریه و دارندگان اسناد مسافرتی صادرشده از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین به‌گونه کامل ممنوع شده است. همچنان، لائوس و سیرالئون که پیش از این با محدودیت‌های جزئی روبه‌رو بودند، اکنون شامل ممنوعیت کامل سفر شده‌اند.

قصر سفید گفته است که این محدودیت‌های تازه از اول ماه جنوری سال آینده اجرایی خواهد شد.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که ترمپ پیش‌تر پس از گفت‌وگوهای مهم با احمد الشرع، رئیس‌جمهور جدید سوریه، وعده داده بود برای موفقیت و ثبات این کشور تلاش خواهد کرد. با این حال، افزایش نگرانی‌های امنیتی، از جمله کشته‌شدن دو سرباز امریکایی و یک مترجم غیرنظامی در حمله‌ای منتسب به داعش در سوریه، به گفته مقام‌های امریکایی در تغییر رویکرد واشنگتن نقش داشته است.

قصر سفید در توجیه این ممنوعیت، به میزان بالای تخطی از قوانین ویزه و نبود نظام مؤثر صدور اسناد هویتی و پاسپورت در سوریه اشاره کرده و گفته است که این کشور هنوز از سازوکارهای لازم برای بررسی مسایل امنیتی برخوردار نیست.

ترمپ پیش از این نیز در ماه جون، ورود شهروندان ۱۲ کشور را به‌گونه کامل ممنوع و برای هفت کشور دیگر محدودیت‌هایی وضع کرده بود. این ممنوعیت‌ها شامل مهاجران و غیرمهاجران، از جمله گردشگران، محصلین و تاجران می‌شود.

همچنین، رئیس‌جمهور امریکا محدودیت‌های جزئی و شرایط تازه‌ای را برای ورود شهروندان ۱۵ کشور دیگر، از جمله نایجریا، اعلام کرده است؛ کشوری که واشنگتن وضعیت حقوق بشر و امنیت مذهبی در آن را زیر نظر دارد.

گسترش تازه ممنوعیت سفر، بخشی از سیاست سخت‌گیرانه مهاجرتی دولت ترمپ عنوان می‌شود که از زمان بازگشت او به قدرت، با شدت بیشتری دنبال شده و به‌گفته مقام‌های امریکایی، هدف آن جلوگیری از تهدیدهای امنیتی و کنترول ورود مهاجران به ایالات متحده است.

Continue Reading

جهان

پولیس استرالیا: پدر و پسر عامل تیراندازی مرگبار در جشن یهودیان ساحل بوندی بودند

Published

on

پولیس استرالیا اعلام کرده است که تیراندازی مرگبار در جشن یهودیان در ساحل بوندی شهر سیدنی، توسط یک پدر و پسر انجام شده و در نتیجه آن دست‌کم ۱۵ تن جان باخته اند.

به گفته پولیس، این رویداد شام یک‌شنبه در حالی رخ داد که نزدیک به ۱۰۰۰ نفر در این مراسم مذهبی در پارکی نزدیک ساحل بوندی گردهم آمده بودند. حمله حدود ۱۰ دقیقه ادامه داشته و سبب وحشت گسترده در میان اشتراک‌کنندگان و باشندگان محل شده است. سن قربانیان بین ۱۰ تا ۸۷ سال گزارش شده است.

پولیس می‌گوید پدر ۵۰ ساله که یکی از عاملان حمله بود، در محل رویداد کشته شده و پسر ۲۴ ساله‌اش در وضعیت وخیم در شفاخانه تحت تداوی قرار دارد. مقام‌ها این رویداد را یک حمله هدفمند یهودستیزانه توصیف کرده‌اند و تأکید دارند که تنها دو مهاجم در این حادثه دخیل بوده‌اند.

در جریان این رویداد، یک مرد بنام احمد الأحمد موفق شد یکی از مهاجمان را خلع سلاح کند؛ اقدامی که به گفته مقام‌ها، جان افراد زیادی را نجات داده است.

صدراعظم استرالیا با محکوم‌کردن این حمله، آن را «اقدامی تروریستی» خوانده و با جامعه یهودیان این کشور ابراز همبستگی کرده است. این تیراندازی به‌عنوان بزرگترین رویداد خشونت مسلحانه در استرالیا طی نزدیک به سه دهه اخیر توصیف شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!