Connect with us

رویداد های اخیر

خدمات ملی بس در کابل و ولایات از سر گرفته شد

منتشر شده

در

مسوولان ریاست تصدی ملی بس میگویند که پس از توقف زیادی خدمات ملی بس را در کابل و شماری از شهرهای دیگر از سرگرفته است.

به گفته‌ای مسوولان این تصدی ۱۰۰ ملی بس را در شهر کابل و ۳۲ ملی بس دیگر را در هرات، بلخ، ننگرهار، لغمان، پروان و پکتیا فعال کرده اند.

بس‌های شهر کابل در مسیر ده افغانان – سرای شمالی،  کوته سنگی – سینمای پامیر،  شهرک خراسان – پل خشتی و کارته نو – سینمای پامیر فعالیت می کنند.

محمد ایوب محمدی، رییس ریاست ملی بس، در این باره گفت:” بسیار وقت زیاد میشد که این بس‌ها خراب بود و در شهر کابل در چند مسیر به فعالیت آغاز کرده و در آینده هم این فعالیت‌ها ما ادامه دارد و به ولایات هم کار میکنیم.”

مردم از این اقدام تصدی ملی بس استقبال می‌ کنند و امیدوارند که بیشتر مشکلات ترانسپورتی‌ شان با فعالیت دوباره این بس‌ها حل شود.

زکریا، باشنده کابل، در این باره گفت:” در این وضعیت خراب و بد اقتصادی این یک گام مثبت است و باید این چنین یک کار میشد و در زندگی مردم سهولیت ایجاد شود.”

عنایت الله، باشنده دیگری کابل افزود:” قبلا این ریاست این موترها را به اجاره میداد و موتر را خراب میساختند اما حالا باید به یک مدیریت خوب میدادند و باید کار مردم خوب پیش برود.”

در همین حال مسوولان شاروالی کابل از پاکسازی موانع در جاده‌های شهر خبر داده و می‌گویند که تلاش‌های شان برای بهبود وضعیت شهری ادامه دارد.

نعمت الله بارکزی، سخنگوی شاروالی کابل، در این باره گفت:”ما در هماهنگی وزارت داخله بیشترین مکان‌ها را و مسیرها را پاک سازی کردیم و بیشتر این مکان‌ها از ۹۰ فیصد است و سرک‌های فرعی شامل آن میباشد.”

این درحالی است که بیشتر شهروندان کابل از بلند بودن کرایه تکسی در شهر شکایت میکنند.

رویداد های اخیر

اشتراک مقام‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ در نشست علمی آیسسکو درباره نسخه‌های خطی اسلامی

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Published

on

عبیدالله حنیف، رئیس آرشیف ملی وزارت اطلاعات و فرهنگ، و محمد شفیق احمدزی، رئیس روابط خارجه و آتشه‌های فرهنگی این وزارت، در نشست علمی آنلاین سازمان تعلیمی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) درباره نسخه‌های خطی اسلامی اشتراک کردند.

این نشست از سوی مرکز خوش‌نویسی و نسخه‌های خطی آیسسکو تحت عنوان «نسخه‌های اسلامی در جهان» برگزار شده و محور اصلی آن بررسی وضعیت نسخه‌های خطی کشور مالی و راه‌های حفاظت و نگهداری این میراث فرهنگی عنوان شده است.

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت معارف بیش از هزار بست اداری را به رقابت آزاد گذاشت

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Published

on

وزارت معارف اعلام کرده است که ۱۰۶۰ بست خالی اداری مربوط به آمریت‌های معارف ولسوالی‌ها و حوزه‌های تعلیمی را از طریق رقابت آزاد به اعلان سپرده است.

مقام‌های این وزارت می‌گویند روند استخدام به‌گونه شفاف برگزار می‌شود و افراد تنها بر اساس شایستگی، لیاقت و توانایی انتخاب خواهند شد. به گفته آنان، در این پروسه هیچ‌گونه معیار قومی و سمتی در نظر گرفته نخواهد شد.

در همین حال، محمد زاهد احمدزی، معین وزارت کار و امور اجتماعی، گفته است که مهاجرین برگشته در اولویت استخدام قرار دارند و تلاش‌ها برای ایجاد فرصت‌های شغلی با همکاری نهادهای مختلف ادامه دارد.

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک مرد افغان در بریتانیا به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرد

Published

on

رسانه‌های بریتانیایی گزارش داده اند که یک مرد افغان به‌نام نجیب الله عرب با حضور در محکمه در شهر آکسفورد به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرده است.

این مرد ۴۰ ساله در ابتدا اتهام را رد کرده بود و قرار بود اواخر سال جاری محاکمه شود. بر بنیاد اسناد محکمه، او به کودک در ماه می ۲۰۲۴ گفته بود که «زیبا» است و «بدن جذابی» دارد و خواسته بود با او تنها باشد.

عرب پیش از این نیز به چندین جرم دیگر اعتراف کرده بود. او در اوایل سال جاری به یک مورد آزار جنسی مربوط به رویدادی در منطقه گرو در ماه جنوری اعتراف کرده بود.

او همچنان اتهامات آزار جنسی، تجاوز جنسی و آدم‌ربایی در برابر زن دیگری را پذیرفته است.

قرار است حکم محکمه علیه عرب به تاریخ ۱۹ جون صادر شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!