Connect with us

رویداد های اخیر

خواست قدرت‌های منطقه ای از امریکا برای تعامل با امارت اسلامی

منتشر شده

در

روسیه، چین، پاکستان و دیگر کشورهای منطقه‌ای روز گذشته (جمعه، ۲۶ سنبله) از امریکا خواستند تا با امارت اسلامی افغانستان تعامل داشته باشد.

این کشورها از امریکا خواسته تا به کمک‌های اش به افغانستان ادامه بدهد.

این کشورها از امارت اسلامی نیز خواسته تا یک حکومت همه شمول ایجاد کند.

سرنوشت افغانستان در این نشست سازمان همکاری‌های شانگ‌های موضوع داغ بوده است.

به اساس گزارش خبرگزاری رویترز این کشورها گفته که مسوولیت غرب به ویژه امریکا است که از بحران انسانی در افغانستان جلوگیری کند.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در این باره گفت:” بخش عمده‌ای از هزینه‌های مربوط به بازسازی افغانستان پس از جنگ باید به عهده ایالات متحده و کشورهای ناتو باشند، زیر آنها مسوول عواقب حضور دراز مدت شان در افغانستان استند.”

پوتین از امریکا خواسته تا سرمایه‌های بانک مرکزی را آزاد بسازد، زیر رهبران امارت اسلامی بدون این سرمایه‌ها شاید تلاش کنند به تجارت مواد مخدر و سلاح‌ها بپردازند.

شی جین پینگ، رییس جمهور چین، بدون یاد  آوری نام امریکا گفته که کشورهای مشخص باید مسوولیت آینده افغانستان را به عهده بگیرند، زیر آنها مسوول استند.

عمران خان، نخست وزیر پاکستان، گفته که نخست باید از بحران انسانی و اقتصادی در افغانسان جلوگیری شود.

خان افزوده که حکومت قبلی افغانستان متکی به کمک‌های خارجی بوده است و شکست آن باعث سقوط اقتصادی خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان گفته که امارت اسلامی باید یک ساختار فراگیر سیاسی را تشکیل دهد که همه اقوام در آن اشتراک داشته باشند تا از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر جلوگیری شود.

رییس جمهور روسیه نیز گفته که حکومت جدید در افغانستان همه شمول نیست و نه هم نمایندگان اقوام دیگر در آن اشتراک دارند.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117