Connect with us

رویداد های اخیر

خواست پنج کشور از ایران مبنی بر ارایه گزارش همه جانبه در مورد سقوط هواپیمای اکراینی

منتشر شده

در

پنج کشور به شمول افغانستان از ایران خواسته اند که در مورد سقوط هواپیمای اکراینی که یک سال پیش از سوی نیروهای ایران سرنگون گزارش کامل و همه‌جانبه ارایه کند.

اکراین، کانادا، انگلیس، سویدن و افغانستان با نشر اعلامیه مشترکی به مناسبت اولین سالکرد قربانیان پرواز PS752 هواپیمای اکراینی گفته اند: “یک سال قبل، در صبحگاه ۱۹ جدی ۱۳۹۸، پرواز شماره ۷۵۲ خطوط هوایی بین‌المللی اوکراین در نزدیکی تهران سقوط داده شد.”

در اعلامیه امده است: “امروز ما خاطره آن‌هایی را که جان‌های‌شان را از دست دادند گرامی می‌داریم و تسلیت عمیق خویش را به کسانی که برای قربانیان حادثهٔ دردناک پرواز PS752 عزادارند، ابراز می‌داریم. ما خود را در اندوه خانواده‌ها، اقارب و دوستانی که عزیزان‌شان را در آن صبحگاه مصیبت‌بار یک‌سال قبل از دست دادند، شریک می‌دانیم.”

در اعلامیه تاکید شده است: “ما از ایران کماکان می‌خواهیم تا گزارش کامل و همه‌جانبه را پیرامون حوادث و تصامیمی که منجر به این فاجعه گردید، به‌شمول اقدامات عینی جهت اطمینان از این‌که چنین رویدادی هرگز دوباره اتفاق نخواهد افتاد، ارایه نماید.”

این در حالی است که ماه گذشته رسانه‌های ایرانی به نقل از اداره حقوقی دفتر رییس جمهوری این کشور گزارش داده بودند که ایران به خانواده‌های جان باختگان هواپیمای اوکراینی مبلغ ۱۵۰هزار دالر غرامت پرداخت می‌کند.

International Sports

مسی در گولزنی جام جهانی ریکاد ثبت کرد؛ ارجنتاین به مرحله حذفی رسید

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

Published

on

لیونل مسی روز دوشنبه با پیروزی ۲ بر صفر ارجنتاین در برابر اتریش، صفحه دیگری به کارنامه درخشان خود افزود و به بازیکنی تبدیل شد که بیشترین گول را در تاریخ جام جهانی به ثمر رسانده است.

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

مسی که تنها چند روز تا ۳۹ سالگی‌اش باقی مانده، با وجود از دست دادن یک پنالتی در دقایق ابتدایی، در لحظات مهم بازی درخشید. عملکرد او باعث شد ارجنتاین، مدافع عنوان قهرمانی، شروع قدرتمند خود در جام جهانی را حفظ کند و به مرحله ۳۲ تیم برتر صعود نماید.

مسی هشت بار توپ طلا را برنده شده است، در شش بازی پیاپی جام جهانی گولزنی کرده و با پنج گول این فصل جام جهانی در جمع پیشتازان رقابت برای کسب توپ طلا قرار دارد.

علاقه‌مندان فوتبال در افغانستان می‌توانند جام جهانی را به صورت زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در پی انفجار مرگبار تأسیسات گاز رأس لفان با قطر ابراز همدردی کرد

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان در پی انفجار در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در شهر صنعتی رأس لفان قطر، که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، مراتب تأسف عمیق و همدردی خود را ابراز کرد.

این وزارت در اعلامیه‌ای ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت قطر، با خانواده‌های قربانیان این حادثه نیز ابراز غم‌شریکی کرد.

در این اعلامیه آمده است: «وزارت امور خارجه برای مجروحین آرزوی صحت عاجل و کامل می‌نماید، برای قربانیان از درگاه الله متعال طلب مغفرت و رحمت می‌کند و برای خانواده‌های آنان صبر جمیل استدعا می‌نماید.»

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد

Published

on

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی را درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد که در آن نمایندگان سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه افغانستان حضور داشتند.

در این نشست، جورجت گانیون، سرپرست هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) و معاون نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد در امور سیاسی، و همچنین اسکات اسمیت، رئیس بخش امور سیاسی یوناما، شرکت کردند.

از جانب افغانستان نیز ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی وزارت امور خارجه، و عبدالحی قانت، رئیس مرکز مطالعات استراتژیک این وزارت، حضور داشتند.

براساس اعلامیه سفارت قطر، گفتگوها بر آینده روابط افغانستان با جامعه جهانی و راه‌های حمایت و تقویت این روابط متمرکز بوده است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!