Connect with us

رویداد های اخیر

در ۱۵ روز گذشته بیش از ۱۵۳ هزار مهاجر افغان از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند

معاون نماینده خاص سرمنشی سازمان ملل در افغانستان، در دیدار با عبدالسلام حنفی گفته است که از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ بیش از ۴.۵ میلیون مهاجر افغان به کشور بازگشته‌اند.

منتشر شده

در

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان اعلام کرده است که در پانزده روز گذشته، بیش از ۱۵۳ هزار مهاجر افغان از کشورهای پاکستان، ایران و ترکیه به کشور بازگشته‌اند.

عبدالمطلب حقانی، سخنگوی این وزارت، روز دوشنبه (۱۹ عقرب) به آریانانیوز گفت که طی دو هفته گذشته، ۲۶ هزار و ۴۴ خانواده شامل ۱۳۶ هزار و ۱۶۹ نفر به‌صورت داوطلبانه و اجباری از کشورهای همسایه به افغانستان عودت کرده‌اند.

به گفته وی، از این میان ۲۴ هزار و ۷۸۷ خانواده از پاکستان، ۱۲۵۱ خانواده از ایران و ۶ خانواده از ترکیه به کشور بازگشته‌اند.

حقانی افزود که علاوه بر آن، ۱۶ هزار و ۶۰۳ فرد مجرد از کشورهای یادشده اخراج شده‌اند و ۱۱۳۲ تن از زندان‌های پاکستان آزاد گردیده‌اند. او گفت با احتساب این افراد، شمار مجموعی مهاجران بازگشتی در پانزده روز گذشته به ۱۵۳ هزار و ۹۳۱ تن رسیده است.

سخنگوی وزارت امور مهاجرین افزود که امارت اسلامی برای مهاجران بازگشتی خدمات اولیه از جمله مواد غذایی، نوشاک، پوشاک، خدمات صحی، سیم‌کارت رایگان، پول نقد و وسایل ترانسپورتی برای انتقال آنان فراهم کرده است.

درهمین حال، ایندریکا راتوته، معاون نماینده خاص سرمنشی سازمان ملل در افغانستان، در دیدار با عبدالسلام حنفی گفته است که از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ بیش از ۴.۵ میلیون مهاجر افغان به کشور بازگشته‌اند.

او افزود که چنین رقم بزرگی از عودت‌کنندگان برای هر کشوری یک چالش بزرگ است، اما امارت اسلامی توانسته این روند را به‌خوبی مدیریت کند و خدمات لازم را برای مهاجرین فراهم سازد.

رویداد های اخیر

سفر رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری به ازبکستان، هند و قرغیزستان

Published

on

سید کریم هاشمی، رئیس عمومی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در یک سفر رسمی عازم ازبکستان، هند و قرغیزستان شده است.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان نوشته است که هدف این سفر تقویت همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای، جذب سرمایه‌گذاری برای افغانستان و گسترش فرصت‌های تجارتی برای تاجران افغان است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گفتگوی آسیای مرکزی و افغانستان؛ تأکید بر اتصال منطقه‌ای و ثبات

در این گفتگو، موضوعاتی چون توسعه دهلیزهای تجارتی، بهبود پیوندهای ترانسپورتی و انرژی، و ایجاد اعتماد از طریق تعامل مستمر منطقه‌ای مورد بحث قرار گرفت.

Published

on

در حاشیه «گفتگوی ترمذ درباره اتصال میان آسیای مرکزی و جنوبی»، نشست تخصصی سطح‌بالای آسیای مرکزی–افغانستان با حضور مقام‌ها و کارشناسان منطقه برگزار شد و بر اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای و ثبات تأکید گردید.

مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان اعلام کرده است که اشتراک‌کنندگان در این نشست، افغانستان را پل مهم اتصال میان آسیای مرکزی و جنوبی دانسته و بر ضرورت گفتگوی دوامدار، همکاری‌های عملی و ابتکارهای اقتصادی فراگیر تأکید کردند.

در این گفتگو، موضوعاتی چون توسعه دهلیزهای تجارتی، بهبود پیوندهای ترانسپورتی و انرژی، و ایجاد اعتماد از طریق تعامل مستمر منطقه‌ای مورد بحث قرار گرفت.

نمایندگان مرکز مطالعات استراتژیک، وزارت امور خارجه و امارت اسلامی افغانستان نیز در این نشست حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را درباره اولویت‌های منطقه‌ای و راه‌های تقویت همکاری‌ها ارائه کردند.

اشتراک‌کنندگان در پایان، بر تعهد مشترک برای ایجاد منطقه‌ای باثبات، متصل و مرفه تأکید کرده و همکاری نزدیک‌تر میان آسیای مرکزی و افغانستان را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های کامل همگرایی منطقه‌ای ضروری دانستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رهبری امارت اسلامی در نشست کابینه؛ بر آموزش دینی، عدالت و خدمت به مردم تأکید شد

در این نشست روی بهبود خدمات آموزشی و تقویت بخش‌های اقتصادی و سیاسی کشور نیز تصمیم‌گیری شده است.

Published

on

مولوی هبت‌الله آخندزاده، رهبر امارت اسلامی افغانستان، در نشستی با اعضای شورای وزیران در کندهار، بر گسترش آموزش‌های دینی، تأمین عدالت، رسیدگی به مشکلات مردم و انجام مسئولیت‌ها بر اساس اصول شریعت تأکید کرد.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفته است که در این نشست رهبر امارت اسلامی رهنمودهایی را در زمینه اجرای مسئولیت‌های حکومتی، خدمت صادقانه به مردم و تطبیق احکام شریعت ارائه کرد.

به گفته فطرت، رهبر امارت اسلامی تقویت نظام اسلامی را وابسته به آموزش و آگاهی دینی دانسته و از مسئولان خواسته است تا در کنار انجام وظایف اداری، برای ترویج تعلیمات اسلامی و آگاهی‌دهی دینی به مردم نیز تلاش کنند.

وی همچنین بر رعایت عدالت، تواضع، نظارت بر عملکرد مسئولان، پاسخ‌گویی به نیازهای مردم و تقویت ارزش‌های اسلامی در جامعه تأکید کرده است.

در این نشست، روند اجرای فیصله‌های پیشین شورای وزیران نیز بررسی شد و مسئولان گزارش‌هایی از پیشرفت کارها ارائه کردند. همچنان درباره موضوعات اداری، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بحث صورت گرفت و تصمیم‌های لازم اتخاذ شد.

براساس معلومات ارائه‌شده، در این نشست روی بهبود خدمات آموزشی و تقویت بخش‌های اقتصادی و سیاسی کشور نیز تصمیم‌گیری شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!