Connect with us

رویداد های اخیر

دفتر همکاری ترکیه ۴۰ قلم تجهیزات به بخش سرطان شفاخانه حوزوی هرات کمک کرد

منتشر شده

در

دفتر انسجام و همکاری ترکیه (تیکا) در ولایت هرات به بخش سرطان شفاخانه حوزوی این ولایت امکانات و تجهیزات طبی کمک کرده است.

مسوولان این دفتر می‌گویند، حدود ۴۰ قلم دوا، تجهیزات و امکانات طبی را به این بخش کمک کرده‌اند که بیش از ۵۵ هزار دالر امریکایی ارزش دارد.

سینان الیخان، سرقنسول جمهوری ترکیه در هرات گفته است: «مجموعاً چهل قلم به اینجا کمک کردیم.»

داکتران در بخش آنکولوژی یا تشخیص و تداوی مریضان سرطانی گفته‌اند که امکانات کنونی می‌تواند آن‌ها را در قسمت رسیدگی بهتر به مریضان کمک کند.

به گفته آنان، با این امکانات حالا این بخش از ده بستر به ۱۸ بستر ارتقا پیدا کرده و روزانه تا ۳۰ مریض سرطانی در اینجا زیر تداوی قرار می‌گیرند.

آنان افزوده‌اند که هنوز هم به دستگاه‌های پیشرفته برای تداوی انواع مریضان سرطانی نیاز دارند.

فاروق احمد صدیقی، مسوول بخش تشخیص و تداوی سرطان‌ها در شفاخانه حوزوی هرات گفت: «متأسفانه هنوز هم در بخش ما عملیات‌خانه موجود نیست. یا مریضان به‌خاطر عملیات باید به شفاخانه حوزوی هرات بیایند یا به کابل برند.»

آقای صدیقی افزود: «اگر در آینده ما بتوانیم بخش شعاع درمانی را فعال کنیم، ان‌شاء‌الله می‌توانیم خدمات جامع برای مریضان ارایه کنیم که دیگر هیچ مریضی محتاج نباشد به خارج از کشور برود.»

از سویی هم، با امکانات کنونی که به بخش آنکولوژی شفاخانه حوزوی هرات کمک شده، بخش‌های مردانه و زنانه از هم جدا شدند، اما مریضان سرطانی از ولایات حوزه غرب و حتی سایر ولایات به این بخش مراجعه می‌کنند.

بخش تشخیص و تداوی سرطان در شفاخانه حوزوی هرات بیش از چهار سال می‌شود که فعال شده است، طی این مدت دو هزار و ۳۰۰ مریض سرطانی تشخیص شدند و زیر تداوی داکتران قرار گرفتند.

مطالب مرتبط: 

کمک‌های بشردوستانه ترکیه به زلزله‌زده‌گان هرات

\

وزارت معادن روند ارزیابی اسناد شرکت‌ها برای استخراج نفت حوزه‌ هرات را آغاز کرد

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، برخی منابع گفته‌اند که یک گروه ۷۰ نفری که روز چهارشنبه از طریق ساحات ولسوالی کهسان به ایران می‌رفتند، در میان سرما و برف گیرمانده‌اند که از این میان، دو تن آنان جان باخته‌اند.

منابع در مرز اسلام‌قلعه هرات همچنین تأیید می‌کنند که طی روزهای اخیر صدها تن به‌گونه‌ غیرقانونی از طریق ساحات ولسوالی کهسان وارد خاک ایران شده‌اند که به‌دلیل شدت سرما و برف‌باری‌ها، پنج تن از آنان جان باخته‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!