Connect with us

رویداد های اخیر

دومین نشست دوحه در مورد افغانستان برگزار شد

منتشر شده

در

دومین نشست دو روزه‌ی خاص سازمان ملل متحد در مورد افغانستان به میزبانی سرمنشی این سازمان امروز (۲۹ دلو) در شهر دوحه، پایتخت قطر برگزار شد.

قرار است که نمایندگان حدود ۲۰ کشور جهان و هم‌چنان ملل متحد در مورد افغانستان بحث کنند اما گفتگوی آن‌ها پشت دروازه‌های بسته خواهد بود.

بحث در مورد تعیین نماینده جدید سازمان ملل برای افغانستان، بررسی گزارش فریدون سینیرلی اوغلو، هماهنگ کننده خاص ملل متحد برای کشور و مسایل حقوق بشری به ویژه حقوق زنان از آجندای مهم این نشست گفته شده است.

حسن کاظمی قمی، سفیر و نماینده خاص ایران برای افغانستان که در این نشست اشتراک کرده، ابراز امیدواری می‌کند که نشست دوحه بتواند گره‌گشای مشکلات افغانستان باشد.

بر بنیاد گزارش‌ها، نمایندگان حدود ۲۰ کشور جهان در نشست دوحه سرگرم مشوره درباره اتخاذ مواضع خویش در قبال افغانستان زیر کنترول امارت اسلامی خواهند بود.

در این نشست هم‌چنان شماری از فعالان حقوق زنان افغان و نمایندگانی از جامعه مدنی کشور حضور دارند.

با این حال، هیأت امارت اسلامی در نشست دوحه اشتراک نکرده است. سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که آنان از سازمان ملل خواستار برگزاری این نشست به سطح بلند و با حضور سرپرست وزارت خارجه افغانستان به‌حیث طرف اصلی گفتگو کننده از جانب افغانستان شده بودند و نیز موضوع تعامل و موضوعات مهم را به آجندای آن پیشنهاد کرده بودند که به دلیل پذیرفته نشدن این خواسته‌ها، امارت اسلامی تصمیم گرفت در این نشست هیأتی را نفرستد.

آقای مجاهد افزوده است که آنان هیچ توقع و انتظاری از این نشست ندارند.

از سویی هم، شماری از آگاهان به این باوراند که دراین نشست تصمیم بزرگی در رابطه به مسایل افغانستان گرفته نخواهد شد و تنها ممکن است در مورد تعیین نماینده جدید سازمان ملل برای افغانستان تصمیم گرفته شود.

دراین نشست دو روزه ابتدا نمایندگان خاص کشورها به رهبری سرمنشی سازمان ملل متحد بحث و گفتگو می‌کنند و سپس نشست‌های حاشیه‌‌یی با نمایندگان جامعه مدنی و فعالان حقوق زنان افغان برگزار می‌شود.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!