Connect with us

ورزش

دو روز تا آغاز مسابقات جام جهانی کریکت ۲۰۲۳؛ آنچه که باید بدانید!

منتشر شده

در

Last Updated on: میزان ۱۳, ۱۴۰۲

برای آغاز جام جهانی کریکت مردان ۲۰۲۳، تنها دو روز دیگر باقی مانده است و علاقه‌مندان در سرتاسر جهان خود را برای تماشای این مسابقات جهانی آماده می‌کنند که البته با جشن یک تیم و میلیون‌ها هوادار به پایان می‌رسد.

در عین حال، هواداران افغان فراموش نشده‌اند زیرا شبکه تلویزیونی آریانا حق پخش انحصاری و زنده همه مسابقات را که در هند برگزار می شود، بدست آورده است.

در کنار اینکه رقابت‌ها هر روز به صورت زنده از دریچه تلویزیون آریانا پخش می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند مسابقات را همزمان از طریق وب‌سایت تلویزیون آریانا نیز بیننده باشند.

این جام جهانی که از پنجشنبه آغاز می‌شود، در عین حال تمرکز دقیقی برای کریکت بین‌المللی یک‌روزه و فرصتی برای نشان دادن چگونگی تکامل بازی ۵۰ آوره از زمان آخرین دوره مسابقات هند در سال ۲۰۱۱ فراهم می‌کند.

در سال‌های اخیر، منتقدان شکایت کرده‌اند که بازی‌های یک روزه بین‌المللی کریکت که زمانی نیروی محرکه اقتصادی بازی بودند، اکنون اغلب به سلسله‌ مسابقات دوجانبه «بی‌معنا» مبدل شده است.

یان چاپل، کاپیتان سابق آسترالیا اخیراً گفته است: بازی‌های یک روزه بین‌المللی به دلیل اهمیت آن تقریباً به سال جام جهانی کاهش یافته است.»

کارشناسان دیگر می‌گویند که بازی‌های یک روزه بین‌المللی بیش از حد «قابل پیش‌بینی» است و «خسته کننده» شده است.

با این حال، این احساسات با میلیون‌ها طرفدار در سراسر جهان که بازی‌های یک روزه بین‌المللی را یکی از پایه‌های برنامه شورای بین‌المللی کریکت می‌دانند، به اشتراک گذاشته نمی‌شود.

ناظران می‌‎‌گویند که شاید بزرگترین پیشرفت در میدان از سال ۲۰۱۱ تغییر در چیزی که یک کل بزرگ را تشکیل می‌دهد، باشد.

در واقع، انگلستان، دارنده جام جهانی، ریکارد جهانی را در مجموع سلسله بازی‌های یک‌روزه به ۴۴۴ در سال ۲۰۱۶ رسانده است. ۴۸۱ در سال ۲۰۱۸ و بار دیگر در سال گذشته با رقم خیره کننده ۴۹۸ مقابل هالند.

باوجودی نظریات منفی برخی از منتقدان، بازی‌های یک روزه بین‌المللی که به سال ۱۹۷۱ بر می‌گردد، به این زودی راه به جایی نمی‌برند.

در عوض، چند بازی هیجان‌انگیز در چند هفته آینده وجود خواهد داشت، از جمله حداقل یک رقابت جالب میان غول‌های آسیایی و رقبای اصلی هند و پاکستان.

ده تیم در حال حاضر به خوبی در مسابقات آماده سازی خود در هند هستند و هر تیم یک بار در مرحله لیگ با هر تیم دیگر بازی خواهد کرد. چهار تیم برتر به مرحله نیمه نهایی راه خواهند یافت.

بنابراین، کدام تیم جام امسال جهانی کریکت را بالا خواهد کرد؟

خوب، کارشناسان به تیم هند به عنوان یک شانس خوب اشاره می‌کنند که ممکن قهرمان این دور شود، با توجه به اینکه آن‌ها میزبان هستند و تماشاگران خانگی را در کنار خود دارند و همچنین در رتبه بندی ICC’s ODI شماره یک هستند.

انگلستان نیز ممکن است قهرمان این دور شود قسمیکه سال گذشته این کشور توانست لقب قهرمانی جام جهانی ۲۰آوره را از آن خود کند و تیم کریکت این کشور همچنان سریعترین ترکیب ضربتی در بازی‌های یک روزه بین‌المللی را دارا است.

تیم بعدی پاکستان است که رتبه ۱ را تا زمانی که هند آن را از آن‌ها گرفت، در اختیار داشت.

نیوزلند نیز یک گروه اصلی از بازیکنان بسیار باتجربه و ماهر دارند که بدون شک می‌خواهند قهرمان این دور شوند.

تیم کریکت این کشور اما فینال‌های دو جام جهانی بازی‌های یک روزه بین‌المللی گذشته و همچنین جام جهانی ۲۰۲۱ بیست آوره را از دست داده بود.

کارشناسان خاطرنشان می‌کنند که آسترالیا در عین حال ممکن است خود را به طور جدی توسط سریلانکا در شهر لکهنوی هند مورد آزمایش قرار دهد، در حالی که نیوزلند ممکن است با وضع نامساعد مقابل بنگله‌دیش و افغانستان قرار گیرد.

تیم افغانستان همچنین ممکن است خطر بزرگی برای پاکستان وقتی در چنای هند مقابل هم قرار می‌گیرند، باشد زیرا این کشور «گیرنده ویکت چرخشی» ندارد.

بازی افتتاحیه این رقابت‌ها که در ۵ اکتوبر آغاز می‌شود، تیم‌های انگلستان و نیوزلند در شهر احمدآباد در هند به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

مسابقه فینال در ۱۹ نومبر خواهد بود.

با این حال، روزهای احتیاطی در صورت بارندگی برای هر دو نیمه نهایی و فینال که قرار است در بمبئی و کلکته در ۱۵ و ۱۶ نومبر برگزار شود، مدنظر گرفته شده است.

اولین بازی افغانستان روز شنبه ۷ اکتوبر مقابل بنگله‌دیش در شهر دارمسالای هند برگزار خواهد شد.

مسابقات جام جهانی کریکت ۲۰۲۳ قرار ذیل است:

  • افغانستان مقابل بنگله‌دیش: شنبه، ۷ اکتوبر، شهر دارمسالا
  • افغانستان مقابل هند: چهارشنبه، ۱۱ اکتوبر، دهلی
  • افغانستان مقابل انگلستان: شنبه، ۱۴ اکتوبر، دهلی
  • افغانستان مقابل نیوزلند: چهارشنبه، ۱۸ اکتوبر، چنای
  • افغانستان مقابل پاکستان: دوشنبه، ۲۳ اکتوبر، چنای
  • افغانستان مقابل سریلانکا: دوشنبه، ۳۰ اکتوبر، پونا
  • افغانستان مقابل هالند: جمعه، ۳ نومبر، لکهنوی
  • افغانستان مقابل استرالیا: سه شنبه، ۷ نومبر، بمبئی
  • افغانستان مقابل افریقای جنوبی: جمعه، ۱۰ نومبر، احمدآباد

قابل ذکر است که شبکه تلویزیونی آریانا علاقه‌مندان کریکت را از تمام اخبار و جزئیات مسابقات از دریچه شبکه‌های اجتماعی‌ و وب‌سایت‌‌اش آگاه می‌سازد. بنابراین، حتماً برای آخرین اخبار جام جهانی مرتباً اینجا را بررسی کنید.

ورزش

افغانستان قهرمان سلسله بازی‌های پنج‌گانه یک‌روزه مقابل ایرلند شد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در پنجمین و آخرین دیدار سلسله مسابقات یک‌روزه، ایرلند را با تفاوت شش ویکت شکست داد و با کسب پیروزی در این دیدار، قهرمان این سلسله بازی‌های پنج‌گانه شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در دیدار آخر برنده قرعه شدند و نخست توپ‌اندازی کردند.

در این بازی، رحمت شاه از ۱۳۳ توپ ۱۴۳ دوش به ثمر رساند و صدیق‌الله اتل نیز از ۱۱۲ توپ ۹۸ دوش کسب کرد.

تیم کریکت ایرلند با از دست دادن هفت بازیکن در ۵۰ آور، برای افغانستان ۲۹۹ دوش هدف تعیین کرد؛ اما افغانستان توانست این هدف را با از دست دادن چهار بازیکن در ۴۸.۵ آور به‌دست آورد.

افغانستان پیش از این نیز سه بازی دیگر این سلسله مسابقات را برده بود و دیدار نخست به دلیل باران لغو شده بود.

گفتنی است که تلویزیون آریانا این سلسله مسابقات پنج‌گانه یک‌روزه را به‌گونه زنده نشر کرد.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت افغانستان با ثبت ریکارد جدید، سلسله مسابقات یک‌روزه مقابل ایرلند را برد

افغانستان اکنون با نتیجه ۳-۰ در این سلسله مسابقات پیش است.

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان روز چهارشنبه با تفاوت ۴۲ دوش تیم ایرلند را شکست داد و برنده سلسله مسابقات پنج‌گانه یک‌روزه شد.

افغانستان ابتدا به توپ‌زنی پرداخت و  با از دست دادن ۹ ویکت در ۵۰ آور ۳۴۳ دوش کسب کرد. این بالاترین امتیاز افغانستان در تاریخ بازی‌های یک‌روزه است.

صدیق‌الله اتل با ۱۴۳ دوش از ۱۲۰ توپ، بهترین بازیکن افغانستان در بخش توپ‌زنی بود. او ۱۷ چهار و چهار شش زد. ابراهیم زدران نیز ۱۰۷ دوش از ۱۱۸ توپ به دست آورد. این دو بازیکن با هم ۲۳۱ دوش ساختند و زمینه‌ساز امتیاز بلند افغانستان شدند.

ایرلند در پاسخ ۳۰۱ دوش به دست آورد و در ۴۸ آور تمام بازیکنانش را از دست داد. اندرو بالبرنی ۱۰۹ دوش و کرتیس کمفر ۸۴ دوش به دست آوردند، اما نتوانستند تیم‌شان را به پیروزی برسانند.

یمین احمدزی چهار بازیکن ایرلند را از میدان خارج کرد و راشد خان نیز سه ویکت گرفت. راشد تاکنون در این سلسله مسابقات ۱۲ ویکت گرفته است.

افغانستان اکنون با نتیجه ۳-۰ در این سلسله مسابقات پیش است. دیدار نخست به دلیل بارندگی برگزار نشد، در حالی که افغانستان دیدار دوم را با تفاوت ۹۲ دوش و دیدار سوم را با تفاوت سه ویکت برده بود.

پنجمین و آخرین دیدار دو تیم روز شنبه در استورمونت ایرلند برگزار می‌شود.

این مسابقه به‌گونه زنده و انحصاری در افغانستان از تلویزیون آریانا پخش خواهد شد.

 

Continue Reading

ورزش

افغانستان در چهارمین دیدار با ایرلند؛ تلاش برای کسب قهرمانی در سلسله مسابقات

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان امروز (چهارشنبه) در چهارمین دیدار از سلسله مسابقات پنج‌گانه یک‌روزه، دربرابر ایرلند به میدان می‌رود.

این دیدار در استدیوم «سیویل سرویس کلاب» در شهر بلفاست برگزار می‌شود. افغانستان در حال حاضر با نتیجه ۲-۰ از ایرلند پیش است و پس از پیروزی در دیدار سوم، حضور مستقیم خود در جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ را نیز قطعی کرده است.

دیدار اول دو تیم به دلیل بارندگی ناتمام ماند، اما افغانستان در دو بازی بعدی به پیروزی رسید. افغانستان در دیدار دوم با تفاوت ۹۲ دوش ایرلند را شکست داد و در دیدار سوم نیز هدف ۲۰۷ دوش را تعقیب کرد و با تفاوت سه ویکت به پیروزی رسید.

راشد خان در این پیروزی‌ها نقش مهمی داشته است. او در دیدار دوم شش ویکت گرفت و در بازی سوم نیز سه ویکت به دست آورد و با ۳۷ دوش، در پیروزی افغانستان نقش مهمی داشت. رحمان‌الله گربز نیز در بازی سوم ۷۱ دوش کسب کرد.

ایرلند که در دو دیدار گذشته دربرابر افغانستان شکست خورده، تلاش می‌کند روند پیروزی‌های این تیم را متوقف کند. توپزنان ایرلند تاکنون دربرابر توپ‌اندازان افغانستان، به‌ویژه راشد خان و الله‌ محمد غضنفر، با مشکل روبه‌رو بوده‌اند.

ایرلند برای پیروزی در این دیدار به شروع بهتر و شراکت‌های طولانی‌تر میان توپزنان خود نیاز دارد.

افغانستان که برتری خود در این سلسله مسابقات را قطعی کرده است، تلاش می‌کند با پیروزی در دیدار امروز، نتیجه سلسله مسابقات را ۳-۰ کند.

این دیدار ساعت ۲:۱۵ بعد از ظهر امروز به وقت کابل آغاز می‌شود و دو تیم در قالب ۵۰ آور با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!