Connect with us

جهان

دیدار بایدن و زلنسکی در فرانسه؛ امریکا کمک نظامی ۲۲۵ میلیون دالری در اختیار اوکراین قرار می‌دهد

منتشر شده

در

جو بایدن، رئیس‌جمهوری امریکا، قرار است روز جمعه (۱۸ جواز)، در پاریس با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی، خود دیدار کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای بایدن در دیدار با آقای زلنسکی که در حاشیه مراسم هشتادمین سالگرد عملیات نیروهای متفقین در نرماندی انجام خواهد شد، یک بسته کمک نظامی به ارزش ۲۲۵ میلیون دالر را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

این خبرگزاری به نقل از منابع خود نوشته: این بسته کمک نظامی شامل گلوله‌های توپخانه و رهگیرهای دفاع هوایی است.

درهمین حال، جان فاینر معاون مشاور امنیت ملی روز پنج‌شنبه در واشنگتن گفت که ایالات متحده در تلاش است تا نیازهای تسلیحاتی اوکراین را تامین کند.

این نخستین دیدار روسای جمهوری ایالات متحده و اوکراین پس از دیدار ولودیمیر زلنسکی از واشنگتن در ماه دسامبر سال گذشته میلادی است.

به نوشته رویترز، بایدن و زلنسکی هفته آینده همزمان با نشست کشورهای عضو «گروه ۷» درباره استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه پس از حمله به اوکراین و تامین ۵۰ میلیارد دالر برای این کشور در ایتالیا با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

دیلیپ سینگ، معاون مشاور امنیت ملی در اقتصاد بین‌الملل، گفت که دستیابی به اجماع در مورد دارایی‌های مسدود شده پیچیده بوده است.

سینگ که گفت روز جمعه برای ادامه مذاکرات به ایتالیا برمی‌گردد، وی افزود: «ما در تلاش برای دستیابی به یک توافق تا حد زیادی در تلاش هستیم.:

ولودیمیر زلنسکی ماه گذشته میلادی در گفتگو با رویترز، از روند کند تصمیم‌گیری در کشورهای غربی برای کمک به اوکراین انتقاد کرده بود.

جو بایدن روز پنج‌شنبه (۱۷ جوزا)، در مراسم هشتادمین سالگرد نبرد نرماندی تأکید کرد که امریکا و ناتو از حمایت از اوکراین در مقابله با تهاجم دو ساله نظامی روسیه دست نخواهند کشید.

او که برای شرکت در این مراسم به فرانسه رفته است، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، را «مستبدی سلطه‌گر» خواند و گفت: دموکراسی اکنون بیش از هر زمان دیگری از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون در خطر است.

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!