Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار سراج‌الدین حقانی با نمایندگان ویژه چین و پاکستان در کابل

منتشر شده

در

سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله امارت اسلامی افغانستان، با نمایندگان ویژه چین و پاکستان در کابل دیدار کرده است.

طبق خبرنامه وزارت امور داخله که امروز (یکشنبه) منتشر شد، این دیدار به منظور پیگیری نتایج پنجمین نشست وزرای خارجه افغانستان، چین و پاکستان، آمادگی برای نشست بعدی آنان، و همچنین تقویت همکاری‌های سیاسی و اقتصادی میان سه کشور برگزار شد.

سراج‌الدین حقانی در این دیدار بر اهمیت گسترش روابط منطقه‌ای تأکید کرده گفت که امارت اسلامی افغانستان بر مبنای احترام متقابل، خواستار تفاهم و همکاری منطقه‌ای، به‌ویژه در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی است.

نمایندگان ویژه چین و پاکستان نیز ضمن تجدید تعهد بر گسترش روابط با افغانستان، توافق کردند که ششمین نشست وزرای امور خارجه سه کشور در کابل برگزار شود.

رویداد های اخیر

یوناما: افغانستان سومین کشور جهان از نظر تلفات ناشی از مواد انفجاری منفجرناشده است

یوناما تأکید کرده است که آگاهی‌دهی عمومی و همکاری مشترک می‌تواند در جلوگیری از رویدادهای مرگبار و نجات جان انسان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

Published

on

هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) هشدار داده است که افغانستان از نظر تلفات ناشی از مواد انفجاری منفجرناشده، سومین کشور جهان است و بخش‌های گسترده‌ای از خاک این کشور همچنان با ماین‌ها و مهمات به‌جامانده از جنگ آلوده می‌باشد.

یوناما در پیامی تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین حمایت مالی از مؤسسات ماین‌پاکی ادامه دارد. این مؤسسات هر روز برای پاک‌سازی ماین‌های زمینی و سایر مواد انفجاری مرگبار فعالیت می‌کنند و هم‌زمان، در سراسر کشور درباره خطرات این مواد به مردم آگاهی می‌دهند.

بر بنیاد این پیام، کودکان آسیب‌پذیرترین گروه در برابر این تهدید هستند و ۸۰ درصد مجموع تلفات ناشی از این مواد را تشکیل می‌دهند. بسیاری از کودکان هنگام بازی با مواد انفجاری منفجرناشده زخمی می‌شوند یا جان خود را از دست می‌دهند.

یوناما تأکید کرده است که آگاهی‌دهی عمومی و همکاری مشترک می‌تواند در جلوگیری از رویدادهای مرگبار و نجات جان انسان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

این نهاد از شهروندان خواسته است که در صورت مشاهده هرگونه شیء ناشناخته یا مشکوک، به آن دست نزنند و فوراً موضوع را به مقام‌های مربوط اطلاع دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید والیان زون غرب بر ایجاد فرصت‌های کاری و کاهش جرایم جنایی

مسئولان حاضر در نشست درباره وضعیت اداری، امنیتی و معیشتی ولایت‌های مربوطه معلومات ارائه کرده و بر تلاش برای بهبود شرایط زندگی مردم تأکید کردند.

Published

on

نشست هماهنگی مسئولان زون غرب کشور به رهبری مولانا اسلام‌جار، والی هرات، با حضور والیان بادغیس، غور، فراه و نیمروز و شماری از مسئولان امنیتی و قضایی در هرات برگزار شد.

در این نشست، اشتراک‌کنندگان درباره ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، کاهش جرایم جنایی، جلوگیری از کشت و قاچاق مواد مخدر و بهبود روند رسیدگی به امور مردم در ادارات دولتی بحث و تبادل نظر کردند.

والی هرات بر ایجاد زمینه‌های کار در بخش‌های زراعت، صنعت و ساختمان‌سازی در ولایت‌های غربی تأکید کرد و خواستار هماهنگی بیشتر میان مسئولان برای رسیدگی به مشکلات مردم شد.

همچنین، مسئولان حاضر در نشست درباره وضعیت اداری، امنیتی و معیشتی ولایت‌های مربوطه معلومات ارائه کرده و بر تلاش برای بهبود شرایط زندگی مردم تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فرصت تازه برای دختران افغان؛ صندوق ۲.۵ میلیون دالری برای تحصیل در آکسفورد

بر اساس این برنامه، دریافت‌کنندگان بورسیه همچنان از آموزش‌های رهبری بنیاد وایدنفلد–هوفمن دانشگاه آکسفورد بهره‌مند خواهند شد.

Published

on

شبانه بسیج راسخ، بنیان‌گذار مکتب رهبری افغانستان (سوله)، از ایجاد یک صندوق مالی دایمی به ارزش ۲.۵ میلیون دالر برای حمایت از تحصیلات عالی زنان و دختران افغان در مقطع ماستری پوهنتون آکسفورد بریتانیا خبر داده است.

قرار است این بورسیه از سپتمبر ۲۰۲۷ آغاز شود و هر سال هزینه‌های تحصیل دست‌کم یک زن افغان را به‌گونه کامل تأمین کند. این کمک مالی شامل فیس پوهنتون، هزینه‌های زندگی و مسکن و سایر مصارف ضروری خواهد بود.

بر اساس این برنامه، دریافت‌کنندگان بورسیه همچنان از آموزش‌های رهبری بنیاد وایدنفلد–هوفمن دانشگاه آکسفورد بهره‌مند خواهند شد.

بسیج راسخ با اشاره به محدودیت‌های ویزه بریتانیا تأکید کرده است که این کمک مالی نباید به‌عنوان موضع‌گیری سیاسی تلقی شود. به گفته او، صندوق یادشده جدا از بودجه عملیاتی نهاد سوله ایجاد شده است.

نهاد سوله از طریق یک مکتب شبانه‌روزی در رواندا و برنامه آموزش آنلاین «سوله اکس»، از آموزش بیش از ۴۰ هزار دانش‌موز حمایت می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!