Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار عبدالسلام حنفی با معاون نماینده خاص سازمان ملل متحد برای افغانستان

منتشر شده

در

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان با اندریکا راتوت، معاون امور بشری نماینده خاص سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار نمود.

در این دیدار ابتدا اندریکا راتوت صحبت نمود و ضمن ابراز امتنان از همکاری‌های امارت اسلامی افغانستان در رابطه به توزیع کمک‌های بشردوستانه برای شهروندان افغانستان به خصوص زلزله‌زدگان هرات و مهاجرین عودت‌کننده از کشورهای مختلف، از امنیت سرتاسری و منع قاچاق، تجارت و استعمال مواد مخدر و محو فساد اداری استقبال نمود.

معاون نماینده خاص سازمان ملل متحد گفت که، کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای مردم افغانستان ادامه خواهد داشت و از مسئولین امارت اسلامی افغانستان خواست تا در زمینه رسانیدن این کمک‌ها به شهروندان مستحق افغانستان همکاری نمایند.

اندریکا خاطرنشان کرد که اخراج اجباری مهاجرین از سوی کشورهای همسایه برخلاف قوانین بین‌المللی مهاجرت می‌باشد.

معاون اداری ریاست الوزراء از کمک‌های بشری جامعه بین‌المللی برای مردم افغانستان سپاسگذاری نمود.

معاون اداری ریاست الوزراء افزود که پروسه اخراج اجباری مهاجرین افغان از کشورهای همسایه برخلاف تمامی نورم‌ها صورت می‌گیرد و مسوولین امارت اسلامی افغانستان در پروسه کمک‌رسانی بشردوستانه برای مستحقین با سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای کمک‌رسان همکار می‌باشند.

رویداد های اخیر

تأکید محمد یعقوب مجاهد بر فراگیری علوم عصری و دینی

Published

on

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت کندهار بر فراگیری علوم عصری و دینی تأکید کرده است.

او در مراسم فراغت در یک مدرسه در کندهار گفت: «از شما می‌خواهم که از مکاتب و مدارس حمایت کنید؛ نگذراید فرزندان تان بی‌تعلیم باشند. هر نوع علم را بیاموزید، چه عصری و چه دینی.»

وزیر دفاع تأکید کرد که امارت اسلامی در خدمت مردم قرار دارد، چنانچه شماری نیروها از سرحدات و شماری دیگر از جان و مال مردم حفاظت می‌کنند.

از سوی دیگر، ملا تاجمیر جواد، معاون اول ریاست عمومی استخبارات، به مناسبت فراغت طلاب جامعه مصباح‌العلوم گفته است که افغانستان در طول تاریخ همواره یکی از مراکز بزرگ علوم دینی بوده است.

آقای جواد افزوده است که افغانستان در چارچوب مکتب علمی ـ فکری ماوراءالنهر و مکتب علمی و فکری دیوبند، مراکز بزرگ دینی ـ علمی، شخصیت‌های برجسته دینی و آثار علمی ارزشمند در اختیار دارد و این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته او، امروز در افغانستان ده‌ها هزار مدرسه فعال است و ده‌ها هزار جوان در آن‌ها به آموزش و تحصیل مشغول‌ اند و امارت اسلامی افغانستان به‌طور کلی به علوم دینی و علوم عصری توجه ویژه دارد.

وی تصریح کرده است که امارت اسلامی بر اصلاح نصاب مدارس و مراکز عصری، بهبود اصول و شیوه‌های تدریس، ایجاد نظم و انضباط و در مجموع ارتقای کیفیت تمام علوم دینی و عصری کار می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا دومین محموله هلیکوپتر‌های بلک‌هاک افغانستان را به کشور پیرو تحویل داد

Published

on

ایالات متحده امریکا دومین محموله هلیکوپترهای UH-60A+  بلک‌هاک را که توسط نیروهای حکومت پیشین افغانستان استفاده شده بود، به کشور پیرو تحویل داده است.

این هلیکوپترها بخشی از تجهیزات نظامی بود که پس از روی‌کار آمدن امارت اسلامی در سال ۲۰۲۱، به ازبیکستان منتقل شد.

در آن زمان، ۲۲ طیاره بال ثابت و ۲۴ هلیکوپتر از افغانستان به ازبیکستان منتقل شده بود.

امارت اسلامی بارها خواهان بازگرداندن این تجهیزات شده‌است، اما تاشکند این درخواست را نپذیرفته است.

در ماه فبروری ۲۰۲۵، ازبیکستان هفت هلیکوپتر بلک هاک افغانستان را به امریکا سپرد.

 

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!