Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار وزیران خارجه ترکیه و امریکا در حاشیه نشست ناتو

منتشر شده

در

مولود چاوش اوغلو و آنتونی بلینکن وزیران خارجه ترکیه و امریکا در حاشیه نشست وزیران خارجه ناتو در لتونی دیدار کردند.

آقای چاوش اوغلو پیش از این نشست گفت که با اوکراین و روسیه در تماس است تا زمینه برای کاهش تنش میان دو کشور را فراهم کند. وزیر خارجه ترکیه افزوده است که تحریم ها علیه مسکو بحران کنونی را حل نخواهد کرد.

مقام های اوکراین و غرب گفته اند که مسکو نیروهای را در مرز با اوکراین مستقر کرده است. اوکراین امروز ار ناتو خواست تا تحریم هایی را علیه روسیه وضع کند.

گفته میشود که وزیران خارجه امریکا و ترکیه در مورد آخرین تحولات منطقه به شمول اوکراین، لیبیا و افغانستان گفتگو کرده اند.

رویداد های اخیر

گوترش پس از حملات پاکستان: غیرنظامیان باید در هر شرایطی محافظت شوند

امارت اسلامی این حملات را «نقض حریم هوایی افغانستان»، «جنایت» و «اقدامی بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.

Published

on

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، در پی حملات هوایی پاکستان بر بخش‌هایی از ولایت‌های پکتیا، پکتیکا و کنر که به کشته و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی انجامید، خواستار توقف فوری درگیری‌ها و حفاظت از غیرنظامیان شد.

استیفان دوجاریک، سخنگوی سرمنشی سازمان ملل، روز دوشنبه به نقل از گوترش گفت که همه طرف‌ها باید به تعهدات خود بر اساس حقوق بین‌المللی بشردوستانه پایبند باشند و از غیرنظامیان و تأسیسات ملکی در هر شرایطی محافظت کنند.

براساس گزارش‌ها، در این حملات دست‌کم ۳۶ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۱۶۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. قربانیان شامل زنان، کودکان و سالمندانی بودند که هنگام حمله در یک منزل مسکونی حضور داشتند.

امارت اسلامی این حملات را «نقض حریم هوایی افغانستان»، «جنایت» و «اقدامی بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یوناما جان باختن ۲۸ غیرنظامی و جراحت ۴۹ تن دیگر را در حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان تأیید کرد

Published

on

هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان جان باختن ۲۸ غیرنظامی و جراحت ۴۹ تن دیگر را در حملات هوایی اخیر رژیم نظامی پاکستان در ولایات پکتیا، پکتیکا و کنر تایید کرده است.

این نهاد در اعلامیه‌ای گفته است که زنان و کودکان شامل قربانیان این حملات اند.

به گفته یوناما، در حمله هوایی بر ولسوالی چمکنی پکتیا، ۲۲ غیرنظامی جان باخته و ۴۷ تن دیگر زخمی شده اند. در حمله بر ولسوالی گیان ولایت پکتیکا، شش غیرنظامی جان باخته و در ولسوالی مروره کنر دو کودک زخمی شده اند.

یوناما در این اعلامیه بر حفاظت از افراد ملکی و احترام به قوانین بین‌المللی تأکید کرده است.

این در حالیست که بربنیاد آمارهای امارت اسلامی، ۳۶ غیرنظامی در حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان شهید و ۱۶۳ تن دیگر زخمی شده اند.

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

اعتراض شدید کابل به حملات هوایی پاکستان؛ شارژدافیر اسلام‌آباد احضار شد

وزارت خارجه حملات اخیر را نقض آشکار اصول بین‌المللی، قوانین بشردوستانه و حاکمیت ملی افغانستان دانسته و به شدیدترین الفاظ محکوم کرده است.

Published

on

وزارت امور خارجه اعلام کرد که شارژدافیر سفارت پاکستان در کابل را در پی حملات هوایی به ولایت‌های کنر، پکتیا و پکتیکا احضار و اعتراض شدید افغانستان را نسبت به نقض حریم هوایی و بمباران مناطق مسکونی به وی ابلاغ کرده است.

این وزارت، حملات اخیر را نقض آشکار اصول بین‌المللی، قوانین بشردوستانه و حاکمیت ملی افغانستان دانسته و به شدیدترین الفاظ محکوم کرده است.

در اعلامیه همچنین آمده است که پاکستان طی سال‌های گذشته با طرح اتهامات بی‌اساس علیه افغانستان تلاش کرده ناکامی‌های امنیتی و سیاسی خود را پنهان کند؛ رویکردی که به گفته وزارت امور خارجه، به روابط همسایگی، اعتماد متقابل و ثبات منطقه آسیب می‌زند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117