Connect with us

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور ایران: آماده سفر به افغانستان هستم

منتشر شده

در

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران از آمادگی خود برای سفر به افغانستان خبر داده است.

پزشکیان امروز (شنبه) در نشستی با مسوولان وزارت امور خارجه ایران گفت که اولویت سیاست خارجی تهران باید گسترش روابط با همسایگان مانند ترکیه، افغانستان، پاکستان، عراق، آذربایجان، ترکمنستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس باشد.

وی افزود: آماده سفر به افغانستان برای گشودن صفحه‌ای جدید در تاریخ روابط فیمابین هستم.

رویداد های اخیر

گفتگوی تلیفونی وزیر سرحدات افغانستان با معاون حقوقی وزارت خارجه ایران

Published

on

نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل افغانستان در یک تماس تلیفونی با کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران گفتگو کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری ایرنا، در این تماس، دو طرف بر تداوم همکاری‌های مرزی و به‌ویژه ادامه روند نوسازی علائم مرزی تاکید کردند. همچنین، توافق شد که نشست‌های تخنیکی و حقوقی مشترک با سرعت بیشتری برگزار شود.

بر اساس توافق طرفین، نشست بعدی مقام‌های عالی مرزی ایران و افغانستان در سال ۱۴۰۵ در ایران برگزار خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نمایندگان سازمان همکاری اسلامی و آلمان در باره افغانستان گفتگو کردند

Published

on

محمد سعید علی‌ العیاش، رئیس دفتر نمایندگی سازمان همکاری اسلامی در کابل،با رولف دیتر رینهارت، سرپرست سفارت آلمان برای افغانستان، دیدار کرده است.

در این ملاقات که روز یکشنبه صورت گرفت، دو طرف درباره تازه‌ترین تحولات افغانستان گفتگو کردند. محور بحث‌ها وضعیت امنیتی، بشری و اقتصادی کشور بود.

همچنان، دو طرف روی تحولات سیاسی اخیر و چالش‌های گسترده‌ای که افغانستان با آن روبه‌رو است تبادل نظر کرده و بر نیاز به ادامه همکاری و حمایت جامعه جهانی تأکید نمودند.

در پایان، دو طرف اهمیت تداوم همکاری و هماهنگی میان نمایندگی سازمان همکاری اسلامی و آلمان را در راستای تأمین ثبات و بهبود وضعیت بشردوستانه در افغانستان برجسته ساختند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان ۹.۴ میلیون دالر برای حمایت از سازگاری با تغییرات اقلیمی در افغانستان اختصاص داد

Published

on

اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان و دفتر خدمات پروژه سازمان ملل متحد قرارداد کمک مالی جدیدی به ارزش ۱.۴ میلیارد ین جاپان (تقریباً ۹.۴ میلیون دالر امریکایی) برای کمک به جوامع افغان در امر آمادگی بهتر برای چالش‌های مرتبط با تغییرات اقلیمی امضا کردند.

این قرارداد توسط کیتی آن وبلی، رئیس دفتر خدمات پروژه سازمان ملل متحد در افغانستان و سوتا توساکا، نماینده اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان در افغانستان امضا شده است.

این پروژه در ولایت کابل اجرا خواهد شد و هدف آن تقویت توانایی جوامع محلی برای مقابله با حوادث ناشی از تغییرات اقلیمی است. این برنامه از ساخت تأسیساتی که می‌تواند خسارات ناشی از سیلاب، خشکسالی و سایر خطرات مرتبط با تغییرات اقلیمی را کاهش دهد، حمایت خواهد کرد. همچنین شامل جلسات آموزشی برای بلندبردن سطح آگاهی و ایجاد مهارت‌ها خواهد بود تا ساکنان بدانند چگونه در مواقع اضطراری عمل کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!