Connect with us

صحت

رئیس سازمان داکتران بدون سرحد: ارتقاء کیفیت خدمات صحی در افغانستان تقویت می‌شود

 دو طرف روی بهبود مراکز صحی و خدمات صحی مربوط به داکتران بدون سرحد در کشور، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، شفافیت در خدمات، هماهنگی بهتر با وزارت صحت‌عامه و ارائه خدمات مؤثر و دوامدار صحبت کردند.

منتشر شده

در

MSF and health minister

وزارت صحت عامه امروز سه‌شنبه(۲۳ ثور) در اعلامیه‌ای گفته که نورجلال جلالی سرپرست این وزارت با میکایل لیپی رئیس سازمان داکتران بدون سرحد برای افغانستان در کابل دیدار کرد.

 دو طرف روی بهبود مراکز صحی و خدمات صحی مربوط به داکتران بدون سرحد در کشور، ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، شفافیت در خدمات، هماهنگی بهتر با وزارت صحت‌عامه و ارائه خدمات مؤثر و دوامدار صحبت کردند.

سرپرست وزارت صحت‌عامه، افزایش و گسترش کمک‌های این سازمان با سکتور صحی را ضروری خوانده و ضمن درخواست برای توسعه بیشتر خدمات در این بخش، بر ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی، کیفیت خدمات، مؤثریت و شفافیت آن‌ها تأکید کرد.

میکایل لیپی نیز بر بهبود هر چه بیشتر خدمات صحی در افغانستان و گسترش این بخش تأکید نموده و تعهد سپرده که برای ارتقاء کیفیت خدمات صحی و هماهنگی بیشتر تلاش خواهند کرد.

وی در مورد تداوم خدمات در ولایات هرات، کندز و هلمند صحبت نموده و گفته که این مراکز به همکاری و هماهنگی با وزارت صحت‌عامه به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

در همین حال، محمد نعیم، معاون مالی و اداری وزارت امور خارجه حکومت سرپرست در دیدار جداگانه با مایکل لوپه، رییس سازمان داکتران بدون سرحد برای افغانستان در مورد گسترش خدمات صحی و فراهم‌سازی تسهیلات لازم برای مهاجران بازگشته به کشور گفتگو کرد.

به گفته وزارت خارجه آقای لوپه در این دیدار اطمینان داده است که تلاش‌های این نهاد در زمینه بهبود سلامت مادر و کودک و ارتقای ظرفیت کادرهای صحی همچنان ادامه خواهد یافت.

صحت

هیأت وزارت صحت‌عامه از بنیاد «جامعه همدرد» دهلی‌نو دیدار کرد

در این دیدار مسوولان و استادان بنیاد جامعه همدرد از هیأت تخنیکی افغانستان استقبال نموده و معلومات همه‌جانبه‌ای در مورد فعالیت‌های علمی، تحقیقی و خدمات طبی این نهاد ارائه کرده‌اند.

Published

on

وزارت صحت‌عامه افغانستان اعلام کرده است که یک تیم تخنیکی این وزارت در جریان سفر رسمی به هند، از بنیاد علمی و تحصیلی «جامعه همدرد» در شهر دهلی‌نو دیدار کرده است.

 به گفته وزارت صحت‌عامه، در این دیدار مسوولان و استادان بنیاد جامعه همدرد از هیأت تخنیکی افغانستان استقبال نموده و معلومات همه‌جانبه‌ای در مورد فعالیت‌های علمی، تحقیقی و خدمات طبی این نهاد ارائه کرده‌اند. دو طرف همچنان روی گسترش همکاری‌های مشترک، به‌ویژه در بخش طب سنتی، بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

 وزارت صحت‌عامه افزوده است که رهبری بنیاد جامعه همدرد آمادگی خود را برای انجام تحقیقات مشترک در بخش طب سنتی، ارزیابی معیاری محصولات درمانی از طریق لابراتوارهای همدرد، تبادل تجارب علمی و شریک‌سازی معلومات اعلام کرده است. بر اساس این اعلامیه، این بنیاد همچنان تعهد سپرده است تا برای داکتران و کارمندان صحی افغانستان زمینه بورسیه‌ها و برنامه‌های آموزشی مسلکی را فراهم سازد.

 به گفته وزارت صحت‌عامه، هر دو جانب این‌گونه همکاری‌های علمی و تحصیلی را گامی مهم در راستای تقویت نظام صحت‌عامه، معیاری‌سازی طب سنتی و توسعه نهادهای علمی و تحقیقی دانسته و بر تداوم و گسترش مؤثر این روابط در آینده تأکید کرده‌اند.

Continue Reading

صحت

وزیر صحت افغانستان در هند: دشمن من مرض است و برای مبارزه با آن از هر کشوری کمک می‌گیرم

Published

on

نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه افغانستان، در جریان سفرش به هند اعلام کرد که دشمن اصلی او مرض است و برای ریشه‌کن‌ساختن آن، آماده است از هر کشوری کمک و همکاری دریافت کند.

جلالی به خبرنگاران گفت که هدف این سفر، گشودن فصل تازه‌ای از همکاری‌ها در بخش صحت میان افغانستان و هند است.

او افزود که بخش عمده‌ای از نیاز افغانستان به ادویه پیش از این از پاکستان تأمین می‌شد، اما با سردی روابط با اسلام‌آباد، امارت اسلامی به دنبال گزینه‌های بدیل است و هند می‌تواند یکی از این گزینه‌ها باشد.

Continue Reading

صحت

افغانستان خواهان همکاری هند در بخش معیاری‌سازی طب سنتی شد

Published

on

نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان در دیدار با پرتاپراو جادف، وزیر طب طبیعی، یونانی، آیورویدی و طب سنتی هند خواهان همکاری دهلی‌نو در زمینه معیاری‌سازی طب سنتی شد.

در این دیدار، دو طرف روی ایجاد انستیتیوت و مرکز تحقیقاتی طب سنتی در کابل، آموزش متخصصان این بخش و امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های دوجانبه گفتگو کردند.

وزیر صحت‌عامه کشور با تأکید بر نیاز جدی به معیاری‌سازی طب سنتی، همکاری هند را با توجه به تجربه این کشور در این بخش، ارزشمند خواند.

از سوی دیگر، پرتاپراو جادف تعهد سپرد که در بخش ایجاد مرکز تحقیقاتی طب سنتی در کابل، تطبیق نصاب تعلیمی، ایجاد انستیتیوت، همکاری همه‌جانبه صورت خواهد گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!