Connect with us

رویداد های اخیر

راه حل بحران افغانستان؛ محور بحث دیدار توماس وست با شماری از افغانان در امارت متحده عربی

منتشر شده

در

شماری از اعضای شورای تاجران افغانستان در امارات متحده عربی در دیدار با توماس وست، نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان درباره اقتصاد، بانک، صحت، مواد خوراکی، تحصیل زنان و دختران و مسایل دیگر گفتگو کرده‌اند.

رییس این شورا می‌گوید که در این دیدار از آقای ویست خواسته آند تا به گفتگو با دولت سرپرست افغانستان ادامه دهد تا این موضوعات از طریق گفتگو حل شود.

به گفته‌ای عبیدالله صدرخیل ، توماس وست در این دیدار به همکاری و یافتن راه مناسب برای حل مشکلاتی که تاجران افغان و دیگر افغان‌ها با آن مواجه استند اطمینان داده است.

درهمین حال، نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان از شرکت در «مجمع فکر آینده افغانستان» در دوحه خبر می‌دهد . توماس وست گفته است افغان ها مخالف درگیری مسلحانه اند و ازگفتگو برای راه حل بحران افغانستان حمایت می کنند.

توماس وست،‌ در رشته توییتی نگاشته است که در «مجمع فکر آینده افغانستان» شرکت کرده و در حاشیه این نشست با شماری از متحدان کلیدی امریکا نیز در باره وضعیت افغانستان گفتگو کرده است.

این مجمع متشکل از زنان و مردان پویای افغانستان با پیشینه‌های مختلف به ویژه اقتصاد دانان، ‌فعالان حقوق زن، وزیران حکومت پیشین و بزرگان قومی است. بسیاری از آنان برای شرکت در این گردهمایی از افغانستان رفته بودند.

توماس وست نگاشته است: «من هم محکومیت و حمایت از رفتار طالبان (امارت اسلامی افغانستان) و هم توصیه‌های متفاوتی در مورد چگونگی برخورد جامعه بین‌المللی با چالش‌ها را شنیدم. اما هر شرکت کننده از گفتگو حمایت و با درگیری‌های مسلحانه به عنوان راه‌حلی برای چالش‌های کشور مخالفت کرد.»

فرستاده خاص امریکا برای افغانستان ابراز امیدواری کرده است که شرکت کنندگان این مجمع بتوانند پیام خود را به امارت اسلامی و دیگر رهبران افغانستان و اعضای کلیدی جامعه بین‌المللی برسانند.

علاوه بر این،‌ نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان، در دیدار با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، صدراعظم قطر و مطلق بن ماجد القحطانی نماینده خاص وزیر خارجه قطر در حل منازعات، درباره افغانستان گفت‌گو کرده است.

وی در صفحه توییترش نگاشته است: «قطر یک شریک مهم است. در حالی که ما به دنبال حفاظت از منافع ایالات متحده هستیم، از مردم افغانستان پشتیبانی می‌کنیم و از حقوق آنها دفاع می‌کنیم»

با این حال ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی رییس الوزرا ‏او از صنعت‌گران و بازرگانان افغان در خارج از کشور دعوت میکند تا در کشورشان سرمایه‌گذاری کنند. به باور آقای برادر اکنون زمینه خوبی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم شده است.

اتاق تجارت و سرمایه گذاری کشور نیز می‌گوید که سرمایه گذاری در کشور به ویژه از سوی سرمایه گذاران افغان در زمینه‌های مختلف روز به روز در حال گسترش وبهبود است.

با این همه ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزرا می‌افزاید که در آینده بسیار نزدیک تطبیق پروژه‌های بزرگ عمرانی، توسعه خط آهن و بازسازی شاهراه‌ها در کشور آغاز خواهد شد.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117