Connect with us

جهان

رهبران اتحادیه اروپا از تحریم‌های جدید ایران پس از حمله به اسرائیل حمایت کردند

منتشر شده

در

رهبران اتحادیه اروپا در پایان نشست خود که برای بررسی نحوه پاسخگویی به حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل و گسترش تحریم‌ها علیه تهران برگزار شد، از اعمال تحریم‌های بیشتر بر حکومت ایران حمایت کردند.

رهبران ۲۷ کشور عضو این اتحادیه روز چهارشنبه (۲۹حمل) در بروکسل با صدور بیاینه‌ای اعلام کردند، «اتحادیه اروپا تدابیر محدودکننده بیشتری علیه ایران اتخاذ خواهد کرد، به‌خصوص در ارتباط با طیاره‌های بدون سرنشین و راکت‌ها.»

امانوئل ماکرون رئیس‌ جمهور فرانسه پیش از برگزاری نشست با حمایت از گسترش تحریم‌ها گفته بود، «ما طرفدار تحریم‌هایی هستیم که تمام کسانی را که در ساخت طیاره‌های بدون سرنشین و راکت‌های که در حملات هفته گذشته استفاده شده‌اند، هدف قرار دهد.»

آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا نیز پیش از مذاکرات اخیر گروه هفت گفته بود «تحریم‌ها باید علیه همه نهاد‌هایی که با طیاره‌ بدون سرنشین و راکت‌ به اسرائیل و همچنین کشتی‌های دریای سرخ حمله می‌کنند، اعمال شود.»

در شرایطی که مقام‌های اسرائیل بارها گفته‌اند این حمله مستقیم ایران تلافی خواهد شد، اتحادیه اروپا ضمن ابراز آمادگی برای افزایش تحریم‌های تهران، از اسرائیل خواسته است خویشتن‌داری به خرج دهد.

اورسولا فون در لایِن، رئیس کمیسیون عالی اتحادیه اروپا، پیشتر در روز چهارشنبه، با اشاره به سیاست‌های تهران، مسکو و پیونگ یانگ گفت که حمله ایران به اسرائیل آخرین نشانه از تلاش «اتحاد جدید اقتدارگرایان» است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، او که در کنفرانس دفاعی و امنیتی در بروکسل سخن می‌گفت، تصریح کرد این اتحاد درصدد آن است که نظم مبتنی بر قوانین بین‌المللی را از میان بردارد و دموکراسی‌ها را به نقطه شکست برساند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه پس از کنفرانس ویدئویی عاجل وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه گسترش تحریم‌های ایران را در پاسخ به حمله تهران به اسرائیل، در دستور کار دارد.

اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل، با استقبال از رویکرد حامیان غربی اسرائیل در برابر حکومت ایران گفت، «روند مثبتی» به سمت تصویب تحریم‌های تازه علیه برنامه راکتی ایران و نیروهای نیابتی آن در خاورمیانه دیده می‌شود.

کاخ سفید پیشتر اعلام کرد با گروه هفت و سایر متحدان، برای طراحی پاسخی جامع به ایران همکاری می‌کند و از تحریم‌های جدید علیه برنامه‌های راکتی و طیاره‌های بدون سرنشین تهران، همراه با تحریم‌های اضافی علیه نهادهای حامی سپاه پاسداران و وزارت دفاع خبر داد.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!