Connect with us

جهان

رهبران اتحادیه اروپا از تحریم‌های جدید ایران پس از حمله به اسرائیل حمایت کردند

منتشر شده

در

رهبران اتحادیه اروپا در پایان نشست خود که برای بررسی نحوه پاسخگویی به حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل و گسترش تحریم‌ها علیه تهران برگزار شد، از اعمال تحریم‌های بیشتر بر حکومت ایران حمایت کردند.

رهبران ۲۷ کشور عضو این اتحادیه روز چهارشنبه (۲۹حمل) در بروکسل با صدور بیاینه‌ای اعلام کردند، «اتحادیه اروپا تدابیر محدودکننده بیشتری علیه ایران اتخاذ خواهد کرد، به‌خصوص در ارتباط با طیاره‌های بدون سرنشین و راکت‌ها.»

امانوئل ماکرون رئیس‌ جمهور فرانسه پیش از برگزاری نشست با حمایت از گسترش تحریم‌ها گفته بود، «ما طرفدار تحریم‌هایی هستیم که تمام کسانی را که در ساخت طیاره‌های بدون سرنشین و راکت‌های که در حملات هفته گذشته استفاده شده‌اند، هدف قرار دهد.»

آنتونیو تاجانی، وزیر امور خارجه ایتالیا نیز پیش از مذاکرات اخیر گروه هفت گفته بود «تحریم‌ها باید علیه همه نهاد‌هایی که با طیاره‌ بدون سرنشین و راکت‌ به اسرائیل و همچنین کشتی‌های دریای سرخ حمله می‌کنند، اعمال شود.»

در شرایطی که مقام‌های اسرائیل بارها گفته‌اند این حمله مستقیم ایران تلافی خواهد شد، اتحادیه اروپا ضمن ابراز آمادگی برای افزایش تحریم‌های تهران، از اسرائیل خواسته است خویشتن‌داری به خرج دهد.

اورسولا فون در لایِن، رئیس کمیسیون عالی اتحادیه اروپا، پیشتر در روز چهارشنبه، با اشاره به سیاست‌های تهران، مسکو و پیونگ یانگ گفت که حمله ایران به اسرائیل آخرین نشانه از تلاش «اتحاد جدید اقتدارگرایان» است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، او که در کنفرانس دفاعی و امنیتی در بروکسل سخن می‌گفت، تصریح کرد این اتحاد درصدد آن است که نظم مبتنی بر قوانین بین‌المللی را از میان بردارد و دموکراسی‌ها را به نقطه شکست برساند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه پس از کنفرانس ویدئویی عاجل وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه گسترش تحریم‌های ایران را در پاسخ به حمله تهران به اسرائیل، در دستور کار دارد.

اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل، با استقبال از رویکرد حامیان غربی اسرائیل در برابر حکومت ایران گفت، «روند مثبتی» به سمت تصویب تحریم‌های تازه علیه برنامه راکتی ایران و نیروهای نیابتی آن در خاورمیانه دیده می‌شود.

کاخ سفید پیشتر اعلام کرد با گروه هفت و سایر متحدان، برای طراحی پاسخی جامع به ایران همکاری می‌کند و از تحریم‌های جدید علیه برنامه‌های راکتی و طیاره‌های بدون سرنشین تهران، همراه با تحریم‌های اضافی علیه نهادهای حامی سپاه پاسداران و وزارت دفاع خبر داد.

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!