Connect with us

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی در تشکیلات مربوط به وزارت داخله تعیینات جدید انجام داد

منتشر شده

در

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، اعلام کرده که بر اساس حکم شیخ هبت الله آخندزاده، در تشکیلات مربوط به وزارت امور داخله تعیینات جدید صورت گرفته است.

این تعیینات به شرح ذیل است:

  1. گل‌حیدر شفق، والی پیشین ولایت جوزجان؛ به‌حیث والی ولایت بامیان.
  2. عبدالله سرحدی، والی پیشین ولایت بامیان؛ به‌حیث والی ولایت جوزجان.
  3. احمدشاه دیندُوست، قومندان پیشین قول‌اردوی ۲۰۵ البدر؛ به‌حیث والی ولایت سرپل.
  4. انذرگل عبدالله، رئیس ارکان پیشین قول‌اردوی ۲۰۱ خالد بن ولید؛ به‌حیث معاون والی ولایت لغمان.
  5. غلام‌الرحمن حیدری، رئیس پیشین مبارزه با فساد اداری ریاست عمومی اداره امور؛ به‌حیث معاون والی ولایت ننگرهار.
  6. مخدوم عبدالخبیر، قومندان پیشین قرارگاه تولیِ لوای ولایت سرپل؛ به‌حیث قومندان امنیه ولایت سمنگان.
  7. محمداسماعیل فایز، رئیس پیشین استخبارات ولایت کندز؛ به‌حیث قومندان امنیه ولایت لغمان.
  8. ملا عبدالله، ولسوال پیشین ولسوالی میوندِ بالای ولایت کندهار؛ به‌حیث کمیسار سپین‌بولدک.
  9. سیدمحمد وارث، قومندان پیشین کندک حمایوی زون کندهار؛ به‌حیث ولسوال میوندِ علیای ولایت کندهار.
  10. احمدالله سالم، آمر پیشین حوزه امنیتی هشتم کندهار؛ به‌حیث قومندان کندک حمایوی زون کندهار.

رویداد های اخیر

زلزله ۵.۸ ریشتری بخش‌هایی از افغانستان را تکان داد

Published

on

براساس گزارش سازمان زمین شناسی ایالات متحده امریکا، زلزله قوی امشب به‌بزرگی ۵.۸ ریشتر بوده که مرکز آن ولسوالی جرم ولایت بدخشان گفته شده است.

عمق این زلزله ۱۸۶ کیلومتر گزارش شده است.

تاکنون تلفات و خسارات ناشی از این زلزله در دست نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین: مذاکرات میان افغانستان و پاکستان در مسیر پیشرفت است

چین که با هر دو کشور مرز مشترک غربی دارد، تاکنون تلاش کرده با تماس‌های تیلفونی با وزرای خارجه و اعزام فرستاده ویژه، میانجی‌گری کند.

Published

on

وزارت خارجه چین روز جمعه اعلام کرد که مذاکرات میان افغانستان و پاکستان به صورت تدریجی و مثبت پیش می‌رود. این مذاکرات در پی افزایش تنش‌ها میان دو همسایه آسیای جنوبی و در تلاش برای پایان دادن به شدیدترین منازعه از زمان بازگشت امارت اسلامی به قدرت در سال ۲۰۲۱ برگزار شده است.

چین که با هر دو کشور مرز مشترک غربی دارد، تاکنون تلاش کرده با تماس‌های تیلفونی با وزرای خارجه و اعزام فرستاده ویژه، میانجی‌گری کند. سخنگوی وزارت خارجه چین، مائو نینگ، گفت: «هر دو کشور اهمیت زیادی برای میانجی‌گری چین قائل هستند و آماده‌اند دوباره پشت میز مذاکرات بنشینند که این یک پیشرفت مثبت است.»

مائو جزییات مکان مذاکرات را اعلام نکرد، اما پیشتر هر دو کشور گفته بودند که نشست‌ها در شهر اورومچی در شمال غرب چین برگزار شده است. وی افزود: «چین در حال ایجاد شرایط مناسب و فراهم کردن سکوی گفتگو برای دو طرف است و اطلاعات بیشتر در آینده اعلام خواهد شد.»

درگیری‌های پاکستان و افغانستان که از ماه اکتوبر سال گذشته آغاز شده، تاکنون به جان باختن ده‌ها افغان منجر شده. اسلام‌آباد امارت اسلامی را به پناه دادن به گروه‌های مسلح متهم می‌کند، در حالی که امارت اسلامی این ادعا را رد کرده و آن را مشکل داخلی همسایه می‌خواند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

درخواست حمایت داکتران افغانستان در برابر حملات به مراکز صحی ایران

سفارت ایران از داکتران و کادر صحی افغانستان خواسته است که از درخواست مسعود پزشکیان حمایت کنند.

Published

on

سفارت ایران در افغانستان به نقل از مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری این کشور، با اشاره به حملات امریکا و اسرائیل به شفاخانه‌ها، شرکت‌های دوا و مؤسسات تحقیقات طبی ایران، از سازمان جهانی صحت، صلیب سرخ و سازمان داکتران بدون مرز و تمامی داکتران جهان خواسته است که در برابر این جنایت آشکار علیه بشریت واکنش نشان دهند.

سفارت ایران از داکتران و کادر صحی افغانستان خواسته است که از درخواست مسعود پزشکیان حمایت کنند و در هماهنگی با نهادهای بین‌المللی، صدای اعتراض جامعه طبی را به گوش جهانیان برسانند.

این اقدام با هدف تأکید بر حفاظت از مراکز صحی و حمایت از سلامت انسان‌ها در شرایط جنگ و بحران انجام شده است. امارت اسلامی افغانستان تاکنون در این مورد واکنشی نشان نداده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!