Connect with us

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی طی فرمانی از تعیینات جدید در ادارات دولتی خبر داده است

منتشر شده

در

رهبر امارت اسلامی در یک فرمان تازه به هدف بهبود و پیشبرد امور و تسریع کار در نهادهای دولتی تغییرات و تعیینات را در بخش‌های مختلف ادارات حکومتی به میان آورده است.

بیشتر این تغییرات در سطح ولایات و قول اردوها می‌باشد.

در همین حال، والی جدید ولایت کندهار امروز رسماً کارش را آغاز کرد. در مراسم معرفی او شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی به شمول سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله اشتراک داشتند.

از سویی هم، شماری از آگاهان نیز می‌گویند که تغییر و تبدیل، اصل دولت‌داری است و می‌تواند منجر به بهبود کار شود.

صادی شینواری، آگاه نظامی، در مورد تعیینات جدید می‌گوید: «تغییر و تبدیل در هر اداره یک امر لازمی است، تغییرات اخیر می‎تواند در بهبود ادارات مربوطه و خدمات عامه نقش مهم داشته باشد.»

این در حالی است که پس از حاکمیت امارت اسلامی این مهم‌ترین تغییرات در بدنه حکومت است که از سوی رهبر امارت اسلامی صورت گرفته است.

تغییرات و تعیینات در بخش‌های مختلف ادارات دولتی قرار ذیل است:

نام                                               وظیفه قبلی                                       وظیفه تازه:

احمد طاهه                                   والی کنر                                           معین مسلکی وزارت سرحدات اقوام و قبایل

محمد محسن هاشمی                  والی پنجشیر                                      سرپرست اداره عالی تفتیش

ملا رحمت‌الله                               قوماندان قول اردوی ۲۰۳ منصوری             قوماندان قول اردوی ۲۰۹ الفتح

نصرالله مطیع                                قوماندان قول اردوی ۲۰۹ الفتح                 قوماندان قول اردوی ۲۰۷ الفاروق

محمد علی حنفی                         معین استراتیژی و استخبارات وزارت دفاع    سرپرست ولایت کندهار

محمد ایوب خالد                          قوماندان پیشین قول اردوی الفاروق             والی کنر

بشیر احمد حقانی                       معاون والی میدان وردک                           والی نورستان

گل حیدر شفیق                          معاون والی غزنی                                    والی جوزجان

عبدالرحمان حقانی                     معین وزارت اقوام و قبایل                            والی بغلان

سمیع‌الله حزب‌الله                      والی پیشین بغلان                                     قوماندان امنیه کندهار

رحیم‌الله محمود                        قوماندان امنیه کندهار                                  معاون والی غزنی

محم آقا حکیم                        والی پیشین نورستان                                   والی پنجشیر

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برلین نماینده امارت اسلامی را به عنوان سرپرست سفارت افغانستان نمی‌پذیرد

Published

on

حکومت آلمان اعلام کرده است که نماینده امارت اسلامی را به عنوان سفیر یا شارژدافیر سفارت افغانستان در برلین به رسمیت نمی‌شناسد.

پیش از این، تلویزیون «ای‌آر‌دی» آلمان گزارش داده بود که  فردی به نام نبراس‌الحق عزیز که وابسته به امارت اسلامی است،  سرپرستی سفارت افغانستان در برلین را برعهده گرفته است.

به گزارش دویچه ویله، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه در برلین گفت: «به وزارت خارجه هیچ گونه تغییر پرسونل [در سفارت افغانستان] اطلاع داده نشده است.»

او افزود که حکومت آلمان با امارت اسلامی افغانستان ارتباط می‌گیرد و اطلاع می‌دهد که «وضعیت حقوقی [سفارت] به شکل کنونی‌اش باقی خواهد ماند.»

سخنگوی وزارت خارجه آلمان همچنان توضیح داد که متصدی جدید در یک سفارت تنها زمانی به عنوان سفیر به رسمیت شناخته می‌شود که کشورش از قبل او را به کشور میزبان معرفی کند و کشور میزبان به او اعتبارنامه بدهد. او تاکید کرد که در مورد سفارت افغانستان چنین کاری صورت نگرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان در عین زمان تصریح کرد که برلین علاقه‌مندی زیادی به این دارد که خدمات منظم قونسلی افغانستان در آلمان وجود داشته باشد. به گفته او، با این کار «بازگشت افراد مکلف به ترک آلمان» ممکن می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!