Connect with us

جهان

رهبر اپوزیسیون کوریای جنوبی مورد اصابت چاقو قرار گرفت

منتشر شده

در

مقامات حزب دموکراتیک اپوزیسیون کوریای جنوبی اعلام کرده اند که لی جائه میونگ، رهبر این حزب روز سه شنبه در جریان بازدید از شهر بوسان در جنوب این کشور از ناحیه گردن مورد اصابت چاقو قرار گرفت و برای تداوی به شفاخانه منتقل شد.

به گزارش رویترز، کوون چیل سونگ، سخنگوی حزب دموکراتیک گفت لی که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۲ با اختلاف اندکی شکست خورده بود، بیهوش نشد و پس از مراقبت‌های عاجل در شفاخانه پوهنتون ملی پوسان به پوهنتون ملی سئول منتقل شد.

یک مقام شفاخانه پوهنتون ملی پوسان به رویترز گفت که انتقال به سئول پس از آن امکان پذیر شد که داکتران تشخیص دادند که وضعیت وی خطرناک نیست.

کوون که بلافاصله پس از انتقال لی با هلیکوپتر در خارج از شفاخانه صحبت می‌کرد، گفت که کارکنان شفاخانه پوهنتون ملی پوسان احتمال آسیب به رگی را تشخیص دادند که خون را از سر به قلب انتقال می‌دهد.

کوون گفت: «به گفته کارمندان طبی، این نگرانی وجود دارد که ممکن خونریزی بزرگ یا خونریزی اضافی وجود داشته باشد.»

حمله مهاجم، که در ویدیوها و عکس‌ها دیده می‌شود، به سرعت در حالی رخ داد که لی در حال بازدید از محل پروژه ساخت میدان هوایی در بوسان بود.

مهاجم – که به نظر می‌رسید ۵۰ یا ۶۰ ساله باشد و یک تاج کاغذی با نام لی بر روی آن داشت- نزدیک شد و در حالی که لی در میان انبوه حامیان و خبرنگاران صحبت می‌کرد، درخواست امضا کرد، سپس به جلو رفت و به او حمله کرد.

ویدیوها نشان می‌دهد که مهاجم دست دراز می‌کند و با چاقو به گردن لی می‌زند و نیروی حمله، لی را به داخل جمعیت پشت سرش می‌کشد.

لی سپس روی زمین افتاد.

عکس‌های خبری لی را نشان می‌دهد که با چشمان بسته و خونریزی روی زمین دراز کشیده است و مردم دستمالی را به گردن او فشار می دهند.

جین جونگ هوا، یکی از حامیان لی که در صحنه حضور داشت و مراسم را پخش مستقیم می‌کرد، به رویترز گفت که ده ها افسر پولیس در آنجا حضور داشتند.

این ویدیو نشان داد که ضارب به سرعت توسط مردانی از جمله افسران پولیس تحت کنترول قرار گرفت.

روزنامه بوسان ایلبو گزارش داد که او از پاسخ دادن به سوالات پولیس در مورد انگیزه حمله امتناع می‌ورزید.

جهان

شبکه‌های بزرگ تلویزیونی امریکا پوشش تلویزیونی ترمپ را متوقف کردند

ترمپ اما در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» گفت که قصر سفید قصد حمله به مطبوعات آزاد را ندارد و مدعی شد هدف، مقابله با آنچه او «اخبار جعلی» می‌خواند، است.

Published

on

شبکه‌های ای‌بی‌سی، سی‌بی‌اس، سی‌ان‌ان، فاکس و ان‌بی‌سی در واکنش به ممنوعیت ورود برخی رسانه‌ها به قصر سفید، مشارکت خود در پوشش برنامه‌های رئیس‌جمهور دونالد ترمپ را متوقف کردند.

هم‌زمان، سی‌ان‌ان، ام‌اس‌ناو و پولیتیکو علیه دولت ترمپ در محکمه فدرال واشنگتن شکایت کرده و خواستار لغو ممنوعیت ورود خبرنگاران‌شان به قصر سفید شده‌اند. این رسانه‌ها می‌گویند اقدام دولت، حقوق آزادی مطبوعات و روند قانونی را نقض کرده است.

در پی این تصمیم، پوشش تلویزیونی سفر ترمپ به نیویارک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل نیز از طریق «پول تلویزیونی» متوقف شد؛ سیستمی که در آن شبکه‌های بزرگ امریکا به‌صورت نوبتی تصاویر ویدیویی برنامه‌های رئیس‌جمهور را برای سایر رسانه‌ها فراهم می‌کنند.

ترمپ اما در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» گفت که قصر سفید قصد حمله به مطبوعات آزاد را ندارد و مدعی شد هدف، مقابله با آنچه او «اخبار جعلی» می‌خواند، است.

Continue Reading

جهان

رهبران جهان همزمان با جنگ‌های خاورمیانه و اوکراین در مقر ملل متحد گردهم می‌آیند

Published

on

رهبران نزدیک به ۱۳۰ کشور جهان این هفته برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک گردهم می‌آیند. جنگ‌های خاورمیانه و اوکراین، افزایش خطرات ناشی از هوش مصنوعی و آینده سازمان ملل متحد از موضوعات مهم این نشست خواهد بود.

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، برای دومین سال پیاپی در این نشست سخنرانی خواهد کرد؛ نشستی که در شرایطی برگزار می‌شود که نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم با فشارهای زیادی روبه‌رو است و سازمان ملل متحد نیز با مشکلات مالی و سیاسی مواجه شده است.

به گزارش رویترز، ترمپ کمک‌های مالی امریکا به سازمان ملل متحد را کاهش داده و واشنگتن از شماری از نهادهای این سازمان نیز خارج شده است.

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، که آخرین بار در سال ۲۰۲۱ به‌صورت ویدیویی در مجمع عمومی سخنرانی کرده بود، امسال به نیویارک نمی‌رود. او قرار است روز پنجشنبه در واشنگتن با ترمپ دیدار کند.

در کنار این چالش‌ها، آینده رهبری سازمان ملل متحد نیز یکی از موضوعات مورد توجه است. دوره انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، در پایان سال ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد و هنوز نامزد مشخصی برای جانشینی او وجود ندارد.

دیپلومات‌ها گفته‌اند که شورای امنیت سازمان ملل متحد ممکن است نشست‌هایی در سطح عالی درباره جنگ اوکراین، هوش مصنوعی و تحولات خاورمیانه برگزار کند.

Continue Reading

جهان

امریکا و دنمارک بر سر گرینلند به توافق رسیدند

یک مقام وزارت خارجه امریکا نیز گفت این توافق کشورهای غیرعضو ناتو را از ایجاد پایگاه نظامی در گرینلند منع می‌کند و تنها به امریکا و متحدانش اجازه انجام برخی سرمایه‌گذاری‌های حساس را می‌دهد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز جمعه اعلام کرد که امریکا، دنمارک و گرینلند برای افزایش حضور نظامی امریکا در گرینلند به توافق رسیده‌اند.

بر اساس این توافق، امریکا می‌تواند حضور نظامی خود را در این جزیره افزایش دهد و کشورهای رقیب واشنگتن اجازه نخواهند داشت در گرینلند پایگاه نظامی ایجاد کنند.

ترمپ در شبکه اجتماعی تروت سوشیل گفت هیچ‌یک از دشمنان امریکا نمی‌توانند بدون موافقت واشنگتن در بخش‌های حساس گرینلند سرمایه‌گذاری کنند. او همچنین گفت این توافق تاریخ انقضا ندارد.

ترمپ نوشت: «به دستور من، با نمایندگان دنمارک و گرینلند همکاری کردیم تا اطمینان حاصل شود که امریکا برای همیشه می‌تواند هر اقدامی را که برای حفظ و دفاع از امنیت گرینلند و امریکا لازم است، در این جزیره انجام دهد.»

با این حال، این توافق به معنای تحقق هدف قبلاً اعلام شده ترمپ برای تصاحب گرینلند توسط امریکا نیست.

امریکا بر اساس یک توافق سال ۱۹۵۱، هم‌اکنون نیز تقریباً از حق کامل پرواز بر فراز گرینلند و ایجاد پایگاه نظامی در این جزیره برخوردار است.

ترمپ گفت امریکا به‌زودی حضور نظامی گسترده‌تری در گرینلند خواهد داشت. در حال حاضر یک پایگاه نیروی فضایی امریکا در شمال‌غرب این جزیره وجود دارد.

او گفت: «این یک رؤیای تحقق‌یافته برای ایالات متحده آمریکا است.»

دفتر صدراعظم دنمارک اعلام کرد که این توافق به تقویت امنیت در اقیانوس اطلس شمالی و منطقه قطب شمال کمک خواهد کرد.

ینس-فردریک نیلسن، صدراعظم گرینلند، نیز گفت این توافق منافع گرینلند و جایگاه این جزیره در همکاری‌های بین‌المللی را در نظر گرفته است.

او گفت: «این به نفع همه ماست.»

با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا بر اساس این توافق پایگاه‌های نظامی جدید امریکا در گرینلند ساخته خواهد شد یا نه. همچنین جزئیات زیادی درباره مفاد توافق منتشر نشده است.

واکنش مردم گرینلند به این توافق نیز هنوز مشخص نیست. گرینلند یک منطقه خودمختار تحت حاکمیت دنمارک است و بسیاری از ساکنان آن خواهان استقلال هستند. آنها در گذشته نیز با تلاش‌های امریکا برای افزایش نفوذ و کنترول بر این جزیره مخالفت کرده‌اند.

مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا، گفت این توافق نگرانی‌های امنیتی واشنگتن درباره گرینلند را «برای همیشه و به‌طور کامل» برطرف کرده است.

او گفت: «گرینلند برای همیشه بخشی از منطقه دفاعی استراتژیک امریکای شمالی خواهد بود و هیچ دشمنی اجازه حضور در این منطقه و اطراف آن را نخواهد داشت.»

یک مقام وزارت خارجه امریکا نیز گفت این توافق کشورهای غیرعضو ناتو را از ایجاد پایگاه نظامی در گرینلند منع می‌کند و تنها به امریکا و متحدانش اجازه انجام برخی سرمایه‌گذاری‌های حساس را می‌دهد.

به گفته این مقام، توافق همچنین حق دسترسی، ایجاد پایگاه و پرواز امریکا بر فراز گرینلند را به‌صورت دائمی تضمین می‌کند و حتی اگر گرینلند در آینده مستقل شود، این توافق همچنان معتبر خواهد بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!