Connect with us

جهان

رهبر اپوزیسیون کوریای جنوبی مورد اصابت چاقو قرار گرفت

منتشر شده

در

مقامات حزب دموکراتیک اپوزیسیون کوریای جنوبی اعلام کرده اند که لی جائه میونگ، رهبر این حزب روز سه شنبه در جریان بازدید از شهر بوسان در جنوب این کشور از ناحیه گردن مورد اصابت چاقو قرار گرفت و برای تداوی به شفاخانه منتقل شد.

به گزارش رویترز، کوون چیل سونگ، سخنگوی حزب دموکراتیک گفت لی که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۲ با اختلاف اندکی شکست خورده بود، بیهوش نشد و پس از مراقبت‌های عاجل در شفاخانه پوهنتون ملی پوسان به پوهنتون ملی سئول منتقل شد.

یک مقام شفاخانه پوهنتون ملی پوسان به رویترز گفت که انتقال به سئول پس از آن امکان پذیر شد که داکتران تشخیص دادند که وضعیت وی خطرناک نیست.

کوون که بلافاصله پس از انتقال لی با هلیکوپتر در خارج از شفاخانه صحبت می‌کرد، گفت که کارکنان شفاخانه پوهنتون ملی پوسان احتمال آسیب به رگی را تشخیص دادند که خون را از سر به قلب انتقال می‌دهد.

کوون گفت: «به گفته کارمندان طبی، این نگرانی وجود دارد که ممکن خونریزی بزرگ یا خونریزی اضافی وجود داشته باشد.»

حمله مهاجم، که در ویدیوها و عکس‌ها دیده می‌شود، به سرعت در حالی رخ داد که لی در حال بازدید از محل پروژه ساخت میدان هوایی در بوسان بود.

مهاجم – که به نظر می‌رسید ۵۰ یا ۶۰ ساله باشد و یک تاج کاغذی با نام لی بر روی آن داشت- نزدیک شد و در حالی که لی در میان انبوه حامیان و خبرنگاران صحبت می‌کرد، درخواست امضا کرد، سپس به جلو رفت و به او حمله کرد.

ویدیوها نشان می‌دهد که مهاجم دست دراز می‌کند و با چاقو به گردن لی می‌زند و نیروی حمله، لی را به داخل جمعیت پشت سرش می‌کشد.

لی سپس روی زمین افتاد.

عکس‌های خبری لی را نشان می‌دهد که با چشمان بسته و خونریزی روی زمین دراز کشیده است و مردم دستمالی را به گردن او فشار می دهند.

جین جونگ هوا، یکی از حامیان لی که در صحنه حضور داشت و مراسم را پخش مستقیم می‌کرد، به رویترز گفت که ده ها افسر پولیس در آنجا حضور داشتند.

این ویدیو نشان داد که ضارب به سرعت توسط مردانی از جمله افسران پولیس تحت کنترول قرار گرفت.

روزنامه بوسان ایلبو گزارش داد که او از پاسخ دادن به سوالات پولیس در مورد انگیزه حمله امتناع می‌ورزید.

جهان

ترمپ در سازمان ملل: یا با ایران توافق می‌کنیم یا جمهوری اسلامی را «نابود» خواهیم کرد

ترمپ پیش‌بینی کرد که دولت او پس از انتخابات میان‌دوره‌ای امریکا در سوم نوامبر، برای دستیابی به توافق صلح با ایران تلاش خواهد کرد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز سه‌شنبه در سخنرانی خود در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از سیاست واشنگتن در قبال ایران دفاع کرد و هشدار داد که در صورت نرسیدن به توافق صلح، امریکا می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را «نابود» کند.

ترمپ گفت که اقدامات نظامی ایالات متحده مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شده است و اکنون تهران باید درباره آینده خود تصمیم بگیرد.

او گفت: «یک تصمیم بزرگ در پیش دارم؛ آیا توافقی با ایران صورت خواهد گرفت که به این کشور اجازه دهد دوباره بازسازی شود و به کشوری بسیار قدرتمندتر تبدیل شود، یا جمهوری اسلامی را نابود کنم؟»

رئیس‌جمهور امریکا همچنین از کشورهای جهان خواست برای افزایش فشار اقتصادی بر ایران با واشنگتن همکاری کنند تا تهران برای مذاکره و دستیابی به توافق تحت فشار قرار گیرد.

ترمپ پیش‌بینی کرد که دولت او پس از انتخابات میان‌دوره‌ای امریکا در سوم نوامبر، برای دستیابی به توافق صلح با ایران تلاش خواهد کرد.

با این حال، او تأکید کرد که در صورت عدم دستیابی به توافق، گزینه‌های دیگری همچنان روی میز خواهد بود.

ترمپ پس از سخنرانی در سازمان ملل نیز از یک نشست سه‌ساعته درباره ایران خبر داد و آن را «بسیار خوب» توصیف کرد. اما او بعداً توضیح داد که استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان امریکا، مستقیماً با مقام‌های ایرانی دیدار نکرده‌اند، بلکه با میانجی‌های طرف ایرانی گفتگو داشته‌اند.

در همین حال، گزارش‌ها حاکی از ادامه تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش میان تهران و واشنگتن است. مقام‌های ایرانی نیز درباره شرایط احتمالی برای بازگشایی تنگه هرمز و ادامه مذاکرات موضع‌گیری کرده‌اند.

سخنرانی ترمپ در حالی انجام شد که جنگ ایران و امریکا همچنان یکی از مهم‌ترین موضوعات بحث در سازمان ملل متحد است و کشورهای مختلف درباره پیامدهای امنیتی و سیاسی درگیری‌ها در خاورمیانه رایزنی می‌کنند.

ترمپ در بخش دیگری از سخنرانی خود از سیاست خارجی دولتش در قبال ونزوئلا، کوبا و جنگ اوکراین نیز دفاع کرد و گفت ایالات متحده برای مقابله با تهدیدهای امنیتی در نیم‌کره غربی اقدامات بیشتری انجام خواهد داد.

او همچنین از سازمان ملل متحد انتقاد کرد و بر مخالفت واشنگتن با دخالت محکمه کیفری بین‌المللی در امور مربوط به نیروهای امریکایی تأکید کرد.

در بیرون از ساختمان سازمان ملل در نیویارک نیز شماری از معترضان علیه حکومت ایران تجمع کرده و خواستار دموکراسی در این کشور شدند.

Continue Reading

جهان

شبکه‌های بزرگ تلویزیونی امریکا پوشش تلویزیونی ترمپ را متوقف کردند

ترمپ اما در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» گفت که قصر سفید قصد حمله به مطبوعات آزاد را ندارد و مدعی شد هدف، مقابله با آنچه او «اخبار جعلی» می‌خواند، است.

Published

on

شبکه‌های ای‌بی‌سی، سی‌بی‌اس، سی‌ان‌ان، فاکس و ان‌بی‌سی در واکنش به ممنوعیت ورود برخی رسانه‌ها به قصر سفید، مشارکت خود در پوشش برنامه‌های رئیس‌جمهور دونالد ترمپ را متوقف کردند.

هم‌زمان، سی‌ان‌ان، ام‌اس‌ناو و پولیتیکو علیه دولت ترمپ در محکمه فدرال واشنگتن شکایت کرده و خواستار لغو ممنوعیت ورود خبرنگاران‌شان به قصر سفید شده‌اند. این رسانه‌ها می‌گویند اقدام دولت، حقوق آزادی مطبوعات و روند قانونی را نقض کرده است.

در پی این تصمیم، پوشش تلویزیونی سفر ترمپ به نیویارک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل نیز از طریق «پول تلویزیونی» متوقف شد؛ سیستمی که در آن شبکه‌های بزرگ امریکا به‌صورت نوبتی تصاویر ویدیویی برنامه‌های رئیس‌جمهور را برای سایر رسانه‌ها فراهم می‌کنند.

ترمپ اما در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» گفت که قصر سفید قصد حمله به مطبوعات آزاد را ندارد و مدعی شد هدف، مقابله با آنچه او «اخبار جعلی» می‌خواند، است.

Continue Reading

جهان

رهبران جهان همزمان با جنگ‌های خاورمیانه و اوکراین در مقر ملل متحد گردهم می‌آیند

Published

on

رهبران نزدیک به ۱۳۰ کشور جهان این هفته برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک گردهم می‌آیند. جنگ‌های خاورمیانه و اوکراین، افزایش خطرات ناشی از هوش مصنوعی و آینده سازمان ملل متحد از موضوعات مهم این نشست خواهد بود.

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، برای دومین سال پیاپی در این نشست سخنرانی خواهد کرد؛ نشستی که در شرایطی برگزار می‌شود که نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم با فشارهای زیادی روبه‌رو است و سازمان ملل متحد نیز با مشکلات مالی و سیاسی مواجه شده است.

به گزارش رویترز، ترمپ کمک‌های مالی امریکا به سازمان ملل متحد را کاهش داده و واشنگتن از شماری از نهادهای این سازمان نیز خارج شده است.

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، که آخرین بار در سال ۲۰۲۱ به‌صورت ویدیویی در مجمع عمومی سخنرانی کرده بود، امسال به نیویارک نمی‌رود. او قرار است روز پنجشنبه در واشنگتن با ترمپ دیدار کند.

در کنار این چالش‌ها، آینده رهبری سازمان ملل متحد نیز یکی از موضوعات مورد توجه است. دوره انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، در پایان سال ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد و هنوز نامزد مشخصی برای جانشینی او وجود ندارد.

دیپلومات‌ها گفته‌اند که شورای امنیت سازمان ملل متحد ممکن است نشست‌هایی در سطح عالی درباره جنگ اوکراین، هوش مصنوعی و تحولات خاورمیانه برگزار کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!