Connect with us

رویداد های اخیر

روند خروج نیروهای امریکایی از افغانستان ۵۰ درصد تکمیل شده است

منتشر شده

در

جنرال فرانک مک‌کنزی، فرمانده ستاد نیروهای مرکزی امریکا (سنتکام)، اعلام کرده است که امریکا ۵۰ درصد نیروهایش را از افغانستان خارج کرده است.

مک‌کنزی اعلام کرد که امریکا نیمی از روند خروج سربازانش از افغانستان را انجام داده و در مسیر خروج کامل نظامیان تا ضرب‌الاجل تعیین شده قرار دارد.

به گفته وی ماه‌های پیش رو برای آینده افغانستان سرنوشت‌ساز خواهد بود و از دولت افغانستان و طالبان خواست که گفت‌وگوهای متوقف شده در دوحه را از سر گیرند.

او در گفت‌وگو با خبرنگاران مستقر در خاورمیانه گفت:”ما نیمی از کل روند خروج نظامیان را تکمیل کردیم و ضرب‌الاجل سپتامبر برای خروج کامل نیروها از افغانستان اجرایی خواهد بود. روند خروج به راحتی انجام می‌شود و در مسیرش قرار داریم.”

این درحالی است که جو بایدن، رییس‌جمهور امریکا، ۱۱ سپتامبر سال جاری میلادی (۲۰۲۱) را ضرب‌الاجل پایان جنگ ۲۰ ساله افغانستان تعیین کرده است.

براساس برخی گزارش‌ها اگر روند خروج با همین سرعت پیش‌ برود، امکان دارد آخرین سربازان امریکایی تا پایان ماه آینده میلادی جولای از افغانستان خارج شوند.

گروه طالبان هشدار داد که تا خروج کامل نیروهای خارجی بنا به توافقنامه صلح قطر در هیچ نشست صلحی شرکت نخواهند کرد.

درهمین حال تلاش‌ها برای ازسرگیری مذاکرات صلح بین طالبان و دولت جریان دارد و زلمی خلیلزاد، فرستاده ویژه امریکا برای صلح افغانستان، در راس هییت مشترک از چند نهاد امریکا هم‌اکنون در کابل است تا بعد از دیدار با مقام‌های افغان و نمایندگان جامعه مدنی راهی قطر شود و با طرف‌های مذاکره‌کننده برای جان بخشیدن به روند صلح گفت‌وگو کند.

رویداد های اخیر

Pakistan’s Bank Alfalah exits Afghanistan after 20 years

Published

on

Pakistan-based Bank Alfalah has completed its exit from Afghanistan after 20 years of operations, transferring its local banking business to Ghaznfar Bank, the lender said in a notice to shareholders on Friday.

The bank said the transaction was completed on November 5 after the signing of final agreements, approval from the State Bank of Pakistan and Da Afghanistan Bank, and fulfilment of other required conditions.

The deal allows Bank Alfalah to sell and transfer its operations in Afghanistan to Ghaznfar Bank, following approval from the regulatory authorities in both countries.

“Bank Alfalah has acco­rdingly ceased its banking operations in Afghanistan and will complete the closure of its Afghanistan bra­nches in accordance with applicable regulatory req­u­ir­ements,” the notice said.

Bank Alfalah began operating in Kabul in 2005, offering both conventional and Islamic banking services. 

Continue Reading

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی در مراسم فراغت بیش از ۴۰۰ طلبه در غزنی اشتراک کرد

Published

on

وزارت امور داخله اعلام کرده که سراج‌الدین حقانی، وزیر این وزارت، در مراسم فراغت بیش از ۴۰۰ طلبه مدرسه نورالمدارس در ولایت غزنی اشتراک کرده است.

به گفته این وزارت، فارغان از بخش‌های مختلف این مدرسه، اسناد فراغت‌شان را دریافت کردند.

وزارت امور داخله افزوده که حقانی در این مراسم، بر اهمیت کسب علم، اخلاق نیک و اصلاح فردی تأکید کرده و خدمات علما و مشایخ را در بخش‌های علمی، جهادی، نجات و بازسازی کشور ستوده است.

او همچنان بر پیروی از راه علما و گذشتگان و الگوگیری از اخلاق و ویژگی‌های پسندیده آنان تأکید کرده است

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند برای ادامه اقامت اهل هنود و سیک‌ افغانستان، ویزه را الزامی کرد

Published

on

هند داشتن ویزه را برای اهل هنود و سیک افغانستان که بدون اسناد معتبر سفر وارد این کشور شده‌اند، برای ادامه اقامت‌شان الزامی کرده است.

روزنامه هندو به نقل از اعلامیه وزارت داخله هند گزارش داده است که اهل هنود و سیک افغانستان که تا پیش از ۳۱ دسمبر ۲۰۲۴ وارد هند شده‌اند، برای ادامه اقامت در این کشور باید ویزه متناسب با وضعیت خود دریافت کنند.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!