Connect with us

جهان

رییس جمهور امریکا کمک امنیتی دیگر یک میلیارد دالری به اوکراین را اعلام کرد

منتشر شده

در

جو بایدن، رییس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه (۲۵ جوزا) کمک نظامی یک میلیارد دالری و اعزام تسلیحات دفاع ساحلی و توپخانه‌های بیشتر را به اوکراین اعلام کرد.

آقای بایدن این بستهٔ کمکی را ضمن یک تماس تیلیفونی با ولادمیر زیلینسکی، رییس جمهور اوکراین اعلام کرد. این کمک‌ به اوکراین از حمایت “بی‌سابقهٔ” امریکا در جنگ با روسیه اطمینان می‌دهد.

رییس جمهور بایدن پس از تماس ۴۱ دقیقه‌ای با زیلینسکی در بیانیه‌ای گفت: “ایالات متحده یک میلیارد دالر دیگر را به عنوان کمک امنیتی به اوکراین ارایه می‌کند، که شامل تسلیحات دفاع ساحلی، توپخانه‌های بیشتر، مهمات ثقیله و سیستم‌های پیشرفتهٔ راکتی می‌باشد. “

وزارت دفاع ایالات متحده گفته است که:”جدیدترین بسته‌های تسلیحاتی برای اوکراین شامل ۱۸ توپ هویتزر، ۳۶ هزار گلوله برای آنها، دو سیستم دفاع ساحلی هارپون، گلوله‌های توپخانه، رادیوهای مصوون، هزاران دستگاه شب‌بین و بودجه برای آموزش می‌باشد”.

آقای بایدن همچنین از اعطای یک کمک بشردوستانه ۲۲۵ میلیون دالری به مردم اوکراین خبر داد که شامل اقلامی چون تهیه آب آشامیدنی صحی، محموله‌های طبی و درمانی ضروری، غذا ، سرپناه و پول نقد برای خرید اقلام ضروری برای خانواده‌ها می‌باشد.

درهمین حال، دمیترو کولیبا، وزیر خارجهٔ اوکراین در تویتی گفته است که با انتونی بلینکن، وزیر خارجهٔ امریکا صحبت کرده و از او بخاطر “کمک های نظامی حیاتی” امریکا تشکری کرده است.

او درتویتر نگاشته است: ” من تاکید کردم که ما نیاز فوری به سلاح‌های سنگین بیشتر داریم که به طور منظم‌تر تحویل داده شود. “

اما واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل، روز چهارشنبه کشورهای غربی را به “جنگ نیابتی با روسیه” متهم کرد و به خبرنگاران گفت: “باید بگویم که کشورهای غربی تسلیحات به اوکراین می‌فرستند- دستان آنان به خون غیر نظامیان آغشته است. “

این بسته‌های کمکی همزمان با سفر لوید آستن، وزیر دفاع امریکا به بروکسل برای جلب کمک‌های بیشتر به اوکراین، اعلام می‌شود.

جهان

اسرائیل از یک پایگاه مخفی در عراق برای عملیات علیه ایران استفاده کرده است

Published

on

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع گزارش داده است که اسرائیل برای پشتیبانی از عملیات هوایی خود علیه ایران، یک پایگاه نظامی مخفی در صحرای عراق ایجاد کرده بود.

بر اساس این گزارش، این پایگاه به‌عنوان مرکز پشتیبانی و لوجستیکی نیروی هوایی اسرائیل استفاده می‌شد و نیروهای ویژه و تیم‌های جستجو و نجات نیز در آن مستقر بودند تا در صورت سقوط احتمالی پیلوتان اسرائیلی، وارد عمل شوند.

وال‌استریت ژورنال نوشته است که این تأسیسات اندکی پیش از آغاز جنگ، با اطلاع ایالات متحده ساخته شده بود.

در ادامه گزارش آمده است که نیروهای اسرائیلی دست‌کم در یک مورد، برای جلوگیری از افشای موقعیت این پایگاه، مواضع نیروهای عراقی را هدف حملات هوایی قرار دادند؛ اقدامی که پس از نزدیک شدن نیروهای عراقی به محل صورت گرفته است.

به گفته این روزنامه، ماجرا زمانی علنی شد که رسانه‌های دولتی عراق در اوایل ماه مارچ گزارش دادند یک چوپان، فعالیت‌های مشکوک نظامی از جمله رفت‌وآمد هلیکوپترها را به مقام‌های عراقی اطلاع داده است. پس از آن، نیروهای عراقی برای بررسی منطقه اعزام شدند.

این گزارش همچنین می‌افزاید که هنگام نزدیک شدن نیروهای عراقی به محل، حملات هوایی انجام شد تا از شناسایی پایگاه جلوگیری شود.

Continue Reading

جهان

امریکا اسناد دولتی درباره اشیای ناشناس پرنده را منتشر کرد

Published

on

وزارت جنگ امریکا به دستور رئیس‌جمهور دونالد ترمپ ده‌ها سند محرمانه مربوط به مشاهده اشیای ناشناس پرنده را منتشر کرده است. مقام‌های امریکایی گفته‌اند هدف از این اقدام، تأمین «شفافیت بی‌سابقه» برای مردم امریکا درباره پدیده‌های ناشناس هوایی است.

بر اساس گزارش‌ها، این اسناد شامل تصاویر، ویدیوها و گزارش‌هایی درباره «پدیده‌های غیرعادی ناشناس می‌شود و قرار است اسناد بیشتری نیز پس از خارج شدن از حالت محرمانه منتشر شوند.

کارشناسان می‌گویند هرچند بخش بزرگی از این اطلاعات پیش‌تر نیز در دسترس قرار گرفته بود، اما در میان فایل‌های تازه، ویدیوها و تصاویر جدیدی از مشاهدات ثبت‌شده وجود دارد. با این حال، تاکنون هیچ مدرک قطعی درباره وجود موجودات فضایی یا تکنالوژی فرازمینی ارائه نشده است.

در میان اسناد منتشرشده، گزارشی قدیمی درباره «بشقاب‌های پرنده» و همچنان پدیده‌های ناشناس در سطح ماه دیده می‌شود که توسط مأموریت‌های اپولو ثبت شده‌اند. متن مکالمات فضانوردان نیز شامل اشاره به مشاهده ذرات یا اشیای ناشناس در فضا است.

دونالد ترمپ در بیانیه‌ای گفته است که مردم امریکا اکنون می‌توانند خودشان درباره این پدیده‌ها قضاوت کنند. او همچنین از انتشار این اسناد به عنوان اقدامی متفاوت نسبت به دولت‌های پیشین یاد کرده است.

این اقدام با استقبال برخی اعضای کانگرس امریکا روبه‌رو شده است. آنان گفته‌اند که احتمال دارد در هفته‌های آینده اسناد بیشتری نیز منتشر شود.

در همین حال، برخی دانشمندان گفته‌اند که این اسناد نشان می‌دهد دولت امریکا سال‌ها اطلاعات مربوط به پدیده‌های ناشناس هوایی را جمع‌آوری کرده است، اما این موضوع به معنای اثبات وجود حیات فرازمینی نیست.

منتقدان اما انتشار این اسناد را تلاشی برای منحرف‌کردن توجه افکار عمومی از مشکلات سیاسی حکومت ترمپ دانسته‌اند. شماری از چهره‌های سیاسی امریکا نیز گفته‌اند که موضوع اشیای ناشناس پرنده بیش از حد بزرگ‌نمایی شده است.

پژوهشگران مستقل در زمینه اشیای ناشناس پرنده نیز گفته‌اند که بسیاری از تصاویر منتشرشده ممکن است توضیح‌های عادی داشته باشند و صرفاً اشیایی باشند که از فاصله دور قابل شناسایی نبوده‌اند.

با وجود این، انتشار اسناد تازه بار دیگر بحث‌ها درباره پنهان‌کاری دولت امریکا و احتمال وجود حیات در جهان هستی را در محافل سیاسی و علمی داغ کرده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!