Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان جهانی غذا: اگر پول نرسد افغانستان را ترک می‌کنیم

منتشر شده

در

سازمان جهانی غذا هشدار داده است که اگر تا پایان ماه اکتوبر پول کافی در اختیار این نهاد قرار نگیرد، مجبور به ترک کامل افغانستان خواهند شد.

رئيس این نهاد روز یکشنبه به شبکه ای.بی.سی امریکا گفت که برنامه جهانی غذا پول کافی حتی برای با موفقیت گذراندن ماه اکتوبر ندارد.

سیندی مک‌کین، رئيس سازمان جهانی غذا گفت: «تا زمانی که نتوانیم پول برای افغانستان فراهم کنیم، باید آن را به طور کامل خارج کنیم».

او با تاکید بر فوریت موضوع گفت: «در حال حاضر، زنان نمی توانند کار کنند. آنها نمی توانند شغلی داشته باشند. و در مورد سازمان جهانی غذا، ما به زنان غذا می دهیم، به زنان و کودکان غذا می دهیم. و اگر مجبور به خروج شویم، نتیجه آن گرسنگی و قحطی خواهد بود.»

پیش از این سازمان جهانی غذا در اعلامیه‌ای گفته بود که برای اولین بار درحالی که نیاز به کمک غذایی در جهان مرتبا رو به افزایش است، کمک‌ها به این نهاد بین‌المللی کاهش یافته است و این سازمان مجبور شده کمک‌های خود را به افغانستان و برخی کشورهای دیگر کاهش دهد.

دو ماه قبل سازمان جهانی غذا اعلام کرد که هر روز، حدود ۲۰ میلیون نفر در افغانستان غذای کافی ندارند و گرسنه می‌خوابند، و چهار میلیون مادر و کودک در معرض خطر سوء‌تغذیه و مرگ هستند.

وزارت اقتصاد افزون براینکه تداوم کمک‌های بشری به افغانستان را مهم می‌داند، تاکید می‌کند که امارت اسلامی با انسجام پالیسی‌ها وبرنامه های ملی در سکتورهای مختلف بر کاهش سریع میزان فقر تمرکز دارد.

قرار است درهفتاد وهشتمین اجلاس مجمع جهانی سازمان ملل متحد، سران کشورهای جهان برای مقابله با فقر و گرسنگی و کمک به توسعه در جهان، یک بار دیگر دیدار کنند. اما تحلیل گران می‌گویند جامعه جهانی از برنامه و وعده‌های مکرر خود برای رسیدن به اهداف جهانی توسعه پایدار بسیار عقب است.

درحالی که کشورها در سال ۲۰۱۵ متعهد شده بودند فقر را تا سال ۲۰۳۰ به صفر برسانند،‌ سازمان ملل متحد می‌گوید با ادامه وضع فعلی، دست کم ۵۷۵ میلیون نفر در سال ۲۰۳۰ در فقر کامل زندگی خواهند کرد و ۶۰۰ میلیون نفر در جهان با گرسنگی روبرو خواهند بود.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: سیاست‌های پاکستان تعهد شهباز شریف به رفاه افغان‌ها را زیر سؤال می‌برد

Published

on

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای صلح افغانستان، می‌گوید سیاست‌های پاکستان در ۳۰ سال گذشته، تعهد شهباز شریف، صدراعظم این کشور، به رفاه مردم افغانستان را زیر سؤال می‌برد.

شهباز شریف روز جمعه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته بود که حقوق اساسی مردم افغانستان، به‌ویژه زنان و دختران، باید رعایت شود.

خلیلزاد در واکنش به این سخنان گفت که سیاست‌های پاکستان در سه دهه گذشته، درباره تعهد اسلام‌آباد به رفاه مردم افغانستان تردید ایجاد می‌کند.

او حمایت پاکستان از گروه‌های مسلح علیه نیروهای امریکایی و برخورد نامناسب با مهاجرین افغان را از جمله مواردی دانست که به گفته او، این تردیدها را به وجود آورده است.

خلیلزاد در عین حال تأکید کرد که افغانستان و پاکستان به روابط بسیار بهتر نیاز دارند و روابط دوباره تنظیم شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

معاون وزیر خارجه هند با رئیس یوناما دیدار کرد

Published

on

ویکرام میسری، معاون وزیر امور خارجه هند، با رباب فاطمه، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان و رئیس یوناما، در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک دیدار کرده است.

رندیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که میسری در این دیدار بر اهمیت ادامه تمرکز بر رسیدگی به نیازهای بشردوستانه مردم افغانستان تأکید کرده است.

او همچنین از نقش یوناما قدردانی و بر ادامه همکاری هند با سازمان ملل متحد در مورد افغانستان تأکید کرده است.

این دیدار در حالی انجام شده است که افغانستان همچنان با چالش‌های بشری و اقتصادی روبه‌رو است و نهادهای بین‌المللی از نیازهای گسترده مردم این کشور خبر می‌دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قزاقستان در مجمع عمومی ملل متحد بر تعامل هماهنگ جامعه جهانی با افغانستان تأکید کرد

Published

on

مختار تیلئوبردی، وزیر امور خارجه قزاقستان، خواستار تعامل عملی و هماهنگ جامعه جهانی با افغانستان شده و گفته است که ثبات درازمدت افغانستان با امنیت و توسعه پایدار آسیای مرکزی ارتباط نزدیک دارد.

تیلئوبردی روز جمعه در جریان نشست عمومی هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک گفت که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان همچنان ضروری است، اما این کمک‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند چرخه فقر، بی‌جاشدگی و وابستگی را متوقف کند.

او گفت که قزاقستان از رویکردی «عملی، هماهنگ و گام‌به‌گام» در تعامل جامعه جهانی با افغانستان حمایت می‌کند و سازمان ملل متحد باید در این روند نقش محوری داشته باشد.

وزیر خارجه قزاقستان همچنین گفت که کشورش با سازمان ملل متحد برای فعال‌سازی مرکز منطقه‌ای سازمان ملل متحد برای اهداف توسعه پایدار آسیای مرکزی و افغانستان در شهر آلماتی همکاری می‌کند.

او افزود که موفقیت این مرکز باید بر اساس نتایج و کمک‌هایی که برای منطقه ارائه می‌کند، سنجیده شود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!