Connect with us

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی برای نُخستین بار در رسانه‌ها ظاهر شد

منتشر شده

در

سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله شش ماه پس از حاکمیت امارت اسلامی سرانجام در رسانه‌ها ظاهر شد.

آقای حقانی که در مراسم فراغت شماری از افسران پولیس شرکت کرده بود از نیروهای امنیتی خواست که در تلاشی خانه به خانه مردم را آزار واذیت نکنند و در صورتی‌ که با مشکل روبرو شدند از علمای منطقه خواهان کمک شوند.

این مقام ارشد امنیتی به جهانیان هم اطمینان میدهد تهدیدی از افغانستان متوجه هیچ کشوری نخواهد بود.

مردی که امریکا برایش ۱۰ میلیون دالر انعام تعین کرده، امروز (شنبه ۱۴ حوت) در برابر رسانه‌ها حضور یافت تا به گفته‌ای خودش دیگر هیچ بی‌اعتمادی در کشور وجود نداشته باشد.

سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله گفت:”برای این که اطمینان شما حاصل شود، که ما خود را در مقابل رسانه‌ها نشان نداده بودیم، برای اعتماد سازی به شما خداوند تعالی این افتخار و سعادت را ما را هم نصیب کرد، که ما در مراسم شما به صورت آشکارا در مقابل رسانه‌ها ظاهر شدیم به خاطر اعتماد سازی شما.”

آقای حقانی در مورد تلاشی خانه به خانه هم به نیروهای امنیتی دستور جدی میدهد. می‌گوید؛ مردم را آزار واذیت نکنند و در صورتی که با مشکل روبه رو شدند به عالمان دینی منطقه مراجعه کنند.

آقای حقانی گفت:”لطفا صبور باشید و مردم را در خانه به خانه مورد آزار و اذیت قرار ندهید و در صورت بروز مشکل از علمای محلی کمک بگیرید.”

این مقام ارشد وزارت داخله به جهانیان هم پیام آشتی جویانه میدهد و می‌گوید؛ افغانستان دیگر نقطه تهدید بر کشورها نیست وکشورهای که در سال‌های گذشته پول هنگفتی را در جنگ مصرف می‌کردند می‌توانند حالا در آبادانی افغانستان به مصرف برسانند.

آقای حقانی گفت:”ما همچنین به جهان اطمینان می‌دهیم که هیچ کشوری از سوی افغانستان تهدید نخواهد شد، ما از جان و دارایی مردم محافظت می کنیم و این مسئولیت ماست.”

عبدالسلام حنفی، معاون دوم رییس الوزرای امارت اسلامی هم از ایجاد نیروهای امنیتی و دفاعی ۳۵۰ هزار نفری سخن می‌گوید؛ نیروی که به دستور و حمایت خارجی‌ها نباشد.

آقای حنفی گفت:” بزرگان امارت اسلامی متعهد برای ساختن پولیس ملی و مسلکی اردوی ملی و مسلکی نیروی امنیتی ملی و مسلکی است ما همه تأسیسات ملی خود را با جان و دل حمایت می‌کنیم.”

با این حال امروز نزدیک به ۵۰۰ تن از مرکز تعلیمی پولیس که شامل زنان نیز می‌شد سند فراغت حاصل کردند.

این نیروها چهار سال در این مرکز در بخش‌های جنایی، لوجستیکی و سرحدی تعلیم یافته اند و قرار است مطابق مسلک شان در ادارات دولتی به کار گماشته شوند.

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به چهار نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، چهار غیرنظامی جان باخته و چهار تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!