Connect with us

رویداد های اخیر

سرقونسل افغانستان در پشاور: کابل به مشکلات عودت کنندگان رسیدگی می‌کند

منتشر شده

در

حافظ محب الله شاکر، سرقونسل افغانستان در شهر پشاور پاکستان می‌گوید که امارت اسلامی آماده است تا از عودت کنندگان مراقبت کند.

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، شاکر روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در قونسلگری افغانستان در پشاور گفت: «آنها [مهاجرین] نگران هستند که پس از ۴۵ سال زندگی در اینجا [در پاکستان]، با مشکلات در افغانستان مواجه خواهند شد، اما اجازه دهید به آنها اطمینان دهم که این اتفاق نخواهد افتاد.»

او تصریح کرد که کمیسیونی متشکل از ۱۲ کمیته با اعضای تقریباً تمامی ادارات دولتی برای رسیدگی به مسائل مربوط به بازگشت اتباع افغان از پاکستان تشکیل شده است.

او گفت: آنها [مهاجرین] تنها در صورتی با مشکلات مواجه می‌شدند که روس‌ها یا امریکایی ها در افغانستان در قدرت می‌بودند، اما این اتفاق نمی افتد زیرا ما [افغان ها] در آنجا قدرت را به دست داریم. سفر آغاز شده است. صلح پابرجاست و هیچ مشکلی وجود ندارد.»

سرقونسل افغانستان تصریح کرد مهاجرینی که فاقد محل اقامت در افغانستان هستند، در کمپ هایی که برای آنها ایجاد شده، اسکان داده خواهند شد.

او گفت که در کنار حکومت، نهادهای خیریه نیز برای ساخت مسکن و کمک به عودت کنندگان اعلام آمادگی کرده اند.

این دیپلومات در مورد آنعده از افغان‌ها که ده ها سال در پاکستان زندگی کرده اند و در کنار املاک و دارایی هایشان تجارت کرده اند، گفت که هیات اعزامی افغانستان به پاکستان در مورد چگونگی رسیدگی به مشکلات آنها گفتگو خواهد کرد.

رویداد های اخیر

حملات هوایی پاکستان بر غیرنظامیان در افغانستان؛ ریچارد بینیت خواستار پاسخ‌گویی شد

Published

on

ریچارد بینیت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر افغانستان، در واکنش به حملات هوایی پاکستان در ولایت‌های کنر و هلمند که شماری از غیرنظامیان در آن هدف قرار گرفتند، خواستار پاسخ‌گویی شده است.

بینیت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس پرسید که آیا این رویداد ناشی از «بی‌کفایتی، سهل‌انگاری یا چیزی بدتر از آن بوده است؟»

وی افزود که هیچ توجیهی برای وارد کردن «آسیب جبران‌ناپذیر» به غیرنظامیان وجود ندارد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد گفت که این حمله به نظر می‌رسد قوانین بین‌المللی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را نقض کرده باشد.

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که در حملات هوایی روز پنجشنبه در ولایت‌های کنر و هلمند، دست‌کم ۱۰ غیرنظامی جان باخته و ۹ تن دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چهار عضو یک خانواده در حمله هوایی در گرمسیر هلمند جان باختند

بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.

Published

on

در پی حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در منطقهٔ صفار ولسوالی گرمسیر ولایت هلمند، چهار عضو یک خانواده «شهید» و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.
بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.
گفته می‌شود اجساد «شهدا» و زخمیان این رویداد از سوی حکومت با یک فروند چرخ‌بال به ولایت غزنی انتقال داده شده‌اند تا زخمیان تحت درمان قرار گرفته و «شهدا» نیز به خاک سپرده شوند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بازدید سرپرست یوناما از مرز اسلام‌قلعه؛ تمرکز بر حمایت از عودت‌کنندگان

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Published

on

جورجیت گانیون، سرپرست یوناما، از مناطق غربی افغانستان، از جمله مرز اسلام‌قلعه، بازدید کرد تا از نزدیک روند حمایت‌های ملل متحد از میلیون‌ها افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان را بررسی کند.

ملل متحد پیش از این یک پلان پاسخ‌دهی به ارزش ۵۲۹ میلیون دالر راه‌اندازی کرده که هدف آن حمایت از حدود ۲.۷ میلیون افغان عودت‌کننده از ایران و پاکستان تا پایان سال ۲۰۲۶ است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!