خبرهای تازه

سرنوشت انتخابات امریکا تا ساعاتی دیگر معلوم خواهد شد

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

بلاخره روز انتخابات آمریکا فرا رسید و تا ساعاتی دیگر سرنوشت این رویداد بزرگ سیاسی آشکار میگردد. هیلاری کلینتون از حزب دموکرات و دونالد ترامپ از حزب جمهوری خواه دو نامزد پیشتاز انتخابات آمریکا برای رسیدن به کاخ سفید اخرین تلاش های شان را می کنند.    

هر دو نامزد در ماه های اخیر با طی کردن کمپاین های درون حزبی و بیرون حزبی خود را تا یک قدمی کاخ سفید رسانده اند. هرچند شماری از شهروندان آمریکا قبلن رای خود را ریخته اند اما میلیون ها تن دیگر به پای صندوق های رای میروند تا چهل و پنجمین رییس جمهور خود را انتخاب نمایند.

تا اوایل بامداد فردا به وقت محلی امریکا ، نتیجه یکی از بزرگترین رویداد های سیاسی سال ۲۰۱۶ معلوم میشود و چهل و پنجمین کاخ نشین قصر سفید به همه گان معرفی خواهد شد.

به اساس امار ها ۱۲۱  میلیون نفر در انتخابات امریکا شرکت خواهند کرد.

 ممکن رئیس جمهور اینده امریکا هیلاری کلینتون ۶۹  ساله که تجربه بزرگ سیاسی را در کارنامه دارد و سابق سکان هدایت وزارت خارجه آمریکا را دست داشت، باشد؛ یا دونالد ترامپ شخصیت پر جنجال و میلیونر نیویورکی ۷۰  ساله.

باراک اوباما میگوید،  “در سال ۲۰۰۸ شما به من رای دادید، به یک شخص لاغر با نامی خنده دار، اما من بالای شما اطمینان دارم. اطمینان دارم که فردا بسیاری از پدران و مادران به کسی که آینده دختران شان را از موضع بلند پایه ترین مقام سیاسی کشور سیاه بسازد رای نمی دهند.”

در همین حال هیلاری کلینتون که در جمع خبرنگاران در شهر نیویورک صحبت می نمود بار دیگر تاکید ورزید که میخواهد رئیس جمهور همه ی مردم باشد.

هیلاری میگوید، “من در چندین روز گذشته بارها گفته ام که میخواهم رئیس جمهور همه باشم، چه آنان که به من رای میدهند و چه آنانی که به من رای نمی دهند. زیرا من فکر می کنم که این شگاف که به نحوی توسط تکت انتخاباتی دیگر شکل گرفته نیاز به آن دارد که ترمیم گردد و ما دوباره یکجا و واحد شویم.”

در سوی دیگر دونالد ترامپ نیز کارزار گرمی را در نقاط مختلف آمریکا به پیش برد و مانند همیشه حرف های جنجالی بر زبان راند.

ترامپ میگوید، “وقتی مردم این کشور، از فلوریدا تا مینی سودا، از نیومکزیکو تا همین نیو هامشفیر وقتی فردا به پای صندوق های رای میروند تنها یک سوال را از خود بپرسند و آن اینکه آیا میخواهند یکبار دیگر آمریکا توسط یک قشر سیاسی مفسد گردانندگی شود یا میخواهند یکبار دیگر مردم خود سکان هدایت را بدست بگیرند.”

هواداران این دو نامزد هم خیلی گرم منتظر هستند تا نامزد دلخواه شان وارد کاخ سفید شود.

یکی از شهروندان امریکا میگوید، “هرچند خیلی خنده دار و محضک به نظر میرسد و این چیزی نبود که من تصور می کردم اما من خیلی باورمند هستم که ما برنده میشویم. هیلاری کلینتون اولین رئیس جمهور زن آمریکا خواهد بود و مطمین هستم که کارهای زیادی برای این کشور انجام خواهد داد.”

شهروند دیگر امریکایی نیز میگوید، “او بهترین است. او چیزی را می گوید که ما میخواهیم. ما یک دولت مفسد نمیخواهیم، چنانچه امروز این چنین است.”

انتخابات آمریکا در ۵۰  ایالت برگزار خواهد شد و هر ایالت سهمیه یی مطابق به جمعیت خود در “الکتورال کالج” دارد. مجموع الکتروال کالج در کل آمریکا ۵۳۸  می باشد. هر نامزدی  که بتواند ۲۷۰ سهمیه را – که به عدد طلایی معروف است – بدست آورد برنده انتخابات میگردد.

حوزه‌های رای‌گیری در بسیاری از ایالت‌های سواحل شرقی آمریکا ساعت ۶ صبح به وقت محلی باز شدند. آخرین حوزه‌های انتخاباتی ساعت ۱۱  شب به وقت محلی بسته خواهند شد و تا ساعات اولیه صبح فردا به وقت محلی امریکا برنده انتخابات مشخص خواهد شد.

Trending

خروج از نسخه موبایل