Connect with us

رویداد های اخیر

سرگی لاوروف: امارت اسلامی به‌دلیل نقض حقوق بشر به‌رسمیت شناخته نخواهد شد

منتشر شده

در

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان‌ ملل بار دیگر بر عدم به رسمیت‌شناسی امارت اسلامی تاکید کرده و گفته است کشورش همانند سایر کشورهای عضو سازمان ملل، هنوز امارت اسلامی را به دلیل نقض حقوق بشر به‌ خصوص حقوق زنان به رسمیت نشناخته است.

آقای لاوروف تاکید کرد: «طالبان (امارت اسلامی) باید دولتی تشکیل بدهند که در آن قوم‌های دیگر و گروه‌های مذهبی حضور داشته باشند. قدرت در دست طالبان (امارت اسلامی) است و آنان حکومتی تشکیل داده‌اند که هیچ هزاره تاجیک و یا هم قوم و گروهای مذهبی دیگری وجود ندارد».

وزیر خارجه روسیه به خبرنگاران گفت که جبهه مقاومت را واقعیت افغانستان می‌خواند و هم‌چنان گفته است که آنان در شمال کشور فعال اند.

با این حال سرگئی لاوروف از امارت اسلامی خواسته است؛ تا هر چه زودتر با جبهه‌ مقاومت تعامل را در پیش گیرند.

این در حالی است که امارت اسلامی بار ها تاکید کرده که به تامین حقوق بشر متعهد است.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی خواستارگفتگوی نهادها و کمیساری عالی ملل متحد با پاکستان درباره مشکلات مهاجرین شد

Published

on

کمیسیون عالی رسیدگی به مشکلات مهاجرین امارت اسلامی از نهادهای خارجی و کمیساری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان خواسته است که با جانب پاکستانی در خصوص جلوگیری از ایجاد مشکل برای افغان‌ها، عدم آزار و اذیت آنان و فراهم‌سازی هرچه سریع‌تر زمینه بازگشت‌شان، گفتگو کنند و به این مشکلات هرچه عاجل‌تر رسیدگی شود.

به گفته این کمیسیون، متأسفانه مهاجرین عودت‌کننده به افغانستان از مسیر تورخم، به بهانه‌های مختلف، روزها در طرف پاکستان معطل می‌مانند. در حالی که زنان، کودکان و افراد مسن نیز با آنان همراه‌اند و با مشکلات متعدد روبه‌رو هستند، در کنار جاده‌ها بی‌سرنوشت در انتظار می‌مانند.

این کمیسیون افزوده است: «خواست ما این است که مهاجرین افغان در آن‌سوی خط معطل نشوند. ما برای جذب و اسکان مهاجرین امکانات لازم را در اختیار داریم. روزانه، به هر تعداد مهاجرین افغان که به کشورشان بازگردند، می‌توانیم آنان را مدیریت و خدمات لازم را ارائه کنیم.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

مطیع‌الله ویسا برنده جایزه «آزادی ۲۰۲۶» در فرانسه شد

مطیع‌الله ویسا از چهره‌های فعال در زمینه آموزش در افغانستان به‌شمار می‌رود که در راستای حق آموزش دختران فعالیت می‌کند.

Published

on

مطیع‌الله ویسا، فعال شناخته‌شده حوزه آموزش و بنیان‌گذار نهاد «پن پت»، برنده جایزه «آزادی ۲۰۲۶» در فرانسه شده است.

رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند که در یک رای‌گیری آنلاین، ۱۸ هزار و ۷۰۸ جوان از ۷۵ کشور جهان، ویسا را به‌عنوان برنده این دوره انتخاب کرده‌اند.

بر اساس این گزارش‌ها، مراسم رسمی اهدای این جایزه در ماه جون سال جاری میلادی در شهر کان فرانسه برگزار خواهد شد.

مطیع‌الله ویسا از چهره‌های فعال در زمینه آموزش در افغانستان به‌شمار می‌رود که در راستای حق آموزش دختران فعالیت می‌کند.

جایزۀ آزادی، از سال ۲۰۱۹ توسط منطقۀ نرماندی و «مؤسسۀ بین‌المللی حقوق بشر و صلح» ایجاد شده، به فرد یا نهادی اهدا می‌شود که در دفاع از آزادی‌های بشری نقش برجسته‌ای داشته باشد.

مراسم اهدای این جایزه، ۴ جون سال روان میلادی در سالن زِنیت شهر کان، با حضور بیش از ۴ هزار جوان و شماری از کهنه‌سربازان جنگ جهانی دوم برگزار خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تحول: ادامه روند اخراج مهاجرین افغان از آلمان

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!