Connect with us

رویداد های اخیر

سفر هیأت وزارت زراعت به ترکیه برای گسترش همکاری‌های تحقیقاتی

منتشر شده

در

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرده است که هیأتی از این وزارت به ترکیه سفر کرده تا از مراکز و پروژه‌های تحقیقاتی زراعتی در آن کشور بازدید نموده و در زمینه تحقیقات و توسعه زراعت، با مسئولان و متخصصان ترکیه تبادل نظر کند.

این هیأت به سرپرستی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی نهاد انسجام همکاری‌های ترکیه (تیکا) در افغانستان به ترکیه رفته است. در جریان این سفر، معین وزارت زراعت با رئیس تیکا دیدار کرده و دو طرف بر گسترش همکاری‌های تخنیکی و تحقیقاتی در بخش زراعت تأکید کرده‌اند.

به گفته مسئولان وزارت زراعت، این سفر می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر میان افغانستان و ترکیه در زمینه تحقیق و توسعه زراعت، تبادل تجارب و ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی گردد.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، بازدید از مراکز تحقیقاتی، پروژه‌های زراعتی و گفتگوهای تخصصی میان کارشناسان افغان و ترک، بخش عمده‌ای از این سفر را تشکیل می‌دهد.

در همین حال، آگاهان امور زراعت می‌گویند که با توجه به نقش حیاتی زراعت در اقتصاد افغانستان، تقویت روابط با کشورهای دارای تجربه‌ موفق در عرصه‌های کشت سبزیجات، سیستم‌های مدرن آبیاری، کوددهی و قرنطینه محصولات زراعتی می‌تواند به رشد و خودکفایی زراعت کشور کمک شایان نماید.

رویداد های اخیر

معاون والی بدخشان: تاجران در جلوگیری از قاچاق مواد مخدر همکاری کنند

Published

on

مقام‌های محلی در بدخشان از تاجران خواسته‌اند که در جلوگیری از قاچاق مواد مخدر همکاری کنند و سرمایه‌های‌شان را در بخش‌های قانونی و تولیدی به کار بیندازند.

جمال‌الدین حقجو، معاون والی بدخشان، در مراسم افتتاح نخستین شعبه بانک ملی افغان در شهر فیض‌آباد گفت که در حال حاضر هزاران تن در کشور به مواد مخدر معتاد هستند.

او از تاجران خواست برای جلوگیری از گسترش قاچاق مواد مخدر، سرمایه‌های‌شان را در بخش‌های قانونی و تولیدی به کار بیندازند.

در همین حال، شماری از مقام‌های محلی در مراسم افتتاح این بانک گفتند که همه باید برای رشد اقتصادی کشور تلاش کنند.

آنان افزودند که با گسترش فعالیت‌های اقتصادی می‌توان فقر و مشکلات اقتصادی هزاران خانواده را کاهش داد.

مسؤولان محلی همچنین از بانک‌ها و تاجران خواستند فعالیت‌های‌شان را مطابق اصول اسلامی انجام دهند.

نخستین شعبه بانک ملی افغان در شهر فیض‌آباد، مرکز بدخشان، با هدف گسترش خدمات بانکی در این ولایت افتتاح شده است.

مسؤولان بانک ملی افغان می‌گویند که فعال‌شدن این شعبه، سهولت‌های بیشتری را برای باشندگان بدخشان فراهم می‌کند. به گفته آنان، کارمندان دولتی که معاش‌شان را از طریق این بانک دریافت می‌کنند، مطابق پالیسی بانک می‌توانند از خدمات قرضه نیز استفاده کنند.

شماری از باشندگان بدخشان از افتتاح این شعبه استقبال کرده و خواستار ایجاد نمایندگی‌های بانک‌ها در ولسوالی‌های دوردست این ولایت شده‌اند.

مسؤولان در پایان از تاجران و اداره‌های دولتی خواستند با سرمایه‌گذاری و استفاده از خدمات بانک ملی افغان، از فعالیت این بانک حمایت کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هفت مهاجر افغان در حادثه ترافیکی در سیستان و بلوچستان ایران جان باختند

Published

on

در پی برخورد یک موتر حامل مهاجرین افغان با موتر حامل تیل در ولایت سیستان و بلوچستان ایران، هفت تن جان باخته‌اند.

به گزارش سازمان حقوق بشری حال‌وش، این حادثه روز جمعه، ۲۷ سنبله ۱۴۰۵، در منطقه سرباز سیستان و بلوچستان رخ داده است.

 سیاوش محبی، قوماندان امنیه راهور سیستان و بلوچستان، گفته است که اتباع افغان به گونه غیرقانونی وارد ایران شده بودند.

وی افزود که در این رویداد ۹ تن دیگر زخمی شدند.

محبی علت این رویداد را بی‌احتیاطی راننده موتر حامل مهاجرین عنوان کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سازمان همکاری اسلامی در حاشیه مجمع عمومی ملل متحد نشستی را درباره افغانستان برگزار می‌کند

Published

on

سازمان همکاری اسلامی اعلام کرده است که نشست گروه تماس این سازمان درباره افغانستان در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک برگزار خواهد شد.

اسماعیل ولد الشیخ احمد، سرمنشی سازمان همکاری اسلامی، یک هیأت بلندپایه این سازمان را برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و برگزاری دیدارهای دوجانبه با رؤسای هیأت‌های کشورهای عضو و مقام‌های ارشد سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای بین‌المللی رهبری می‌کند.

سازمان همکاری اسلامی همچنین نشست سالانه هماهنگی وزیران خارجه کشورهای عضو را در مقر سازمان ملل متحد برگزار خواهد کرد.

بر اساس اعلام سازمان همکاری اسلامی، چندین گروه تماس وزارتی و کمیته تخصصی نیز در حاشیه مجمع عمومی نشست‌هایی برگزار خواهند کرد. این گروه‌ها درباره فلسطین، جوامع و اقلیت‌های مسلمان، مسائل منطقه‌ای در اروپا، جامو و کشمیر، مسلمانان روهینگیا در میانمار و افغانستان فعالیت دارند.

سازمان همکاری اسلامی زمان مشخصی برای برگزاری نشست گروه تماس درباره افغانستان اعلام نکرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!