Connect with us

رویداد های اخیر

سفیر جاپان در کابل: به ادامه همکاری با وزارت صحت متعهد هستیم

منتشر شده

در

نور جلال جلالی، وزیر صحت‌ عامه در دیدار با کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان در کابل در مورد همکاری‌های توکیو در بخش صحت، به‌ویژه از طریق اداره جیکا، در زمینه ایجاد مراکز رادیولوژی در شفاخانه‌های تخصصی افغان-جاپان و انتانی کابل، ارتقای ظرفیت کارمندان صحی، تداوی مریضان معتاد، کنترول امراض ساری و غیرساری و تداوم همکاری‌های صحی میان دو کشور گفتگو کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صحت، آقای جلالی از همکاری‌های دوامدار جاپان در عرصه صحت ابراز قدردانی نمود و همکاری آن کشور را در برخی بخش‌ها مهم و ضروری دانست.

او خواستار همکاری بیشتر در زمینه جلوگیری، تشخیص و تداوی امراض غیرساری و ارتقای ظرفیت در برخی بخش‌های تخصصی شد و افزود: «تلاش وزارت صحت‌عامه این است تا در کنار بیماری‌های ساری، از بیماری‌های غیرساری نیز به‌صورت مؤثر جلوگیری گردد.»

سفیر جاپان نیز با اشاره به همکاری‌های دوامدار این کشور در سکتور صحت، اطمینان داد که در زمینه کنترول امراض ساری و غیرساری، همکاری کامل و همه‌جانبه خواهند داشت و افزود: «ما متعهد هستیم که همکاری‌های خود را با وزارت صحت‌عامه ادامه دهیم.»

رویداد های اخیر

تلاش‌های وزارت شهرسازی و مسکن برای حل کمبود خانه در کشور

Published

on

مسؤلان وزارت شهرسازی و مسکن می‌گویند که این وزارت برای حل مشکل کمبود مسکن در کشور، تلاش دارد تا در ولایت‌های مختلف، به‌شمول کابل، اقدامات لازم را انجام دهد.

به گفته مسؤلان این وزارت، در شهر کابل ۴۱ ساحه برای ایجاد شهرک‌های رهایشی اختصاص یافته است و قرار است کارهای ساختمانی در این مناطق آغاز شود.

آنان می‌افزایند که وزارت شهرسازی و مسکن تلاش می‌کند تا با همکاری بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری‌ها در بخش مسکن‌سازی را گسترش دهد.

در همین حال، اعضای بخش خصوصی می‌گویند که سرمایه‌گذاری در بخش مسکن‌سازی در کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. آنان تأکید می‌کنند که افغانستان ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری در این بخش دارد و با توجه به افزایش جمعیت، نیاز است سرمایه‌گذاری‌های بیشتری صورت گیرد.

شماری از آگاهان امور اقتصادی نیز می‌گویند که افغانستان ظرفیت مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش مسکن‌سازی را دارد و از وزارت شهرسازی و مسکن می‌خواهند برای بخش خصوصی در این زمینه سهولت‌های بیشتری فراهم سازد.

به باور آنان، در صورت ایجاد این تسهیلات، صدها میلیون دالر سرمایه جذب خواهد شد و برای هزاران تن از شهروندان کشور فرصت‌های کاری فراهم می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: تنش‌های افغانستان و پاکستان باید از راه دیپلماسی حل شود

وی همچنین گفته است که افغانستان آمادگی دارد در این زمینه به توافق برسد و بر ضرورت گفتگوهای مستقیم میان دو طرف تأکید کرده است.

Published

on

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین ویژه ایالات متحده امریکا برای صلح افغانستان، در واکنش به گزارش‌ها درباره عملیات هوایی افغانستان در خاک پاکستان، خواستار حل تنش‌های اخیر میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفتگوهای دیپلماتیک شده است.

خلیلزاد در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس گفته است که وزارت دفاع افغانستان درباره عملیات علیه اهداف وابسته به داعش در مناطق تحت کنترول پاکستان در بلوچستان و خیبرپختونخوا اعلامیه صادر کرده است.

او با اشاره به افزایش دوباره تنش‌ها میان دو کشور تأکید کرده است که افغانستان و پاکستان باید بر سر یک توافق پایدار به تفاهم برسند تا اجازه ندهند هیچ گروه یا فردی از خاک هیچ‌یک از کشورها برای تهدید امنیت طرف مقابل استفاده کند.

وی همچنین گفته است که افغانستان آمادگی دارد در این زمینه به توافق برسد و بر ضرورت گفتگوهای مستقیم میان دو طرف تأکید کرده است.

به گفته خلیل‌زاد، ترکیه نیز پیشنهاد داده است تا با ایجاد یک مرکز عملیاتی در انقره نقش ناظر را در این روند ایفا کند.

او از کشورهای قطر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ترکیه خواسته است تا تلاش‌های خود را برای کمک به حل تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان از سر بگیرند و در مسیر کاهش درگیری‌ها نقش فعال داشته باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: حملات هوایی علیه مراکز داعش در بلوچستان و خیبرپختونخوا انجام شد

به گفته این وزارت، بر اساس معلومات ابتدایی، در این عملیات اهداف مهم و از پیش تعیین‌شده با موفقیت مورد اصابت قرار گرفته‌اند.

Published

on

وزارت دفاع افغانستان اعلام کرده است که نیروهای هوایی این وزارت شب گذشته حملاتی را علیه مراکز عناصر وابسته به گروه داعش در ایالت‌های بلوچستان و خیبرپختونخوا پاکستان انجام داده‌اند.

بر اساس اعلامیه وزارت دفاع، این مراکز که به گفته این وزارت توسط «عناصر فسادپیشه داعش» و با همکاری برخی حلقات استخباراتی مورد استفاده قرار می‌گرفت، برای طرح‌ریزی و سازمان‌دهی حملات علیه خاک افغانستان به کار گرفته می‌شد.

در این اعلامیه آمده است که در منطقه «گلستان» ولسوالی قلعه عبدالله و منطقه «شکرآب جنگل‌گردی» در ولسوالی چاغی ایالت بلوچستان، چندین مرکز هدف حملات قرار گرفته‌اند.

همچنین وزارت دفاع گفته است که در منطقه «قمبرخیل» مربوط اورکزی ایجنسی در خیبرپختونخوا، یک مرکز وابسته به شاخه خراسان داعش که برخی از رهبران کلیدی این گروه در آن رفت‌وآمد داشتند، نیز مورد هدف قرار گرفته است.

به گفته این وزارت، بر اساس معلومات ابتدایی، در این عملیات اهداف مهم و از پیش تعیین‌شده با موفقیت مورد اصابت قرار گرفته‌اند.

وزارت دفاع تأکید کرده است که افغانستان هیچ‌گونه تهدیدی علیه امنیت و ثبات خود را تحمل نخواهد کرد و با استفاده از تمامی امکانات، با هرگونه تهدید برخورد قاطع خواهد شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!