Connect with us

رویداد های اخیر

سفیر روسیه: ممکن است مسکو قنسولگری‌های بیشتری در افغانستان باز کند

پیش از این ضمیر کابلوف، نماینده خاص روسیه در امور افغانستان در ماه جوزا گفته بود پیشنهاد حذف نام امارت اسلامی از فهرست سازمان‌های ممنوعه در روسیه برای تصمیم‌گیری نهایی به ولادیمیر پوتین ابلاغ شده است.

منتشر شده

در

سفیر روسیه در کابل در مصاحبه با خبرگزاری تاس گفته است که مسکو احتمال باز کردن قنسولگری‌های بیشتر در افغانستان را رد نمی‌کند.

دیمیتری ژیرنوف همچنین گفته است که روسیه برای حذف امارت اسلامی از فهرست سازمان‌های تروریستی بر منافع خود تمرکز خواهد کرد.

او در این مصاحبه که روز شنبه (۳۰ سرطان) منتشر شد، گفت هر کشوری در روابط با امارت اسلامی انگیزه‌ خود را دارد.

ژیرنوف در مورد بازگشایی قنسولگری‌های بیشتر روسیه در افغانستان گفت که تاکنون به آن نیاز نبوده اما در آینده ممکن است.

او افزود که افغانستان و روسیه از سال ۱۹۱۹ روابط دیپلوماتیک برقرار کرده‌اند و به علاوه سفارت این کشور در کابل، قنسولگری‌های در مزارشریف، هرات و میمنه فعال بودند و قرار بود در جلال‌آباد نیز باز شود.

او دلیل عدم سفر اتباع روس به افغانستان را شرایط بد امنیتی توصیف کرد و از حمله داعش به گردشگران در بامیان در ماه می به عنوان نمونه‌ای از عدم امنیت شهروندان خارجی در افغانستان یاد کرد.

دیمیتری ژیرنوف حذف امارت اسلامی از فهرست سازمان‌های تروریستی روسیه را وابسته به منافع ملی این کشور دانست و گفت که امارت اسلامی در لیست تروریستی تمام کشورهای منطقه نیست. او افزود که هر کشوری از منظر روابط و منافع خود با افغانستان این تصمیم را می‌گیرد.

پیش از این ضمیر کابلوف، نماینده خاص روسیه در امور افغانستان در ماه جوزا گفته بود پیشنهاد حذف نام امارت اسلامی از فهرست سازمان‌های ممنوعه در روسیه برای تصمیم‌گیری نهایی به ولادیمیر پوتین ابلاغ شده است.

کابلوف گفته بود درباره امارت اسلامی هنوز مسایلی وجود دارد و پس از حل آن تصمیم گرفته خواهد شد.

 

خبرهای مرتبط:

ژیرنوف: افغانستان و روسیه در حال ترک دالر در معاملات تجارتی اند

ضمیر کابلوف: برنامه حذف نام امارت اسلامی از فهرست گروه‌های تروریستی خوب پیش می‌رود

رویداد های اخیر

جاپان بورسیه‌های جدید تحصیلی برای افغان‌ها اعلام کرد

Published

on

سفارت جاپان در کابل بورسیه‌های جدید تحصیلی برای سال ۲۰۲۷ اعلام کرده است. متقاضیان علاقه‌مند و واجد شرایط می‌توانند دستورالعمل‌ها و فورم‌های درخواست را از وب‌سایت رسمی «تحصیل در جاپان» دانلود کنند و باید درخواست‌های خود را تا ۲۵ می ۲۰۲۶ ارسال کنند.

امتحان کتبی در کابل در ۱۸ جون ۲۰۲۶ اخذ و پس از آن در ماه جولای مصاحبه انجام خواهد شد.

سفارت جاپان خاطرنشان کرده که بنیاد آقاخان در جمع‌آوری درخواست‌ها و تسهیل امتحانات کتبی کمک خواهد کرد، اما در روند انتخاب دخالتی نخواهد داشت.

این سفارت همچنین تأکید کرد که انتخاب به طور مستقل توسط سفارت و دولت جاپان، بر اساس شایستگی تحصیلی، کیفیت اسناد درخواست و عملکرد در امتحان کتبی و مصاحبه، بدون در نظر گرفتن پیشینه مذهبی، زبانی یا قومی انجام خواهد شد.

سفارت جاپان به متقاضیان هشدار داد که متوجه کلاهبرداری‌ها باشند و تأکید کرد که در هیچ مرحله‌ای از روند درخواست، نیازی به پرداخت پول نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز روند توزیع بیش از یک هزار نمره زمین برای عودت کنندگان در لوگر

Published

on

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا، در سفرش به لوگر اعلام کرده است که بیش از یک هزار نمره زمین در این ولایت برای عودت کنندگان توزیع خواهد شد.

او در مراسم افتتاح این شهرک، بر سرعت‌بخشیدن به روند توزیع نمرات رهایشی برای عودت کنندگان تأکید ورزید.

حنفی گفت: «امروز این شهرک را افتتاح کردیم که بیش از یک هزار نمره است. این نمره‌ها به مهاجرین توزیع می‌شود. علاوه بر این، دیگر شهرک‌ها نیز به زودی ساخته می‌شود.»

معاون اداری ریاست الوزرا خاطرنشان کرد که در سه سال گذشته بیش از پنج میلیون مهاجر از کشورهای همسایه به کشور عودت کرده اند و امارت اسلامی خدمات خود را برای آنان ارائه می‌نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر پاکستان در کابل خواستار اقدام امارت اسلامی علیه شبه‌نظامیان شد

Published

on

عبید الرحمان نظامانی، سفیر پاکستان در کابل، از امارت اسلامی خواسته است تا اقدامات مشخصی علیه تهدیدات شبه‌نظامیانی که اسلام‌آباد می‌گوید از خاک افغانستان سرچشمه می‌گیرد، انجام دهد.

نظامانی در مراسمی در سفارت پاکستان در کابل به مناسبت اولین سالگرد عملیات «بنیان مرصوص» علیه هند، بر تعهد پاکستان به حفظ «روابط برادرانه» با افغانستان تأکید کرد.

او همچنین بر تلاش‌های دیپلوماتیک پاکستان در کاهش تنش‌ها بین ایران و ایالات متحده تأکید کرد و گفت که ابتکارات اسلام‌آباد نشان دهنده تعهد آن به صلح منطقه‌ای و جهانی است.

در این مراسم، نظامانی بر عزم پاکستان برای دفاع از خود در برابر هرگونه تجاوز تأکید کرد.

او گفت: «آرزوی صلح پاکستان هرگز نباید با ضعف اشتباه گرفته شود.»

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان برای حمله بر پاکستان استفاده می‌کنند. امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسئول ناکامی امنیتی پاکستان نیست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!