Connect with us

رویداد های اخیر

سناتوران جمهوری خواه امریکا خواهان تحریم‌های بیشتر بر مقام‌های امارت اسلامی هستند

منتشر شده

در

سناتوران جمهوری خواه در مجلس سنای ایالات متحده امریکا می‌خواهند با تصویب یک لایحه تحریم‌های بیشتری را بر مقام‌های امارت اسلامی افغانستان وضع کنند.

شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از جیم ریش، یکی از سناتوران جمهوری خواه گزارش داده است که که قصد دارند در پاسخ به نقض حقوق بشر توسط مقام‌های حاکم در افغانستان لایحه ای را زیر نام ” قانون تحریم امارت اسلامی” به کانگرس امریکا تقدیم کنند.

در همین حال امارت اسلامی می گوید که پالیسی انزوا سازی و افزایش تحریم ها مشکلات را حل نمی کند بل باعث ایجاد فاصله ها و تیرگی روابط خواهد شد. معاون سخنگوی امارت اسلامی می گوید که برای حل مشکلات موجود باید از راه های دیپلوماتیک تلاش صورت بگیرد.

فاکس نیوز به نقل از جیم ریش، گزارش داده است که به دلیل نقض حقوق بشر توسط حاکمان افغانستان، او و ۱۸ سناتور دیگر این لایحه را برای بحث و تصویب به کانگرس ارائه خواهند کرد. ریش از کانگرس خواسته که لایحه را پس از ارائه، هرچه سریع‌تر تصویب کند.

جیم ریش، سناتورامریکایی می‌گوید که:«این لایحه رییس جمهور را ملزم می‌کند طالبان (امارت اسلامی) را به دلیل نقض حقوق بشر، از جمله نقض حقوق زنان، تحریم کند. این اقدام تمامی معاملات واموالی که در اختیار طالبان (امارت اسلامی) است را مسدود و ممنوع می‌کند، وهمچنین تمامی ویزاها یا سایر اسنادی را که اجازه ورود به ایالات متحده را می‌دهد، بی‌اعتبار می‌کند. کنگره باید به سرعت برای تصویب این لایحه عمل کند آنان از ممنوعیت‌ها ومحدودیت‌ها برای دستیابی به منافع سیاسی خود استفاده می‌کنند، متأسفانه، اقدامات دولت بایدن نتوانسته است رفتار حاکمان کنونی افغانستان را تغییر دهد.»

این سناتور امریکایی همچنان گفته که ایالات متحده نمی‌تواند مقام‌های امارت اسلامی را به سادگی سرزنش کند و از آنها انتظار داشته باشند که رفتار و پالیسی‌های شان را تغییر بدهند.

در همین حال، امارت اسلامی افغانستان می‌گوید که پالیسی انزوا سازی و افزایش تحریم‌ها مشکلات را حل نمی‌کند بل سبب ایجاد فاصله‌ها و تیرگی روابط خواهد شد. بلال کریمی، معاون سخنگوی امارت اسلامی تاکید می‌کند که برای حل مشکلات موجود باید از راه‌های دیپلوماتیک تلاش صورت گیرد.

سناتوران جمهوری‌‌خواه همچنان از امارت اسلامی افغانستان خواسته اند تا برای جلوگیری از تصویب تحریم‌های بیشتر، سیاست‌های خود را تغییر دهند. و نیز روابط خود را با تمام گروه‌های تروریستی قطع کرده، حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی رسانه‌ها را رعایت کند. امارت اسلامی اما اینگونه اتهام‌ها را رد می‌کند.

رویداد های اخیر

Afghan official slams Shehbaz Sharif’s ‘shameful’ claims on Islamic unity

Published

on

Khubaib Ghufran, spokesperson for Afghanistan’s Ministry of Information and Culture, sharply criticized Pakistani Prime Minister Shehbaz Sharif over his recent claims about Islamic unity in relation to the war in Iran, calling them “shameful.”

On his X account, Ghaffran wrote: “You praised Trump as a hero of the Gaza peace plan, yet today you claim Islamic unity regarding Iran in a war that the same criminal (Trump) and his allies initiated?”

He added that while Afghanistan is governed under an Islamic system, Shehbaz Sharif has shown no compassion even toward the most vulnerable groups—from children to women and drug addicts—and that this cruelty persisted even during the holy month of Ramadan.

Ghaffran described Sharif’s stance as a “grave shame” and a stark example of “historical hypocrisy.”

Continue Reading

رویداد های اخیر

عفو بین‌الملل: حمله هوایی پاکستان بر مرکز تداوی معتادان در کابل نگرانی‌های جدی حقوق بشری ایجاد کرده است

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد.

Published

on

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده است که حمله هوایی پاکستان بر یک مرکز تداوی معتادان در شهر کابل نگرانی‌های جدی در مورد رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه ایجاد کرده است.

ایزابل لاسه، معاون بخش تحقیقاتی منطقه‌ای این سازمان، در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستان که گفته بودند این حمله یک انبار مهمات را هدف قرار داده است، تأکید کرد که این حمله تلفات گسترده غیرنظامیان را در پی داشته است.

به گفته او، بخش بزرگی از کمپ «فینیکس» که پیش‌تر پایگاه نظامی نیروهای ناتو و ایالات متحده بود، از سال ۲۰۱۶ به یک مرکز تداوی معتادان تبدیل شده بود و حضور غیرنظامیان در آن به‌خوبی مستند شده است.

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد. این سازمان افزوده است که میزان تلفات و تخریب‌ها پرسش‌های جدی را درباره ارزیابی تناسب حمله و اقدامات لازم برای کاهش آسیب به غیرنظامیان مطرح می‌کند.

این سازمان از مقام‌های پاکستان خواسته است تا توضیح دهند که بر اساس چه اطلاعاتی این حمله انجام شده و همچنین یک تحقیق مستقل، بی‌طرفانه و فوری درباره این رویداد انجام دهند و نتایج آن را برای تأمین پاسخگویی به‌گونه علنی منتشر کنند.

این حمله رژیم نظامی پاکستان در ۱۶ مارچ انجام شده و مناطقی در کابل و ننگرهار را هدف قرار داده است.

امارت اسلامی گفته‌ که در این حمله بیش از ۴۰۰ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. در همین حال، سازمان ملل اعلام کرده که تا کنون مرگ ۱۴۳ نفر در این رویداد ثبت شده است.

گزارش‌ها همچنان نشان می‌دهد که از زمان آغاز درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه فبروری، دست‌کم ۷۶ غیرنظامی در افغانستان قربانی این تنش‌ها شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ابراز همدردی امارت اسلامی با قطر و ترکیه در پی سقوط مرگبار هلیکوپتر

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان در پی سقوط مرگبار یک هلیکوپتر در قطر، با حکومت‌ها و مردمان قطر و ترکیه ابراز همدردی کرده است.

وزارت امور خارجه این حادثه را اندوه‌بار خوانده و مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را با خانواده‌های قربانیان ابراز داشته است.

گفتنی است که سقوط هلیکوپتر در آبهای قطر، منجر به کشته شدن هفت نفر شد. مقامات علت این حادثه را مشکل تخنیکی عنوان کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!